Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

miercuri, 1 august 2012

Uăi bucherule slovar!

(Hi! Hi! Hi! Nu te-ai prins! Am făcut 1-1 )
O răspuns pochii la o-ntrebare. Cică o fost nedestupată. O fi!

Da’ tot nu-i somn. Dintr-alte doo motive.
Primul ar fi cam care-I părerea lui Pigment – guralivul față de toată tărășenia asta? Cum trebuie de procedat ca … să dăm ascultare la stăpânire?

Ș-adoua:
Oare ce-or ști să „fuck-ă” alea 30 de capace de toaletă de șinși sute de cocoșăi bucata?
Cred că nu-s unisex, ci mai degrabă sunt personalizate pe culoare roz pentru fetițe ministeriabile și albastru pentru băieței secretari de stat (degeaba), au în ele „avionică” ce rivalizează cu nanotehnologia japoneză iar softul implementat surclasează „școala de bune maniere” a doamnei Manta! Da, da!

Da’ nu le-o luat și la polcovnicii ceia de la apelul bocancilor niște giucării dintr-astea? Sau lor le-o angajat … sub locotenente dintr-alea recrutate din sursă externă?
------------------
Subectu’ ca subectu’ dar ce ne facem cu … predicatul olimpiot*?

Asta treabă cu referentu’ o fi doar o alternativă ocupațională la vizionarea programelor culturale de tip „Noră zglobie pentru nătărăul cel pămpălău al lui mama-soacră cea grasă ca un frigider Fram”,
„La zi în viața pițipoancelor fotbaliatoare” sau
„Românii are talent dar nu vrea să vorbește cu toată lumea”.

Da’ poate unii au obosit să tot disece așa subiect găunos ș-atunci, chiar de pare anapoda, se miară intuitiv pe marginea altor teme la fel de impotante ca referentu’.
Uite, de egzamplu acuma îi freacă grija la cum era dispusă ierarhia cerească. Un Înger câți arhangeli avea în subordine? Da un arhangel câte regimente de serafimi comanda?
Și un serafim câte Batalioane de ofanimi țâne sub porunca luia? Adică era sistem sovietic sau aveau o structură NATO?
Și cum erau marcate grafic semnele divine? Cu steluțe sau cu trese? Un Înger avea și el două stele de general pe … aripi ( era să fac pocinogul și să zic umeri) cam așa cum au vitejii noștri generali chiloțari- izmănari? Da la ei, aclo în Ceriu, se practica metoda avansării păcătoșilor de rând direct în rândurile oastei Domnului Zeu? Cât era șpaga și în ce se plătea? În sicli, drahme sau dinari?
------------------------
* Nu cumva a rămas „scris în tradiția orală” că, atunci când începe Marele Discobou să arunce obiectul muncii, încetează orice dispute politice sau militare?
Sau asta nu e valabil la poporul cel pios al lui DaniEL, care are un antecedent comportamental în substituirea amorală a porcului de Crăciun din ’89?
Zâci că-n douășnoo se isprăvește țircusul / și ne putem holba liniștiți la Giocurile Olimpice?
Sau inventează băieții alte subiecte de meditație … transversală?
----------------------------
p.s. știi cine răspunde la butonu’ trii?
Luni – Confucius

Marți – Mobutu SS Skoku Ngbentu Waza (z)Banga

Mercuri – Pigment și cu DaniEL

Joi – Bunica lui Obama

Vineri – Marx
(numai până la orele 12.00) după care Robert Schuman
Sâmbătă – Ehyeh-Asher-Ehyeh

Duminică – „abonatul solicitat este pentru moment indisponibil.
Reveniți vă rugăm după sabat!”
-------------
Luni – Credit (!) insuficient. Sunteți în perioada de grație (!). Pentru a putea apela (poporul) reîncărcați încrederea înainte de nov 2012.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu