Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

joi, 16 august 2012

Gordon: SUA susţin cele 11 puncte formulate de CE la adresa României


Philip Morris Gordon Pym Tobacco... trimis de HERRSTANDARTENFUHRER
... sau jointul națiunii naște monștri.

Careva să-l ciupească de vârful nasului pe derbedeul trimes de zâmbăreața de Lady Hillary, să-l trezească din sevraj și să-i pună sub nări Constituția României care grăiește:

Statul Român
Articolul 1
alin. (1) „România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil.”
[...]

Suveranitatea
Articolul 2
„(1) Suveranitatea naţională aparţine poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice şi corecte, precum şi prin referendum.”
[...]
------------
La cât de slobod le glăsuiește gurița, atât drogatul ăsta ce se crede în Alaska, cât și ovreiul cela sodomit de 'tute-nGîttenstein ar trebui să primească în 3,1415 secunde „Visa” de PERSONA NON GRATA.

Dar cine să le-o ofere în simultaneitate cu a treia cizmă-n koor, atâta timp cât România a fost și este condusă numai de SLUGOI; slugoi ai Kremlinului, slugoi ai biroului ovar, slugoi ai kabbalei, ai tichiuțelor, ai bozgorimii, ai țigănimii ...?
----------
AM ZIS!
(Părerea mea! Hâc!)
================
ΑΒΓΔ-are, dau un bănuț la care poate să-mi spună ce număr curent ai tu pe lista băieților răi întocmită de CMM-ul* madamei Posastiuc!
------
(p.s. cred că ai belit-o! sau mai degrabă o să vină generăleasa să-ți efectueze operațiunea. Fugi fuguța și te ascunde în puțul fântânii că o să vină Volga neagră să te cetluiască-n lanțuri și să te-arunce-n ocnă )

*CMM – Centul de Monitorizare Media - și acum câteva milenii când îi spuneam unui BOU că toate tipăriturile sunt centralizate îmi răspundea că divaghez .
Acum stau și mă întreb cine e cu picioarele pe pământ și cine e aerianul cu capul în nori?)

N-AM !
=================
Ba eu am auzit dimineață pe holuri că cică să fie identificat cât de curând unu’ de pe unde se acață harta-n cui, de-și zice iel că e Învățător și postează numai măscării la adresa Matrozului Suprem – Domnul Dumnezeul oștirilor serviciilor sicrete
Cică urjent șă fie rădicat cu arcanul și depus în subsolul facultății de pe strada Odăi , și uitat acolo vreo șăse mii de ani printre barabule, curechi, posmagi și șobolani mutanți crescuți la Scornicești .
Ai pus-o, prietene, de amu nu te mai cunosc! Nu te știu, nu te-am văzut și nici n-am stat la palavre cu tine.
---------
Nu vine nimenea, stai liniștit, că ș-acolo la SRI sunt tot băieți cu capul pe umeri, cu rate , cu familii, cu copchii , cu neveste și cu nevoi la fel ca tăt pipălul. Auzi cică sunt și ei cam iritați de modalitatea acțiunii, unii înjură, unii cârâie iar alții se fac că plouă.
Singurii care sunt slugoi cu patalama cică-s jeneralii aceia de doo parale, unu coldea – de-i așa de trup și suflet în slujba matelotului de-ar fi în stare să-i văcsuiască ciubotele dictatoriale cu îndărătul limbii.
Apoi ar mai fi alea două babete rădicate-n cin de jeneral tot la apelul bocancilor care și ele sunt gata să-și dea viața pe altarul perpetuării obiceiurilor Anvers-iene (sau cât o mai rămas din destinul lor de babete asexuate). Și astea sunt disponibile să lustruiască cu papilele gustative, nu cizmele imperatorului suspendat – că astea deja le-o lustruit coldea – ci altceva ce nu pot să nominalizez că p-ormă vine WMul-torquemada-bețâvanu și mă taie de la publicare.
Da e simpatic că babele alea jenerălese, când își depun ablația voluntară în genunchi în fața piratului, nu tac așa cum ar fi normal ci îngână un cânticel ritualic, cam așa cum îngânau preotesele alea ce aprindeau focurile la templul din Eleusis. Da astea nu aduc osanale la tainele divine ci aduc cinstire continuității desăvârșite a apucăturilor securistice și spun cam așa:
„Ceaușescu nu fi trist,
Secu’ merge înainte
Prin partidul FeSeNist!”
----------------
Oricum io zâc, preventiv și prudențial, să-ț iei concediul de pe ultimii zece ani si s-o ștergi pe-o insulă pustie de prin Karaibe (po să-ț iei și demoazela cu tine, nu nevasta, aia las-o naibii acasă că n-ai ce face cu ea. ailaltă!)
=================
Nu, bre ΑΒΓΔ-are, n-ai noroc…
Fata ce mică a lui Tiller cică s-o cumințit, amu be numai apă plată cu lămâie și se sărută cu băieții numai pe obraji. Mai stă vro doi-trii ani pe tușă (la Erotic show-uri) ș-apoi reintră în meserie, adică catindează și ea în vreun coledzi și se alege depupată sau desenatoare.
Nici de serviciile casei de modă Manta&Co nu mai poți să beneficiezi că s-or băgat talharii lui matrozul să destructureze bunătate de activitate filantropică în slujba… statului de drept în genunchi sau cu picioarele-n tavan.
Iar ca să mergi la Oha aiurea prin târg e riscant că o-nceput să bântuie sindromul AIDS lansat de cohortae-le electoarelor în bikini ale lui Lăducu … Măzăriche (credeai că e celălalt clănțău, al lui mamuța? nuuu!)
Așa nu mai bine meri tu solo în karaibe și-ți închiriezi d-acolo o negresă rasta și buzată, cu tits-uri cât primele doo vârfuri nepaleze, ca să-ț facă vânt cu frunza de palmier să nu te-nțepe musca Țețe?
Toată poanta e să nu mai fii prin Rromanica în următorii … 5 ani, nu de alta dar urmează niște tărășenii față de care Vechiul testament e carte de colorat iar apocalipsa doar un basm ieftin de speriat copchiii obraznici!
Amintește-ți retroactiv de câte ori am avut gurița aurită, de câte ori am pomenit ceva și imediat s-a-ntâmplat și gânde-te-ai bine la ce DIXI amu’.
Șase peceți sunt desfiletate, mai urmează a șeptea, pe care văz că se străduiesc scrântiții politici s-o frângă, din toate răsputerile iraționalei lor minți.
===============
RE: România te iubesc!(în altă viață) trimis de TAZMANIANDEMOON
Școala peripatetică sovietică sau Cincinnatus - o anomalie a istoriei universale.

- Lenin - ieșit din viața politică doar cu picioarele înainte;
- Stalin, Brejnev, Andropov, Cernenko - ieșiți din viața politică doar cu picioarele înainte;
------------
- Pătrășcanu, Dej, Ceaușescu - ieșiți din viața politică doar cu picioarele înainte;
- Ilici - The smiling owl nici el nu se simte prea bine;
Oare băsescu ce atitudine tradițională ar trebui să adopte? să se retragă onorabil astfel încât istoria să-i menționeze numele favorabil?
Nuuuuuu! Din viața politică și publică, scelerații ce ne conduc, iremediabil afectați de BOALA PUTERII, IES NUMAI CU PICIOARELE ÎNAINTE!
Nu-i nevoie nici de oracolul din Delphi și nici de stâlpul din Delhi ca să se întrevadă finalul imediat!
------------
P.S. - dom' jeneral coldea, madam jeneral posastiuc, asta-i istorie și nu opinie personală! Vă rog să nu mă treceți pe lista dușmanilor matrozului, că eu îl iubesc la nebunie ... (ca pe-un porc cu diaree).
===============
RE: Obrazul desfigurat al democratiei va fi spalat! trimis de TAZMANIANDEMOON

Señor, știu că nu cadrează cu stilul dumitale elegant de a vedea esența problemelor, dar în tratatul de la Varșovia singura demisie valabilă este cea cu comând, picioarele înainte, capul la apus și privirea la răsărit de unde, nu-i așa, vine Eterna Lumină Ideologică!
Iar AM ZIS!
(hai să pariem un nasture de manta contra o soldă de-a mea că eu voi avea dreptate!)
================

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu