Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 17 iulie 2018

Die rumänische Nacht der langen Messer oder rumänische Kristallnacht

captură de ecran a discuției unor hashtagieni dementoizi și fascistoizi


Din puțul gândirii iraționale, scelerate și dementoide a „gânditorului de tip #neonazist, astăzi vă prezentăm reiterarea, la nivel de posibilitate, a „Nopții cuțitelor lungi”. Citat:

„UN SINGUR LUCRU NE-AR MAI PUTEA SALVA. ”O NOAPTE A PROCURORILOR!”

(fragment dintr-o postare a userului FB marin dinescu, aflată pe wall-ul userului cristi danileț.)

Cred că sunt inutile orice disertații analitice pe marginea acestui monument de gândire hastagiană, afectată de sifilis terțiar. Poate doar pentru informarea cetitorilor neavizați, „Noaptea Cuțitelor Lungi” („Nacht der langen Messer”) reprezintă un moment de cotitură radicală în consolidarea regimului nazist. În decurs de câteva zile, între 30 iunie și 2 iulie 1934, regimul autocratic a lui Hitler a tranșat definitiv problema rivalităților interne, prin declanșarea unei răfuieli dintre cele două facțiuni majoritare. SS și SA. În urma acestei acțiuni SS-ul și-a asigurat Supremația politică prin executarea unui număr considerabil dintre membrii Batalioanelor de Asalt ( SA – Sturmabteilung), inclusiv asasinarea liderului acestei formațiuni – Ernst Röhm. 


Așadar, ce bărzăuni, ce goange se zburătăcesc în caverna craniană vidă a acestor hashtagieni wallachi de rit neo-nazist? NOAPTEA PROCURORILOR? Cum adicătelea? Adică să se mobilizeze câteva formațiuni  Schutzstaffel (SS) din Ministerul Public care, într-un interval de doar câteva nopți, să-i ridice de la domiciliu pe toți liderii politici ce nu achiesează la Marea Trădare Națională de rit Austriac, implementată de Plăvanul de la Hermannstadt, de cicisbeii, cățeii, lacheii, mișeii și derbedeii năimiți cu 30 de sicli argintați, pe statele de plată ale alogenului George Soros? 
Să-i ridice în pijamale și să-i îmbarce în automobile Volkswagen negre (similare Volgilor sovietice) și să-i ducă în vreo pădure nebună (deli-ormăneană, adicătelea) loc în care să le aplice o cură intensivă de îngrășare bazată pe elementul chimic denumit plumb, cămășuit într-un strat de cupru?

Apăi dacă ar fi vorba de așa ceva, Io* n-aș simți prea mari efuziuni emoționale, atâta timp cât mi se cam co-rupe-n paișpe despre toți politrucii acestei țări, în baza principiului bijectiv al jocului – „Nu te supăra, frate!”. Pe politruci nu i-a durut și nu-i doare nici la doi metri în spatele c…otului despre paradelile la care am fost supus Io*, pe cale de firească și logică consecință, nici pe mine nu prea mă interesează despre vreo eventuală primejdie ce atârnă deasupra cefelor lor groase, ca de bulgăroi îmbuibați.

Dar, este un dar… 
Au nu cumva nefericita expresie „noaptea procurorilor”, scăpată de dementul hashtagian, nu se referă la „Noaptea cuțitelor lungi”, ci se referă la… „Noaptea de cristal” („Reichskristallnacht”)?
În cazul acesta se schimbă modificarea prin modificarea metamorfică a schimbării, pricepem că RĂFUIALA nu-i între ȘOBOLANII OLIGARHICI, ci are drept țintă segmente largi ale populației neutre. Apăi, în acest caz, mă duc să bat lama coasei, să o scot de pe cosie și să-i pun mâner. Să ascut cu polizorul dinții de la furcă. Și să scobor din pod katana pe care s-o țin la loc îndemânos, în caz că or veni într-o noapte să mă viziteze procurorii din Rrumänische Staatsanwälte Reich.


Vaileu, mamică, grele vremuri or să mai vină! Greu tare o să fie cu diezul aista! (#)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu