Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

joi, 11 aprilie 2019

17 cu 53 și reeducarea de rit stalinist



„reeducatorul”


P-V 1985 „nu prezintă garanția reeducării”

Mey, Io* când citesc în diferite acte de dinainte de 1989 despre „reeducarea” asta îmi aduc aminte de 2 fraze ce mi le-am primit, în anul 2016, în parcursul procedural al dosarului meu de „primul postac băgat în închisoare pentru comentarii online”.

Iaca ce spune Zăgan Anca-Alioara de la Judecăcătoria Suceava într-o Sentință penală:  

„Instanța apreciază că o pedeapsă de 3.200 de lei amendă penală pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj judiciar […] este o măsură de constrângere dar și un mijloc de reeducare eficient”


Asta a fost la fond – amendă penală, că la apel am luat condamnare DIRECT CU EXECUTARE.

Dar iacătă o altă frază șoc, agramată, scrisă în motivarea apelului de Ilașcu Iuliana, la acea dată porcuror la PJ Suceava:   


„Prin acțiunile sale inculpatul […] în mod fățiș a sfidat ÎNSĂȘI rolul magistratului în societate, periclitând astfel ordinea de drept și nu în ultimul rând… SECURITATEA statului.”

S-ar putea să nu se prindă toată lumea la meșteșug: 
„REEDUCARE EFICIENTĂ” 
„SECURITATEA STATULUI”

Buey fratiweare, dar chestiile astea sunt spuse / scrise de doo putze de vreo 24-25 de anișori, ce abia li s-a uscat tinta pe decretul prezidențial de numire în funcție. Nu stau să caut acuma, dar Zăgan este promoție 2012-2014 de INM, cu 2014 intrarea în stagiatură, iar Ilașcu este promoție 2013-2015, cu 2015 primul an de stagiatură.

Acuma e clar cine anume îi „formează” pe acești micromonstruleți cu robe, manufacturați la o raboteză decalibrată din Atelierele Factoriei de Calfe Judiciare? Tot ȚAPII și CAPRELE SECURISTOIDE le formează și le modelează mintea după tiparul standard al cozii de topor staliniste.

Auzi la ele puștoaicele cu 1-2 ani de la isprăvirea INM: „REEDUCARE EFICIENTĂ”, „SECURITATEA STATULUI” !!!!!

Post-script: cel puțin la puiuța aia de zăganca, când am auzit de „reeducare” (adică o țâncă cu muci la nas să mă „reduce eficient”  pe mine - om betrân de 46 de ani,  cu 15 ani de studii dintre care 7 de studii militare (LM + Institut Militar), cu ani de serviciu la unități operative - Regiment de infanterie și Batalion de tancuri, dar mai ales fost participant în Loviluția din Dec. 89), mi s-o făcut tensiunea 380 cu 220 ca volții de la priză și i-am trimes iute, personal și pe adresa judecătoriei, următoarea dojană: (Io* zic că vlăstarul securistoid și-a căutat-o cu lumânarea și și-a meritat-o.)
vezi și 
--------------------------------

Ș-apropo de „reeducare”: n-ar fi bine ca micromonstruleții ăștia judiciari, „loaze multe, cu diplomă și extrem de costisitoare”, rebutați la o raboteză decalibrată în atelierele mecanice ale Factoriei de Calfe Judiciare, să renunțe la această „sintagmă” de sumbră amintire și s-o înlocuiască cu ceva mai modern, mai în concordanță cu secolul XXI în care trăim? 
Ceva gen „reintegrare socială”, „readaptare la normele de conviețuire”, „reinserție socială” etc. Nu de alta dar „reeducarea” asta „sună ca dracu” (cum ar spune Petrică Roman) și aduce aminte fie de „Cosorul lui Moceanu”, fie de „Experimentul Pitești”.

Când auzi de „reeducare”, de „securitatea statului”, mai că-ți vine în minte gardianul gicuță cu a lui celebră diatribă:
„17… cu 53 păi așa, vezi? Futu-vă muma-n kur de reacționari! 17 cu 53. Învățați, mă, să vorbiți românește, futu-vă muma-n kur de haimanale!”
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu