Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

joi, 25 aprilie 2019

Alles klar: plebicistu' lu' Plăvannis ≡ Recensământul OILOR DE TERACOTĂ

Moto:  
„Patru picioare (Oaie de Teracotă) – bine.

Două picioare (Homo Sapiens) – rău.”

(preceptele I și II din Heptalogul „Fermei Animalelor”, adaptate și implementate de Gauleiterul Klaus Adolf  Plăvannis I cel Clăpăug și Rânjit la specificul neonazist al Koloniei Penitenciare și Experimentale Rröemenika).




Era klar pentru toată URBEA et ORBEA că Plebicistu' lu' Plăvannis este un vehicul pseudo-electoral, ce-i permite Impertinentului de la Hermannstadt să fure startul cursei electorale pentru prezidențiale.

Dar, după întrebările dezvăluite public azi, de un înfiorător infantilism, cu o persuasiune străvezie cusută cu odgoane albe, cu o adresabilitate tipică imbecililor, idioților și moronilor, E LA FEL DE LIMPEDE ca picătura de cleștar că Gauleiterul Klaus Adolf Plăvannis I cel Clăpăug și Rânjit se folosește de resursa bugetară a sărmanei Țări pentru a efectua un RECENSĂMÂNT AL OILOR DE TERACOTĂ.

Risipă inutilă de țechini atât de necesari altor domenii sociale deficitare.
Dacă-mi dădea mie 2 gologani și un sac de nuci, îi spuneam Io*, cu anticipație de Haruspiciu vocațional, care-i scorul recensământului turmelor „Servum Pecus”:
16%!
Șaisprezece la sută, Plăvanne, atât este cota de urnă a NSRLP (National-sozialistische Rumänien Liberalen Partei)
Șaisprezece la sută din puținii electori (30%) sunt zeloții neonazismului wallach, de secol XXI.
ATÂT ȘI NIMICĂ MAI MULT.

În valoare absolută, raportat la ansamblul populației, 16% din 30% înseamnă că undeva la 5% sunt adepții Konzentrationslagerului și a directivei „Nacht und Nebel”, adaptată la specificul Koloniei Penitenciare și Experimentale  Rröemenika:

„Să dăm câte oleacă de pușcărie la fiecare ca să... ajungă la toată lumea!” 

Beeeeeee!
Beeee-heeee-heeee!
Beeeeee!

(„Patru picioare - bine, oleacă de pușcărie - și mai bine”)
-----------

post-scriptum:
În fapt, vehiculul electoral scornit de Plăvannis, care-i permite să fure la blockstarturile prezidențialelor, nu este altceva decât o grobiană materializare a punctului 2 a decalogului manipulării enunțat de Chomsky:



„2. Poporul trebuie să perceapă conducătorii drept salvatori ai națiunii


Pentru aceasta: Inventează false amenințări, ori creează probleme grave, care îngrijorează real opinia publica, iar apoi oferă soluțiile.

Un exemplu: Favorizează insecuritatea cetățenilor, apoi guvernarea providențială salvează națiunea în temeiul legilor represive cerute de popor, cu prețul limitării propriilor libertăți democratice.”



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu