Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

miercuri, 23 ianuarie 2019

WARUM?



postare revizuită la data de 14 feb.2019

Prolog:
„Latră Goebbels, bată-l vina / De răsună-n Bukowina”

Mey, deja încep să transpire oareșce „nume” din lista de Gauleiteri pe care Partidul Neo-nazist al Lăbăralilor din Rröemenika au de gând să-i trimită în misiune la Bruxelles.
Apăi lista cică o să fie deschisă de nimeni altul decât Regina vămilor, un ins veros până-n măduva ciolanelor, de o uriașă și infracțională potență financiară aportată la pușculițele de Partid, unul dintre „băieții deștepți” cărora „nu li le întâmplă niciodată nimic rău” (apud T. Băsescu – moroiul ex-prezidențial).
Într-atât de băiat deștept este acest combinator și sforar pedelist încât nu pățește absolut nimic nici chiar în momentul în care una din mașinile lui este implicată într-un eveniment rutier iar din autoturism încep să se împrăștie multe sute de mii de euro CASH!

Ca să nu mai disecăm prea mult asupra motivelor vizibile și de pe Lună în ceea ce privește prezența Buldogului pe listele de europarlamentare, să reținem arealul de origine al sforarului pedelist: Oradea.

Alt nume vehiculat ca posibil a ocupa un loc eligibil este cel al lui Mircea Hava – lider al PNL Alba – județul vârf de lance al PNL raportat la rezultatele electorale.
Căutăm iute pe net și aflăm că Hava este născut în Oradea !!!

Următorul nume – Daniel Buda – actual europarlamentar al facțiunii neo-naziste din parlamentul european ( Partidul Populiștilor Europeni) zice-se că-i fătat în județul Sălaj.

Îi mai amușină nasul la o sinecură Suculentă și cvasi-anonimului Dan Motreanu, care nu are alt merit decât acela de a fi nativ din Orăștie – Hunedoara.

Cică și arădeanul Gheorghe Falcă o să se regăsească pe lista locurilor eligibile ale PNL. La fel și severineanul Cristian Bușoi.

Alte nume vehiculate: Marian-Jean Marinescu (originar din Vâlcea) sau Adina Vălean (din Prahova).

WOW

 Apăi, când citești asemenea năzbâtii  despre lista neonazi, stai și te întrebi pentru ce să trimiți în parlamentul european asemenea caraghioslâcuri care n-au mumă, n-au tătâne, n-au țară, n-au nevastă/barbat, n-au copchii, n-au principii, n-au valori, n-au emoții, n-au scrupule și n-au remușcări?

Asemenea ipochimeni, dacă îi trimiți în parlamentul european cu ordin de serviciu clar „Fute-o pe mă-ta! (aka: „Fute-ți Țara!”), iau poziția „Drepți” pocnind din călcâiele cizmelor și urlă
„Jawohl! Cum doriți să o fac? Oral, anal sau double penetration? Doriți și înregistrări ambientale, mein Herr?” 

Pentru care anume motiv un alegător de bună-credință ar acorda votul său unor lifte năimite din tagma lui Buda, Vălean sau Marinescu?

Să meargă aceste IUDE în Parlamentul European și în mod constant să voteze împotriva României și împotriva intereselor României?


În atare auspicii mai mult decât scârboase ce preconizează componența listei de candidați ai neo-naziștilor rrumâni, nu poți să nu-ți pui o întrebare legitimă:
Dar, oare pentru care motiv un alegător din Bukowina sau din Moldova ar conferi girul electiv listei veleitarilor ARDELENI?
Ca ce chestie să votezi o asemenea infamie?
Doar fiindcă așa behăie Herr Schmetterling von Botoschana? ( aka fluturele pedelist)
Care este minimala garanție că acești dubioși ariviști pot reprezenta în PE interesele specifice ale Bukowinei (in extenso  ale Moldovei)?
Iar această legitimă îndoială fiind formulată la sfârșitul unui ciclu europarlamentar în care MOLDOVA NU A AVUT ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN NICI UN REPREZENTANT NATIV?

Epilog:
„Ce-ai cu noi mă?
Pentru ce să dăm cu var?”

(De ce să votăm bulangiii VOȘTRI?
Naște și Moldova bulangii!”)

---------------------------------------------------------- 
Addendum:


Populiștii Liberali speră la adjudecarea a 9 locuri din cele 33 de mandate cuvenite Rröemenicii.
Da, da!
Seamănă cu dezideratul vrăbiuței hămesite care delirează de foame și ghisază la țuhali întregi, plini de mălai galben-auriu.
Ori, conform predicției din toamna anului trecut a celor de politico eu, atât grupul PPE cât și Grupul Socialiștilor Europeni vor suferi anul acesta mari diminuări ale numărului de mandate obținute.
Trecând peste abureala infantilă, livrată mercenar, cu polonicul, de tot felul se pieleni pseudo-sociologi , analiza celor de la Politico.eu este singurul element analitic real de la care se poate începe o proiecție estimativă.
Așadar, în analiza invocată, la nivelul lunii octombrie 2018, neo-naziștii rrumâni erau creditați cu 8 mandate.
Dar asta se întâmpla în toamna anului trecut. Dar de atunci, multe năzbâtii s-au mai comis și multe străchini au fost avariate cu ștolurile potcoavelor.
proiecția politico.eu la sfârșitul anului 2018

 predicția politico.eu la jumătatea lunii ian. 2019

Chiar ultima năzbâtie paranoidă a Întâiului Plăvan al Reichului – epurarea politică a lui Crin Antonescu – am apreciat-o cu 4-5 procente în minus la scorul electoral final.
Așadar, numărul locurilor eligibile din lista nazis este de doar 6.
Dacă până în mai se străduiesc maimuțoii să mai azvârle cu tone de lături și zoaie propagandistice în capul electorilor, s-ar putea să rămână doar cu 5.

Părerea mea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu