Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

joi, 26 iulie 2018

Carul cu Boi la Elite-DNA (Hăisa, Luciane, cea Mircică!)



Buey, Io*, privind de la înălțimea diafană a asepticului meu turnuletz de fildesh, n-aș fi așa de drastic în aprecieri și aspru cu prostovanii de la Elite-DNA. Căci… în fapt, acești nătărăi ar trebui premiați, ei fiind veritabili EROI AI ACȚIUNII CIVICE! (amu ce-i drept că-i grăire de un civism reflexiv, efectuat fără voință sau știință). 

Esplicații: ne aducem aminte că prin anii de glorie a SS-DNA, prin 2013-2014, acest Gestapo-tractir se bucura de încrederea a 65-68% dintre românii INCONȘTIENȚI, care făceau apologia neonazismului, agitând cătușele în piața publică, în târguri și oboare, pe poduri, sub poduri și în tuneluri rutiere. Întrebarea logică este: dacă n-ar fi existat pe fața pomântului acești doi bombalăi cu talangă, și aidoma lor mulți alții neștiuți sau nespuși, s-ar mai fi ajuns astăzi la etapa socială, superioară evolutiv, în care florien - „Leta se Moa” - zbanghiul jenerălaș de mucava este DOWN, Lulutz Marlene – Ober-Aufseherina de la Geheime Staatspolizei DNAmt este aidoma de DOWN, iar încrederea populației în eficiența și utilitatea socială a activității PORCUȘORILOR să scadă până la infima cotă de 17%? Răspunsul cert este NU! Dacă n-ar fi fost prostalanii ăștia doi, care să-l stârnească cu bățul prin gard pe ghiță, pe cosma, pe florea, pe savu, pe atâția și atâția oameni anonimi, ASTĂZI AM MAI FI ÎN EPOCA ÎN CARE STEAUA BINOMULUI ÎNCEPE SĂ APUNĂ iar CORABIA PARADELII PROTOCOLARE ESTE GĂURITĂ LA MICA MESERIE, IA APĂ PRIN TOATE BORȚILE IAR ȘOBOLANII CU BABEȚICĂ SE AGITĂ CA TITANICII SĂ GĂSEASCĂ O CALE DE IZBĂVIRE? Așadar, acestea fiind spuse, cred că ar trebui să ne reevaluăm opinia despre acești doi dobitoci cu fofează de la ELITE DNA.

Cei doi neghiobi de la Ploiești, în ansamblul social, au conferit mult mai mult aport civic decât sute și sute de ONG-uri de mucava, decât mii și mii de lătrăi și părerologi, a căror acțiune civică se limitează doar la datul laicurilor și pișcatul fetelor de curi pe Feisbuc. Nătăfleții ăștia doi, privit în valoare absolută, SUNT CAMPIONI NAȚIONALI AI CIVISMULUI. (fără voia lor, ce-i drept). Cine ar mai fi reușit să doboare Binomul și să aducă cota de popularitate a Ministerului fără Minister la nivelul infect al unei haznale fetide?

În loc de concluzie, Io* zic să manifestăm comprehensiune față de acești doi bouleni, în subsidiar să le recunoaștem  „meritele” involuntare și să adresăm sincere mulțumiri: Mulțumim, onea, mulțumim negulescu, pentru aportul vostru pus în slujba afirmării „rules of law”.

AFERIM, PROSTALANILOR!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu