Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

joi, 24 ianuarie 2019

Pseudo-corespondență de presă de la Comisia LIBE


Mey, n-am ce face ast noapte între doo frisoane de gripă neaviară  și mă împinge Mititelul împielițat să hălădui pe valurile presei de prosteală și abureală. Printre altele intru și pe Unitatea Militară HotNews, să văz ce Komunikate de presă au mai emanat din Jedi Tower-ul neo-naziștilor liberali.
Zbang! Link valid către înregistrarea dezbaterilor din Comisia LIBE de ieri – 23 ianuarie, în care au fost audiați în comisie ministrul român de justiție și cel de interne.
Zilele trecute citisem în presa cu epoleți titluri de tabloid, gen „Tudorel Toader și Carmen Dan s-au făcut de rușine în Comisia LIBE”.

Ian hai să fierbem un ceai fierbinte și să vizualizăm odiseea rușinii celor 2 demnitari rumâni.
Link:

Boon!
Începe înregistrarea de pe la 09.05.38 și durează vreo oră.
Începe președintele Moraes să prezinte tema audierii.
Pe la 09.11.35 începe să vorbească Carmen Dan iar pe la minutul 09.29.00 începe să vorbească TT.
Stau ca pruostul să ascult întreg expozeul celor 2 și nu găsesc „facerea de rușine” trâmbitață cu atâta emfază de plutonierii din Divizia de Presă a SRI.

Unde draaqu o fi „șotul”?

Hai să scurtez rezumatul și să-l indic punctual.
Este exact la 10.02.00.
Moment în care i se dă cuvântul la o creatură stupidă, hâdă și înfricoșătoare ca o mână a Satanei scoborâtă din bestiarii.
Nimeni altcineva decât drojdiera kaghebistă monika luisa gherghescu, care își începe spiciul în maniera consacrată: „Da! POPORUL ROMÂN…” declamat cu aceeași tonalitate autoritară cu care altădată se începeau frazele mânios-proletare precedate de nelipsitul „După cum spunea Tovarășul Stalin….”.

Și dă-i și toacă și dă-i la țurloaie României cu dezinformări și chestiuni de politică națională totalmente inoportune unei audieri având drept temă și subiecți președinții în funcțiune ai celor 2 structuri ale Consiliului JAI.

Ei și de aici începe show-ul care m-a făcut să uit și de gripă și de frisoane. Am râs cu lacrimi de mi-au curs mucii pe jos.

Vine la minutul 10.04.40 Emilian Pavel care o face KNOCK-OUT pe drojdiera stalinistă, cu celebrul spici despre care s-a scris atât în ziare: „să ne uităm cine vorbește: o procuroare comunistă”.
A fost de o incisivitate „katana” oratorică mânuită de Pavel de începuseră în sală să mustăcească zâmbetele celorlalți participanți la Comisie.
Dacă ar fi fost să aibă o reacție normală, cred că monika keep walking ar fi trebuit să se prelingă sub pupitru și să se ascundă acolo de rușinea și penibilul produs.

Vine și Maria Grapini care, deși elegantă în exprimare, o arde și ea pe matrioșka kaghebistă. 10.09.37

Mai departe Festivalul șuturilor în cur ce și le ia vrăjitoarea comunistă continuă cu Gabriela Zoană care-i mai administrează niște upercuturi drojdierei staliniste cu același dispreț al politicianului tânăr care se uită la redundanța stalinistă exact ca la un GUNOI.

Dar cel mai fain moment e cel de după încheierea sesiunii de întrebări.
Grăiește iar prima dată Carmen Dan , apoi TT de la min. 10.44.50. Care printre alte chestiuni punctuale și tranșant explicate, nu uită să-i precizeze „Logodnicei samagoniului” că în alte state membre, cu o tradiție democratică solidă, defăimarea țării este faptă ce poate fi sancționată în felurite moduri.

Și urmează momentul de apoteotic penibil, de hiperbolică jenă pe care-l poate produce decrepita NKVD-istă, cu mințile iremediabil alterate de consumul excesiv de trăscău.
Încearcă năroada să ceară un drept la replică la spusele lui TT dar penibilul nemaiîntâlnit îl pune în evidentă dificultate pe însuși președintele de ședință – Moraes: de la minutul 11.05.05 se poate admira plenitudinea hâdoșeniei și tupeului drojdierei staliniste regăsit în ”embarrassment”-ul președintelui Claude Moraes (europarlamentar britanic, deci fără nici un fel de party-pris):

„It is not a point of order, isn’t Missis Macovei, is not!”
 

Urmează miorlăielile cabotine ale drojdierei, răstimp în care poate fi admirată în rândul din spatele drojdierei un alt europarlamentar suedez, Cecilia Wikström, făcând niște gesturi de „cut!” simbolizate cu palma în dreptul gâtului, (de o asemenea putere sugestivă încât de-ar fi observat-o procurorul bucșa – puradelul athomic de bombardament judiciar, cred că imediat i-ar fi deschis dosar penal pentru amenințare la adresa drojdierei).


Președinte Moraes, după îndelungi și vădit deranjante vociferări ale drojdierei kaghebiste, este nevoit să conchidă fără echivoc:

„Honestly … Just … This is a kind of psychological warfare!” (RÂSETE ÎN SALĂ).

Iar dacă cineva speră ca vrăjitoarea comunistoidă să-și fi epuizat cota de tupeu și neam-prostie, spectacolul se întinde chiar și după încheierea dezbaterilor dedicate audierii celor doi miniștri.
Ocazie cu care un raportor începe să prezinte un alt subiect al ordinii de zi. Europarlamentara suedeză, ce anterior făcea semne de „CUT” la adresa cotoroanței staliniste, fiind nimeni altul decât delegatul UE în relația cu țările din Asia de sud-est, este direct interesată și participantă la dezbaterea temei noului punct din ordinea de zi.

Ian să vedem ce face mai departe nerușinata „Nepoată a Basamacului”
rămâne în sală, se fâțâie ca un coșmar de Lună Plină prin fața prezidiului și nuș ce dracu mai parlamentează și vociferează în timp ce deja începuseră dezbaterile pe noul raport.

Într-atât de lipsită de bună-cuviință este atitudinea bețivancei decrepite încât până și raportorul J. Lenaers (olandez !) este nevoit să se întrerupă din expunere și s-o trântească scurt: min. 11.09.20

„If Monica Macovei could also have meet outside”




Ca o concluzie:
Io* am citit în publicațiile Unităților Militare de Presă Systemică faptul că „la Bruxelles, Carmen Dan și cu Tudorel Toader s-au făcut de râs.”
Dintr-un motiv bizar, n-am avut ce face și am dat curs ischitei Șeitanului și am urmărit întreaga procedură de audiere. (măcar să verific dracului informațiile vehiculate într-un anumit segment de presă)

Io* am văzut altceva: singurul care s-a făcut de râs acolo, luând șuturi în cur, producând râsete ironice, producând greață, jenă sau oripilare, singurul care a fost invitat fără perdea să iasă dracului afară din sală a fost nepoata cea hâdă a Știmei Nopții și a Mumei Pădurii: prokuror de tristă amintire kaghebistă - monika luisa gherghescu.

--------
Exemplul de față este reprezentativ asupra practicii de manipulare grosieră la care a ajuns astăzi actul jurnalistic, gazetăresc, de informare obiectivă a opiniei publice.

Profitând-se de lipsa de discernământ a publicului targhet, anumite Divizii de Presă își permit  cu tupeu și nerușinare să mistifice realitatea faptică, sucind adevărul și creând o uriașă discrepanță între știrea manufacturată și izvorul rădăcină al știrii.

Contând pe lipsa aproape unanimă a oricăror acțiuni de verificare a unei știri prin interogarea directă a sursei ce a generat știrea, se pot lansa pe piața intoxicării mediatice unele dintre cele mai grosolane fake-news. 
Iar de la explozia acestor fake-news până la a considera ca temei valid întru susținerea unui enunț doar simplul fapt că „așa a scris în ziare” / „așa a spus la televizor” nu mai este decât un singur pas. 

Un pas mititel care, o dată trecut, ne conduce în zona crepusculară a buimăcelii specifică comunităților sociale babuinizate și mancurtizate.

Câmp ideal de manevră al epigonilor lui Josepph Goebbels și teren fertil propagandei neo-nazist de inspirație GLEICHSCHALTUNG. 

„-Ai văzut ce s-au făcut de rușine C.D. și T.T. în Comisia LIBE?”
„- Nu! Dar tu de unde știi?”
„ - E adevărat, că doar așa a scris pe HotNews și a spus la Digi24. Am văzut eu cu ochii mei și am ascultat cu urechile mele și e adevărat!”

2 comentarii:

  1. Adevărul nu poate fi strivit la nesfârșit sub șenile sorosisto-băsisto-kaghebiste. M-am amuzat copios, citind comentariile nostime ale jurnalistului, care-i realmente talentat. Desigur, adevărul îl constatasem ascultând fragmente din spusele celor doi miniștri difuzate de televiziunile profesioniste, de presa scrisă obiectivă. Tudorel Toader este un jurist de înaltă competență, lucru pe care-l știu de ani de zile. Pe d-na ministru Carmen Dan o respectă zeci de mii de polițiști, jandarmi, pompieri, de fapt, cam toți oamenii din subordine, ceea ce este relevant, dat fiind că misoginismul urlă, aproape pretutindeni. Deh, mintea a fost împărțită de Tatăl Ceresc exact cum a socotit corect! Categoria tăntălăului nemisogin n-a fost încă inventată.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc pentru aprecieri, Lady!
    Cât privește subiectul intrinsec al postării, privit în aria largă a manipulării infame, Io* sunt mulțumit dacă măcar 1-2 oameni sunt convinși de justețea și acuratețea unei asemenea „analize”.
    1 sau 2 oameni avizați, care în vecii vecilor vor refuza persuasiunea subliminală de tip Goebbels, furnizată cu „grația” hârdăului plin cu zoaie și lături răsturnat în capul omului inocent.

    RăspundețiȘtergere