Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

duminică, 20 ianuarie 2019

Petre de amintire, indici, sămne, haruspicii,

Disclaimer pentru Boulenii de bombardament judiciar din Ministerul public, handicapați imbecili care au trecut prin școală ca rața prin apă:
Imaginea trucată nu conține nici un fel de simboluri naziste, în temeiul art. 2, lit a) din OUG 31/2002 adoptată cu modificări prin legea 107/2016:

-svastica din imagine reprezintă o formă a crucii tetragammadion, mixată cu simbolul electoral al pnl și nu reprezintă Hakenkreuz-ul nazist: zvastica neagră, în cerc alb, pe fond roșu;

- salutul din imagine este copiat după jurământul celor trei Horați, adoptat în anul 640 Ab Urbe Condita ( de la fondarea Romei), în timpul duelului de la Alba Longa dintre Horați și Curiați;
- decorația din imagine reprezintă o Cruce de Fier Clasa I, conferită în timpul Primului Război Mondial, în timpul Kaizerului Wilhelm al II-lea.

Așadar, maimuțoii răpănoși, imbecili, psihopați, nevropați și sociopați din Ministerul public, sau oricare al zelot al cripto-dictaturii de rit penelist sunt invitați la modul cel mai serios să meargă pe malul unei ape, să caute o bulboană adâncă și să sară în ea! Că de mers înapoi la școală nu se mai pune problema la coeficienți de inteligență sub 40 de puncte, specifici imbecililor și idioților.



„Die Straße frei! NLP marschiert.”
(trad: „Eliberați strada! Mărșăluiește partidul Miau.”)


M-am juruit că nu mai scap o slovă analitică pe site-ul monitorizat draconic de Cooperativa Ochiul și Timpanul. (n.a LuJu)

Dar, zilele acestea, fiind generos, mi s-a făcut milă de plotonerul pândar de dijurnă, de la Centrul de Monitorizare Media, care de vreo 2-3 luni de zile nu mai are sursă de inspirație mocca iar rapoartele înaintate șefilor sunt alcătuite dintr-o jumătate de pagină.

Așadar, iacătă în Dominus Dei o pomanageală, alcătuită pe parcursul a vro 2 cafele și vreo 3 țâgări (a observat careva că NICIODATĂ cafeaua din cană nu se isprăvește SIMULTAN cu țigara?) 

La subiect: altele 2 motive pentru care, încă de pe acum, se poate prognoza cu probabilitate de 99,(6)% o usturătoare înfrângere a Plăvanului Rânjitor la alegerile prezidențiale din toamnă. 

Primul și cel mai solid indice a fost identificat în vara anului trecut, atunci când în august, cu toate sforțarea din sfinctere a Diviziei de presă a SRI și a trompetelor lor mediatice din Unitățile Militare subordonate, cu toată campania persuasivă, fundamentată pe punctul 6 al Decalogului manipulării al lui Chomsky, #neonaziștii liberali nu numai că nu au reușit să adune milionul de manifestanți clamat cu atâta emfază, dar n-au fost în stare nici măcar să adune măcar jumătate din cifra deziderat – 500.000 de obosiți cu tetrahidrocanabiol. Doar o clacă jalnică de 100.000 de plăvani, a cărei compoziție procentuală era cam așa: din 10 manifestanți 1 era undercover de la SRI, 1 era de la SIE, 1 era jandarm în civil, 1 era „observator” (CIA sau FBI) de la ambasada SUA plimbându-și cîinele, 1 era „observator” de la GRU, 1 era „corespondent de presă” de la Mossad iar 1 era „turist” în Romania, membru al serviciilor secrete din Franța sau Germania. Așadar din eșantionul de 10, mai rămân 3 pruoști, care erau dide, bot și cu ceaușescu.
Erau prezente în acea zi din august tot felul de lighioane securistoide. Singura categorie ce lipsea cu desăvârșire din piață era însăși DIASPORA, targhetul acțiunii de manipulare și leit-motivul lozincard asociat acțiunii.
Doar o prezență masivă a diasporei l-ar mai fi îndreptățit pe Rânjitul Impertinent de la Hermannstadt să mai considere ca validă și realizabilă opțiunea unui al doilea mandat prezidențial.


Acest moment 10 august 2018 este Piatra de căpătâi de la care orice spirit lucid poate enunța și previziona înfrângerea cu bulbuci ce-l așteaptă în 2019 pe Plăvanul Impertinent de la Hermannstadt.

(cine a citit la acea vreme pe LuJu seria de analize în timp util, își aduce aminte despre ce era grăire. Cine n-a citit la timp, „să mă pupe-n cur, dulce-dulce, până la sânge!”
 


Zilele acestea, după ce a trecut efuziunea dionysiacă a Sărbeutorilor de Iarnă, se poate constata că #neo-nazis au furat startul și deja și-au declanșat campania electorală pentru europarlamentare.

Cu această ocazie, Slăvit fie Domnul Zeu, Hallelujah! suntem blagodariți cu un al doilea indice cert al haznalei în care se afundă acest partid de ideologie gestapovistă, ce a uzurpat și întinat memoria Brătienilor și a tuturor patriarhilor liberalismului românesc.

Domnul Zeu cel Bun și Blând, care le știe pe toate, le vede pe toate și își împlinește Lucrarea îndeosebi pe căi esoterice și greu de înțeles, i-a împietrit inima și i-a orbit vederea Fantoșei alogene ce împute inutil jilțul celei  mai înalte demnități statale din Rröemenika. Inga așa, prin grație divină devenind și chior (pruost fiind din născare), Întâia Fantoșă a Țării, Păpușa Mecanică cu Mecanism de Ceasornic Avariat și Cheița Întoarsă de Bilderbergi corporatiști, a comis o eroare cum rareori se poate gafa în politică: L-A ELIMINAT PE CRIN ANTONESCU DE PE POZIȚIA DE LOCOMOTIVĂ A LISTEI NEO-NAZIȘTILOR CE SE VOIESC A SE ABURCA ÎN REICHSTAGUL COMUNITAR. 

Ooooooo! 

Mai rar asemenea demonstrație de paranoia exacerbată, având previzibile și devastatoare consecințe viitoare..

Să-ți dai frâu liber marotelor proprii, zgâncilite de îndemnurile parșive ale unor „consilieri” derbedei și să-l elimini pe omul al cărui nume valorează SINGUR undeva la 4-5 puncte procentuale în rezultatul final stabilit de urne.


Dar nu acesta ar fi principalul considerent funcție de care decizia Plăvanului Rânjitor este apreciată ca o eroare fundamentală de campanie, ci mai ales faptul că politicianul Crin Antonescu, prin charisma și ștaiful intelectual pe care și le-a păstrat, putea aduce 4-5 procente exact din zona inaccesibilă maimuțoilor pnl de sub oblăduirea omni-penibilului și mega-amuzantului sică mandolină - Bufonul Parlamentului și Nebunul Castelului Cotroceni.


Crin avea și are „intrare” („lipici”) și credit exact la acea categorie spilcuită de elector de dreapta, cu studii medii și superioare, de condiție socială medie (pătura mijlocie) și care în permanență afirmă pe site-uri și rețele de socializare că sunt dezamăgiți de maimuțele neo-naziste și că nu se mai simt reprezentați de o orânduire socială de tip gestapovist.

”Ein Reich, ein großes Gefängnis”  (trad. ”Un Reich, o Mare Pușcărie”)

Mai mult decât atât, Crin Antonescu putea și poate aduna aceste procente în mare parte din segmentul amplu al indecișilor, al celor care declară că nu se vor duce la vot dezamăgiți fiind de experiențele elective anterioare.

Crin Antonescu avea și are capacitatea de a smulge, în baza unei melancolice rememorări a fostei alianțe USL, chiar voturi din tabăra psd-istă.

Ei bine, toate aceste atuuri incontestabile au fost măturate sub preș prin decizia aberantă a unui psiho-paranoic, ce tremură ca frunza de frica pierderii poziției dominante de Plăvan-Alfa al neonazismului românesc, motiv pentru care i-a aplicat lui Crin o arhetipală și consacrată metodă de epurare politică. 
 Nu este nici o diferență dintre epurările politice petrecute sub Hitler – „Nacht der langen Messer” (Noaptea cuțitelor lungi – epurarea SA), dintre epurările politice frecvent petrecute în Uniunea Sovietică de sub regimul lui Stalin și decizia Plăvanului paranoic din Dealul Cotrocenilor.



Ca o concluzie: epurarea politică a lui Crin Antonescu se înscrie în linia certă a acelor „milestones” ce marchează declinul și falimentul neonazismului liberal românesc.



Dacă predicția mea [nota] pentru alegerile europarlamentare, anterioară deciziei suicidare a Plăvanului Cap-Sec, credita NSRLP undeva la 18-21% din opțiuni, epurarea politică a lui Crin Antonescu mă obligă să reevaluez plafonul predicției, reașezându-l undeva la 14-16% din opțiunile exprimate.
Mai mult de 16% nu au cum să acumuleze nevestele, țiitoarele, metresele, liubovnicele, amantele, netoatele, netoții, lipitorii de afișe, țucălarii, cicisbeii, pupincuriștii și șoferii aflați pe lista de candidatură a National-sozialistische Rumänien Liberalen Partei.


Al treilea element cu semnificație majoră în economia jocului electoral îl constituie auspiciile falimentare sub care neonazistii își fundamentează propria-le campanie electorală: PROSTEALA NAȚIONALĂ. Dezinformarea și manipularea. Abureala. Vrăjeala.

Neavând nimic concret de prezentat electoratului, întrucât tot ce au putut să scornească din mințișoarele lor denaturate a fost doar „MUIA” ca Proiect de Țară, ei bine, neonaziștii se vor prezenta în fața electoratului captiv cu o platformă axată pe decalogul manipulării mediatice, în special punctele 1, 2, 5 și mai ales 6:



„Decalogul Chomsky

1. Poporul trebuie să aibă mereu mintea ocupată cu altceva decât cu problemele lui adevărate

Pentru aceasta: Să distragi permanent atenția de la problemele sociale reale, îndreptând-o către subiecte minore, dar cu mare impact emoțional. 

2. Poporul trebuie să perceapă conducătorii drept salvatori ai națiunii

Pentru aceasta: Inventează false amenințări, ori creează probleme grave, care îngrijorează real opinia publica, iar apoi oferă soluțiile.

Un exemplu: Favorizeaza insecuritatea cetățenilor, apoi guvernarea providențială salvează națiunea în temeiul legilor represive cerute de popor, cu prețul limitării propriilor libertăți democratice. 

3. Poporul trebuie permanent pregătit pentru mai rău

Pentru aceasta: Mecanismele propagandei “albe” (oficială, integral asumata de guvern), “gri” (parțial asumată) și “negre” (niciodată asumata) trebuie să promoveze imaginea unui guvern în permamență preocupat pentru ameliorarea condiţiilor tot mai sumbre ale viitorului. Politicile antipopulare dure se vor aplica gradual, pentru a se preveni ori atenua protestele sociale. În acest fel, cel mai mare rău devine suportabil dacă e administrat în porții anuale, conform unui program anunțat.



4. Poporul trebuie să creadă ca și ceea ce guvernele îi pregătesc spre a trăi mai rău este tot pentru binele său

Pentru aceasta: Să obții acordul de moment al poporului pentru măsuri economice dure din viitor. Omul se obișnuiește cu ideea îi înghite tot, dacă e prevenit îi amânat.



5. Poporul trebuie să aibă o gândire care să nu îi permită sesizarea legăturii dintre cauze și efecte

Pentru aceasta: Să te adresezi oamenilor ca și cum ar avea cu toții o gândire infantilă. În felul acesta, îndrepti mulțimile spre un tip de gândire superficială, naivă și cu predispoziție la intoxicări informaționale.



6. Poporul trebuie dezobișnuit să problematizeze realitatea și să acționeze sub impulsul emoțiilor

Pentru aceasta: Să faci tot timpul apel la sentimente și la reacții glandulare, nu la rațiune. Să încurajezi reacțiile emoționale, pentru că sunt cel mai uşor de manipulat.



7. Poporul trebuie obișnuit cu satisfacții ieftine, care să îi ocupe timpul și să îl demotiveze în atingerea unor idealuri superioare

Pentru aceasta: Un sistem de învățământ corupt și nefuncțional este instrumentul ideal de a ține cetățenii în ignoranță și a manipula opiniile colective după bunul-plac.


8. Poporul nu trebuie să aibă acces la mijloace de informare completă, exactă, corectă și obiectivă
Pentru aceasta: Să încurajezi financiar acele mijloace de comunicare în masă care îndobitocesc publicul și îl țin legat de emisiuni și seriale vulgare, ce trag inteligența în jos.

9. Poporului trebuie să îi fie indus spiritul turmei
Pentru aceasta: Să stimulezi sentimentul individual de culpă, de fatalitate, de neputință. Persoanele care nu mai au impulsul de a se revolta, devin o turma și sunt ușor de controlat.

10. Poporul nu trebuie să creadă în existența strategiilor și mijloacelor oficiale de manipulare
Pentru aceasta: Să apelezi la toate cuceririle științelor pentru a cunoaște punctele slabe din psihologia individului și a mulțimilor. În același timp, să discreditezi aceste cunoștințe prin mass-media, astfel ca poporul să nu creadă în mijloacele și strategiile statale de manipulare.”



Așadar, cum se regăsesc aceste 10 principii esențiale de prosteală și manipulare în strategia de campanie a naziștilor liberali?
Exact după acel pattern din 2014, administrat de Vlad Tăușance:

I. Un Centru de Control, jucând rol de Jedi Tower, loc în care se stabilesc temele de propagandă, metodele și mijloacele.
Cred că anul acesta rolul de inteligență cenușie a Tower-ului îl joacă însăși ioana ene-dogioiu.
În acest Centru de Informație se alcătuiesc temele majore, fundamentate pe comunicarea de informații eronate, false, umflate cu pompa, informații funcție de care să se lanseze false teze de inflamare publică.

II. Informațiile din Jedi Tower sunt preluate de un grup restrâns de KOLs (Key Opinion Leaders) și influenceri, reprezentați în primul rând de Divizia de presă a SRI, care avizează acțiunea și o dă în execuție, cu ordin de Zi pe Unitate, către toate structurile mediatice subordonate, arondate sau adiacente:

- Grupul de Unități Militare de presă: UM Digi 24, UM g4media, UM HotNews, UM Ziarecom, UM Realitatea, UM Adevărul, UM Gândul etc;

- Coloana a V-a a gazetarilor și jurnaliștilor cu lanț, zgardă și botniță, deontologii pulii - formatori de opinie în redacțiile diferitelor publicații print și audio-vizual, dar în fapt jegoși undercoveri, având în buzunarul de la piept statul de plată semnat olograf  la casieria SRI-ului;

- nu în ultimul rând Armata de trolli, postaci și comentaci, recrutați și angajați de același Centru de Surse Deschise din SRI, armată de trolli organizată și coordonată exact după tipicul armatei de trolli a Țarului Putin.


III. După eșalonul intermediar în lanțul mediatic de alcătuire și distribuire a Prostelii naționale, vine al treilea palier, cel mai de jos, cel ce asigură furnizarea informației fake la nivel de individ targhetat, furnizare ce este asigurată „pro bono” de miile și zecile de mii de idioți-utili care, prin distribuirea voluntară a mizeriilor persuasive emanate de la Central Tower își închipuie că realizează un mare act de acțiune civică.
Un căcat! În fapt, acești patetici naivi  achiesând voluntar la standardul de  maur nărod, reiterează mediatic aria obsoletă a IDIOTULUI UTIL.

Aceasta a fost structura piramidală three-levels  a systemului  mediatic ce a propulsat Păpușa Mecanică în 2014, aceasta este „rețeta” pe care neo-naziștii își închipuie că le va oferi iarăși keya succesului și mai ales keya cătușelor.
Însă, ceea ce a fost valabil în 2014, devine obsolet și vetust în 2018. Explicațiile le vom găsi mai încolo.

De exemplu, strategia s-a încercat a fi pusă în aplicare, fără succes, în august 2018.
Teză: 
„Săriți, DIASPORĂ, că dragnea și baronii roșii vor să închine Țara la ruși iar voi o să rămâneți fără pașapoarte, fără drept de muncă și de liberă circulație.”

Din fericire acest exemplu tipic de manipulare, menit să producă reacții emoționale, vegetative, iraționale, nu a funcționat cu eficiența precedentului, manifestat în cazul evenimentului din Clubul „Colectiv”.

Opsss! SĂMN DIVIN!

Deja punctul 6 Chomsky dă semne de faliment.
Iarna nu-i ca vara și nici 2018 nu-i ca 2015!

”Something is rotten in the state of nazi-Rröemenika”

Seria recentă a falimentului punctului 6 al decalogului manipulării se regăsește în altele câteva exemple recente:

- Au încercat propagandiștii naziști să creeze un val de emulație și o reacție vegetativă echivalentă utilizând tema „gripei porcine”.
REZULTAT ZERϴ !

- Au încercat nedemnii epigoni ai Goebbels să declanșeze un val de reacție pe tema Legii Recursului Compensatoriu. 
Zero rezultat la vremea lui oct. – nov. 2017.
Zilele acestea, tema s-a reluat cu specificul scârbos al ciorbei râncede, reîncălzite. 
Teză:
 „Sări, rrumâne, că dragnea și pesedeii dau drumu din pârnăi la hoți care or să vină peste tine în casă să-ți halească crăpelnița, să-ți fută muierea,  să-ți fure statul de drept și să-ți spargă bibeloul pește de sticlă”

Un căcat reacție emoțională obținută și de data asta!
Degeaba #drogățeii aruncă cuțite și varsă vopsea roșie pe treptele Ministerului Justiției, în van urlă trompetele hashtag și vuvuzelele din Divizia Jurnaliștilor cu Lanț, Zgardă și Botniță despre rata de recidivă de… 70% când datele statistice reale arată că această rată a recidivei în 2018 a celor liberați condiționat a fost pe un trend descrescător, fiind de doar 5% reveniri în penitenciar.
Degeaba urlă gazetarii cu lanț, zgardă și botniță despre zecile de mii de liberați condiționat, atâta timp cât cifrele oficiale atestă un fapt halucinant. ȘI CU RECURS COMPENSATORIU, ȘI FĂRĂ RECURS COMPENSATORIU, rata eliberărilor este undeva în jurul cifrei de 10.000 – 11.000 de deținuți / anual.

Și atunci pentru ce această risipă de forțe și eforturi în vederea promovării unei teze false, în dezacord cu realitatea socială și evidența faptică?
Răspunsul stă în punctele 2 și 6 ale Decalogului lui Chomsky.

Necesitatea acestei teme este justificată de nevoia disperată a neonaziștilor de a evada din haznaua electorală nefavorabilă  în care i-au azvârlit Plăvannis, sică mandolină et Comp. și de a încerca să smulgă cât mai multe voturi din batista babelor sau din Ausweiss-ul căpșunarilor.

Necesitatea acestei teme false este justificată de nevoia ca actualii Führeri și Gauleiteri ai țării să pozeze în „salvatori ai patriei și ai statului de drepți”.

Aimintrelea doar așa se poate desluși de ce Rața Mecanică de la Hermannstadt declamă cu aplomb de idiot Trade Mark  „Siguranța cetățeanului român nu e negociabilă”, pentru ca imediat să apară alt papagal cârâitor – mecanizatorul impertinent de la Apulum - ca să râgâie și el o gulgută propagandist-persuasivă: „… valul de violență și de problemele privind siguranța cetățeanului”.

Inga unde sălășuiau SALVATORII NAȚIEI: în triunghiul Bermudelor delimitat de Sibiu – Mediaș – Alba Iulia!

Salvgardarea Țării atârnă de budigăile gestapoviste mânjite de rahat protocolar, aparținând lui plăvannis, lulutza-zeița Nefutiti și lazăr - tractoristul nepriceput.

Avem de-a face cu un exercițiu standard de scorneală a unor false amenințări, funcție de care turmele oilor servile (servum pecus) să-i perceapă pe Führeri, Gauleiteri și Kapo drept Salvatori ai Patriei, pentru ca, în subsidiar, tema fals-inventată să declanșeze un val de indignare și emoție anxioasă, raportate la iminența prefabricată a escaladării criminalității.

Însă, nici acest exemplu TIPIC în organizare și INFANTIL în implementare nu a dat roadele scontate.
Întrebarea care se impune este DE CE?
Răspunsul poate fi formulat în 2 stiluri:

a) Pentru că s-a scumpit kila de proști.

b) Pentru că electoratul și în general populația a ajuns la un grad de saturație față de bombardamentul mediatic de tip hârdău cu zoaie vărsat în capul oamenilor încât NU MAI REACȚIONEAZĂ LA STIMULI PERSUASIV-MANIPULATORI în conformitate cu standardele statistice stabilite anterior de către sforarii propagandiști.

Acestea fiind grăite, rezultă cu limpezime de cleștar al treilea indice cert ce prefigurează un usturător eșec electoral al neo-naziștilor: 

Fundamentarea campaniei electorale pe strategii, teme, motive și mijloace devenite obsolete.

În atare condiții nu mai rămâne decât să punem ibricul la fiert, să achiziționăm o cantitate corespunzătoare de țâgări ucrainești (trecute pe sub vamă, noaptea la ceas de fulgerătură) și să ne punem frumușel în fotoliu pregătindu-ne să vizionăm comedia bufă pusă la cale de ideologii și propagandiștii neonazismului românesc.
Va fi un spectacol pe cinste!

Va fi de un scârbos dezgust să  ni se vâre pe gât cu anasâna tema putrefactă a „Luptei anticorupție”, ciorba împuțită,  searbădă și reîncălzită a patra oară:

- în 2004 Moroiul a prostit lumea de cap cu anticorupția;

- în 2009 același Matroz Planetar și Călăfătuitor Galactic a mai zăpăcit o dată lumea de cap cu „anticorupția pulii”

- în 2014 a fost rândul Plăvanului Rânjitor să i se învârtă cheița mecanismului ceasornic și să ne declame, în armonii mecanice ca de cutiuță muzicală avariată, tema vetustă a anticorupției.

Oare și anul acesta vom avea parte de anticorupție împuțită și reîncălzită?
Cum draaqu să-ți petreci 2 decenii din viață înghițind aceeași spurcăciune de ciorbă împuțită și râncedă?


Epilog: „The secret of propaganda is to permeate the person it aims to grasp, without his even noticing that he is being permeated. Of course propaganda has a purpose, but the purpose must be concealed with such cleverness and virtuosity that the person on whom this purpose is to be carried out doesn't notice it at all.” 

Joseph Goebbels – ministru al propagandei în regimul nazist


------------------------------------------------------------------------------------------------- 
[nota]

Iar această predicție este formulată de un spirit analitic cu intuiție și fler care, de-a lungul timpului:

- în 2011 a expus, cu un an înainte, auspiciile ce prevesteau dezastrul electoral al PD din 2012:

- în 2014, cu mai bine de o lună înaintea alegerilor prezidențiale, a prognosticat rezultatele turului II cu o precizie de 0,83%;


- în vara lui 2016, anterior desfășurării evenimentului, a prognozat validitatea referendumului Brexit și a victoriei taberei pro-Exit, aceasta în condițiile în care opinia general acceptată credita ca victorioasă tabăra anti-Exit;

- în 2016, tot cu vreo lună înainte de alegerile prezidențiale din SUA, a afirmat ca certă victoria lui Donald Trump, în condițiile în care trendul media era majoritar în favoarea baborniței lui Clinton;
 https://tazmaniandemoon.blogspot.com/2016/11/us-election-2016-pythias-prophecy.html

-  și tot în 2016, cu ocazia alegerilor parlamentare din Colonia Penitenciară și Experimentală Rröemenika, a intuit cu maximă precizie, rezultatul final al alegerilor,cu erori infime cuprinse între 0,34 și 1,24 procente (cu o excepție semnificativă - pnl)
https://tazmaniandemoon.blogspot.com/2016/11/romanian-election-2016-pythias-prophecy.html

Iată care a fost predicția enunțată la data de 12 nov. 2016:

și iată care au fost scorurile finale, centralizate de BEC:


La Camera Deputaților:

PSD – 45,47%

PNL – 20,04%

USR – 8,87%

UDMR – 6,18%

ALDE – 5,62%

PMP – 5,34%


La Senat:
PSD – 45,67%
PNL – 20,41%
USR – 8,92%
UDMR – 6,24%
ALDE – 6,00%
PMP – 5,65%

psd - eroare de 0,47 - 0,67 procente. 
usr și alde în interiorul predicției.
pmp - 0,34 - 0,65 puncte procentuale eroare
udmr - 1,18 - 1,24 % eroare.

pnl e singurul partid ce s-a căcat cu destoinicie în donița mea de profet, eroarea fiind uriașă, de ordinul a peste 5 procente. Acesta este un alt indice cert, care stipulează că orișicât ar lătra vuvuzelele din Divizia de presă a SRI, orișicât s-ar strădui cohortele de lătrăi hashtag să creeze impresia de mulțime, de majoritate, această gogoașă înfuriată are un mare defect: bolboroseala mediatică a trompetelor de partid NICIODATĂ nu se regăsește în formă proporțională extrasă din urnă!


Chiar pe acest blog, la linkul referitor la alegerile prezidențiale din USA, este un comentariu din data de 9 noiembrie 2016 la care un anonim mă chestionează despre scorul pe care-l va obține un anumit partid. Răspunsul meu a fost tranșant: 44-45%. 



Rezultatele finale au fost 45,47%, - C. Dep. respectiv 45,67% Senat.
Eroare de doar 0,47 - 0,67 procente.




2 comentarii:

  1. Mey, Edel, ai intrat sub semnul lui Ra sau ce-ai păţît ?
    am un mesaj de la niste nematode care ar vrea să stie cu cât esti plătit?
    N-am stiut ce tarif să le zâc ...eu am citit că, din bătăliile trecute, Doar Tu ai Plătit !

    RăspundețiȘtergere
  2. Mey Anonymous, hai să nu fiu Perfect ca Amon-Ra și să mă dea modestia acasă zicând că Io* n-am preț fiindcă-s neprețuit.
    Atunci aș fi Perfect, ori se știe că perfecțiunea e apanajul deității, iar pentru moritori această idealitate este cam plictisitoare.
    Așadar am și Io* prețul meu de Iscariotean.
    Exprimat ca plafon valoric se situează undeva la greutatea mea în Pure Gold.
    Sub această valoare se zice că prestez moca iar activitatea în sine zice-se că e echilibrarea balanței de plăți. (plata unor facturi și a unor polițe rămase scadente).

    Main post-ul denumit ”The Time of Vengeance” reprezintă un adevărat „Credo” subvaloric.

    RăspundețiȘtergere