Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 24 iulie 2018

Revista presei de can-can și quiloțăreală judiciară


a) Iese mai alaltăieri Mecanizatorul Lazăr să lanseze către magistrați un apel la UNITATE și IMPLICARE. Acum, fiecare înțelege ce vrea el. Tractoristul-fruntaș în întrecerea socialistă o fi vrut să dea un semnal de mobilizare și regrupare sub stindardul schemei polinomiale a lui Horner (referitoare la Binom). Agora pricepe altceva, că e vorba de vreun esoteric Ordin de zi pe Unitate. Iar hâtrii mucaliți, cetitori destoinici ai DEX-ului, se pishă pe ei de râs știind că UNITATEA înseamnă totalitate, adică 100%, iar din recentul sondaj Avangarde din iulie, arată că porcușorii au ajuns cea mai detestată ocupațiune din SS-Rroemenika, iar slugile lor – judecătorii, cei care îi salută pe porcușori cu formula arhaică „Sluga! Sluga dvs, domnule!” și le confirmă în procentaj de 149% toate porcăriile și năroziile din rechizitorii, ei bine, juzii melcilor se mai bucură de încrederea a 21% din plebe.

Pe cale de consecință, 17% + 21% dă doar 38% și n-are cum să se realizeze UNITATEA definită în sens strict lingvistic, matematic.

b) Pe un câmp din jud. Cluj, a apărut un fenomen UFO - Crop Circles. Mesajul vizibil din aeronavele ce aterizează la Cluj sau la Tg Mureș, era puțintel atipic, în sensul că în loc de cercuri, apăruse un mesaj arat: MOOJE PSD. Specialiștii ufologi au opinat că fenomenul este fake, el fiind atribuit proprietarului terenului în cauză. Milițenii, în schimb, prin mijloace specifice muncii de miliție, au descoperit adevăratul autor al inscripției: nimeni altul decât tractoristul fruntaș lăzăruc de la P.G. Morala întâmplării este hazlie: „Decât la oraș procuroraș codaș, mai bine la tine-n sat tractorist meseriaș”.
 

c) Aidoma clasicelor meciuri de fotbal, în care se întreceau nemții contra germanilor, sau rușii contra sovieticilor, la concursul măsluit cu anticipație, de ocupare a funcției de „Lulutz” la GEheime STAatsPOlizei, s-au prezentat… DOAR AI LOR.

Adicătelea așa cum DNA este o mare famiglie iar systemul rrumânesc de injustiție protocolară este doar un mare clan, o mare cârdășie, tot așa și concursul de ocupare a funcției de Lulutz Suprem în LulutzAmt a devenit un concurs de cumetrie famiglială. Concurs la care s-au înscris 4 ilustre loaze securistoide, ale căror singulare diferențe constau în culoarea mai mult sau mai puțin maronie a portofoliului de paraditor. Morala: Dar… AI NOȘTRI UNDE-S? (Răspunde G. Leșe: „Au fost duși într-altă țară / Dar se-ntorc la primăvară”)

d) Rumänische Schutzstaffel a intrat într-o profundă criză de cadre, provocată de numeroasele pierderi în personal suferite pe Frontul de… Est! (cel de la Cotul Donului numit Cotul Belina!). Din aceste motive, Rumänische SS a trimis ordine de mobilizare la tineretul din Hitlerjugend, chemând la încorporare sub deviza ”Totul pentru front, Totul pentru victoria Systemului!” tot felul de puțoi și mucoși cu caș la gură, cum ar fi, de exemplu, Sorina M. de la Curtea de Apel Craiova.

În același timp, efectivele Rumänische SS Waffen au fost completate prin încorporarea sau reactivarea din rezerva de tip „Cârtiță” a tot felul de babornițe și boșorogi, tovarăși de luptă răsverificați în tranșeele SLUJIRII  Binomului împotriva Omenirii. Astfel, recent, la un post de propagandă de Partid și de Stat, s-a arătat în adevărata ei splendoare Gestapovistă nimeni alta decât LEGENDA vie a diversionismului de tip nazist (colegă de batalion cu vestitul SS Sturmbannführer Alfred Naujocks) – nimeni alta decât ILSE KOCH-TARCEA – DIE HEXE von OKJ (Obersten Kassations- und Justizgerichtshof). Această prestație mediatică… bestială a baborniței de la Înalta Curte s-a asemănat unei veritabile defilări a efectivelor SS la Nürnberg  Reichsparteitag. Ocazie cu care de la microfonul tribunei s-a dat citire vestitelor  Legi Rasiale de la Nurnberg. În înțelesul meltenilor din agora a rezultat cam așa ceva:


1.     Protocoalele sunt un lucru bun, util pentru hodina desăvârșită a cetățenilor liberi.
2.     Ea n-a știut de protocoale, după cum la fel de adevărat e că niciodată în viața ei nu a mâncat usturoi, fiindcă mirosul de mujdei nu dă bine la o adevărată Frau.
3.     Debarcarea Kapo Lulutz Marlene din fruntea GESTAPO a fost un act reprobabil, comis de o mână de infractori de rang înalt, iar ea personal – Die Hexe von OKJ, regretă din suflet această pierdere ce echivalează ca amploare cu pierderea Reichsprotektor –ului Reinhard Heidrich de la Praga. Asemenea evenimentului de la Praga, și Frau Ilse Koch a iterat ideea unor ample represalii împotriva autorilor asasinării profesionale a Lulutzei Marlene. Asemenea masacrelor de la Lidice și Lezaky, SS-Binomul a ales ca loc al represaliilor localitățile Videle și Alexandria din județul Telemorman.
4.     Frau Oberstgruppenführer Ilse Koch-Tarcea – Die Hexe von OKJ a dat citire unui GEKADO Gesetz, emis de la Wolfschanze Cotroceni de către Führerul Klaus Adolf Johannis. În acest ordin secret se ordonă tuturor membrilor corpului magistraților SĂ REVINĂ LA MATCA BINOMULUI, loc în care să-și desfășoare activitatea în conformitate cu direktiva anterioară „Ordnung und Disziplin”. Adicătelea, ce voia să sugereze babornița nazistă este că rebelilor unde le stau picioarele le va sta capul dacă nu abandonează puciul sovietic și nu revin la disciplina binomială consacrată prin Protokolle.

Nota de încheiere: atât de încrâncenată era Frau Ilse Koch-Tarcea încât nici nu și-a dat seama că începe să se crăcească și să se lungească pe canapea, mai ceva ca o veterană activistă a programului „Lebensborn” aflată în plin picaj erotic. Într-una din ondulările ei s-a zărit ceva strălucitor  sub nasturii bluzei încheiați până la gât.

Specialiștii în grafică digitală au prelucrat imaginea, au îmbunătățit-o, sperând să afle ce anume strălucea la gâtul Nazy-baborniței: ei bine, rezultatul a fost de-a dreptul stupefiant: Cotoroanța Nazistă purta, pe un lanț de aur de 24 de karate, însemnul de Cavaler al Crucii de Fier cu Frunze de Stejar Aurite, Spade și Diamante. (Ritterkreuz des Eisernen Kreuzes  mit Goldenem Eichenlaub, Schwertern und Brillanten).

sursa imaginii: wikipedia

Poate doar raritatea posesiei acestei înalte distincții să confere greutate și stabilitate Vrăjitoarei de la Înalta Curte, atunci când afirmă că „un judecător mai greu poate fi revocat!”
Știe Cotoroanța că la finalizarea cu succes a contraofensivei Binomiale, urmează să fie avansată la gradul de SS-Reichsführer și să fie decorată cu cel mai mare ordin neo-nazist – MAREA CRUCE DE FIER. (Stern zum Großkreuz des Eisernen Kreuzes)

 
sursa imaginii: wikipedia 
Post-script: un citat din Joseph Goebbels: 
„The secret of propaganda is to permeate the person it aims to grasp. without his even noticing that he is being permeated. Of course propaganda has a purpose, but the purpose must be concealed with such cleverness and virtuosity that the person on whom this purpose is to be carried out doesn't notice it at all.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu