Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

sâmbătă, 19 ianuarie 2019

Autostrada ante portas


Un gușter lăbăral și-a debutat campania electorală cu anticipație.
Neavând ce vorbi sau scorni, se apucă de campanii hazlii prin care ridică lumea la luptă sub stindardul Autostrăzii aflată la o oră de Suceava.
Față de asemenea năzbâtie, nu m-am putut abține.


Lasă gargara, Schmetterling!
Io* pot pricepe că voi #nazis sunteți cu fundul în găleată și nevoia de a smulge voturi din batista babelor și din Ausweissul diasporei vă îndeamnă la un populism de un infantilism înfiorător, dar nici așa!
Din mărețul Masterplan de transport văd că acum a mai rămas o pulă măreață!
Nu tu autostradă pe axa Sud-Nord, care să lege capitala cu nordul Moldovei, trecând prin județele riverane Siretului.
Nici măcar un căcăcios de drum rapid nu se întrezărește să străbată valea Siretului!
Acum văd că vă bulbucați centrați pe ideea unei autostrăzi Iași-Târgu Mureș care va trece tocmai pe la mama draaqului față de Bukowina.
Oricum ar fi, abureli dintr-astea ieftine și gargară populistă sunt menite doar ca să le creadă hastagdrogățeii voștri.
În fapt, prin Moldova, fie de la Sud la Nord, fie de la Est la West, NU VA FI CONSTRUITĂ  în viitorul imediat NICI UN CENTIMETRU DE AUTOSTRADĂ!
Înainte de a bate clopotele și toaca unor proiecte utopice, propagandiștii #neo-nazi ar trebui să consulte și părerea unor specialiști militari în strategie. Pot fi chiar și ai Capuchehaiei Hans Kleidemmuci acești strategi, care pot confirma că în actualul context geopolitic din estul României, construcția unei căi de comunicație importante constituie O MARE EROARE de planificare.
Ca să rezum esența comm. de mai sus, pe înțelesul #nărozilor care la 34 de ani, într-o zi de joi, și-au luat dimineața bacalaureatul, la amiază licența și seara masterul: CÂT TIMP E RUSUL ÎN IMEDIATA PROXIMITATE A FRONTIEREI ESTICE A ROMÂNIEI, neam de neamul plăvanilor bukowineni sau al bourilor moldoveni n-or să vadă nici un centimetru de cale de comunicație de mare viteză!
Fiindcă rușii au prognozat că în 4 ore pot ajunge la Bukurești.
Având la dispoziție o cale de afluire de mare capacitate și viteză, se prezumă a ajunge în 3 ore. Ora economisită le rămâne la dispoziție să adune ceasurile și porcii din curțile moldavanilor de dincoace de Prut.
================================

Cât privește … sloganul  „Suceava la o oră de intrarea spre autostrada spre Vest”, acesta este de un oligofrenism amuzant.
Măi țărane  pedelist, cum să mobilizezi lumea, cum să le faci să le vibreze coarda patriotismului local cu aberații hazlii și tâmpite ce aduc aminte fie de „Hanibal ante portas”, fie de „coitus ante portas”.
În ultima variantă, coitul bukowinean ante portas având ca punct de referință „poarta” Duoamnei Turcan sau a Duoamnei Gorghiu-Dej. Aflate la o oră distanță, ofcourse!
Ha, ha, ha, ha!
Va fi mai mult decât hilară această campanie electorală, desfășurată sub deviza liberalismului de caviar – „Știu că spun  prostii dar sunt prostiile scornite de ioana dogioiu și comunicate filialelor prin Ordin de zi pe Unitate”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu