Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

vineri, 18 ianuarie 2019

The Time of Vengeance



Din 2011 și până prin 2014 credeam că ceea ce fac este etic, este corect, este în acord cu convingerile mele.
Credeam că fac parte dintr-o comunitate ideologică ce simte și gândește în același fel.
Însă, a trebuit să mă ia la jucat în ștolurile potcoavelor o clică de derbedei pesediști din zona infectă a Rădăuțiului, cărora li s-au adăugat drept aliați conjuncturali alte gunoaie de prin miliție, alte canalii de prin parchete și instanțe, alte secături de prin administrație.

Continuarea e de domeniul trecutului!
Mi-am dus războaiele donquijotești într-o singurătate exasperantă și deprimantă!
Niciunul dintre foștii afini ideologici nu mai era lângă mine sau să mă sprijine în vreun fel.  
Nimeni n-a mișcat un deget să ia atitudine sau să protesteze împotriva exercițiului de intimidare și represiune declanșat de gunoaiele pesediste.
N-aveam nevoie de nici un favor, aveam nevoie doar să mi se asigure dreptul la un proces echitabil; mai departe mă descurcam eu, prin puterea probatoriului și forța argumentației.
N-a fost să fie.
Toți cei care au profitat, au beneficiat de campaniile mele mediatice, s-au regăsit în scrierile mele sau au fost amuzați de pastișele devastatoare au dat bir cu fugiții și s-au ascuns îndărătul blestematei paradigme mioritice - „Capul ce se pleacă, sabia nu-l taie!”

Am fost lăsat SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR, să mă execute electric golanii neo-socialismului de caviar, din Grupul Infracțional Organizat PSD.

Când în 16 noiembrie 2014 predicțiile electorale enunțate cu o lună înainte s-au confirmat cu o exactitate de doar 0.83 puncte procentuale, ...


... deja era înaintată la Judecătoria Rădăuți o cretină și demențială cerere de încuviințare a unei percheziții domiciliare - punct inițiatic al exercițiului de represiune și teroare pus la cale, organizat și declanșat de gunoaiele lui bejenaru de la Rădăuți, de gunoaiele judiciare din tagma gabrielei vicol, bucșa andrei-sebastian sau a lepădăturii kaghebiste - calenciuc gică-ionuț de la Secția 13 de Miliție Politică.


fragment IMBECIL din paginile 12 - 13 ale rechizitoriului din ds. pen. nr 4203/P/2014, identic ca formulare cu cel din referatul organului de urmărire penală înaintat Judecătoriei în vederea încuviințării efectuării unei percheziții domiciliare
 
În 21 noiembrie la ora 6 dimineața ușa mi-a explodat de năvala mascaților - 8 SIAS și 4 judiciariști, veniți cu mandat de percheziție admis de vita lui ursuliac, să caute... PLAIVAZUL DE CALIBRU MARE!
Plaivazul care timp de ani de zile susținuse ideologia pedelistă, apoi cea liberală.
Singurul PLAIVAZ din județ al singurei voci lucide care a enunțat, cu anticipație, victoria certă în turul II al alegerilor a Plăvanului Rânjitor de la Hermannstadt, fantoșa cu capul sec, plin de câlți paie și rumeguș, păpușa mecanică sforărită de corporatiștii și Bilderbergii olandezi, austrieci, germani, americani.


***

Mi-am cărat singur dosarele și procesele și tot singur mi-am executat cele 2 ture de închisoare.
Nu m-a impresionat absolut nimic din ce am văzut în pârnăi, experiența și pregătirea anterioară, din RoArmy, fiindu-mi mai mult decât un atu substanțial.
Însă, deseori, la o țigară, în plimbătorul vreunei secții de deținere de la Botoșani sau Găești, stăteam și meditam la un singur lucru:

CUM DRACU DE M-AU LĂSAT ATÂT DE SINGUR FOȘTII TOVARĂȘI DE CREZ IDEOLOGIC?

UNDE DRACU AU DISPĂRUT CU TOȚII cei ce-mi trimiteau mesaje de susținere, de apreciere, cei ce-mi umpleau messengerul cu șopârle de o înfiorătoare lașitate a delațiunii?

Cum de am fost abandonat cu atâta ușurință și cu atâta dispreț în fața tăvălugului paraditor al golanilor pesedismului de caviar?

Paradoxul este cu atât mai adânc cu cât în faza finală a procesului penal, cea de la Curtea de Apel, în ambele cazuri am fost executat... de procurori și judecători exclusiv protocolari, semnatari destoinici ai memorandurilor #rezist !!!!

Răspunsul nu l-am aflat nici până acum și nici nu mai voiesc să aflu vreun răspuns la întrebări ce au devenit vetuste.
După ce ai executat o nemeritată închisoare, nedreptatea și suferința nu mai pot fi îndreptate în nici un fel.
Și nu-și mai justifică nici un fel de întrebări retroactive.

Însă, în anul de grație 2019, cu 2 tururi de alegeri europarlamentare și prezidențiale, … A VENIT VREMEA RĂZBUNĂRII!

It’s time to party!

IT’S TIME OF VENGEANCE!

„Foaie verde ca și plopul
Moamă, V-AM FUTUT NOROCUL!” 

 (cu plaivazul, evident!)

======================================================================




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu