Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 9 aprilie 2019

O nulitate ridicată la putere tot o nulitate rămâne


Tovarășul Torționar-general Augustin Napoleon spune:

 „Nu sunt ofiţer, subofiţer, colaborator al fostei Securităţi…”

Așa e, lazăre!

Nu ești ofiţer, subofiţer, colaborator al fostei Securităţi…

Ești O SCURSURĂ SECURISTOIDĂ!

Ești un gunoi infam, fără conștiință, fără scrupule, fără demnitate.

Ești o urdoare kaghebistă, cu coloana vertebrală din gumilastic, arcuită sub forma grafică a Clopotului lui Gauss.

Ești un android NKVD-ist fără pic de omenie, un OM DE TINICHEA a cărui cea mai ridicată temperatură afectivă este cea a bateriei de BIOS!

Ești un limax gestapovist a cărui urmă transformatoare asupra lumii, al cărui aport etic întru evoluția societății înspre binele conceptual constau doar în dârele de mucus fetid și toxic lăsate în urma ta, în biografia ta și în destinele celor nevinovați.

EȘTI UN NIMENI, lazăre!

Ești O NULITATE, RIDICATĂ LA PUTERE, CARE RĂMÂNE CEEA CE ESTE: O NULITATE!

2 comentarii:

  1. Micimea tovarășului Lazăr nu poate fi acoperită de paravanul unor legi absurde.
    Cine a trăit acea perioada și a avut de-a face cu “lucraturile” Securității știe regula nescrisă: cu cât mai multe paradeli, cu atât îți era asigurată ascensiunea sau un loc cald.
    El nu a aplicat legea, el a interpretat legea în favoarea sistemului. Nu l-a fermecat, nu l-a vrăjit nimeni, a fost o formă continuată în care conștiința lui a zăcut , fără remușcare, în intenție directă. (prevede rezultatul faptei sale şi urmăreşte că el să se producă )
    Ceea ce frapează la aceste persoane este faptul că nu s-au mulțumit să rămână “ no name”, cu fruntea în jos , regretând păcatele, ci s-au vrut decidenți pe cai mari.
    Să faci din mizeria sufletească o virtute, asta mi se pare patologie !
    Vai și amar de neamul care se frământă numai pentru cele lumești și uită să strige: Dreptate !
    Vai și amar de neamul care uită să chemela judecată delatorii, impostorii,asupritorii !
    Istoria se scrie de fiecare dată de cei deștepți, chiar dacă au trăit-o invariabil ca proștii !

    "Am învãtat la închisoare cã omul e un animal stupid, deoarece confiscã libertatea semenilor sãi. Tiranul e un om absurd si lipsit de rusine. Nu îi e rusine sã îsi chinuie semenii. Oricum sîntem captivi în univers. Ne ajunge aceastã grozãvie. Dar sã intensifici aceastã captivitate pînã la nivelul puscãriei - numai omul e capabil de asemenea nebunie."-Petre Tutea-

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tipul este absolvit de orice culpă fiindcă este... IRESPONSABIL.

      În sprijinul acestei teze aduc ca argument următoarele:

      a) nu are nici o proiecție asupra consecințelor acțiunilor sale. Deci discernământ zero;

      b) face parte din categoria acelor scelerați paranoici, din tagma lulutzei, care nu sesizează relația de directă cauzalitate dintre faptele lor trecute și evenimentele de azi. Acești scelerați consideră că ceea ce li se întâmplă este o conjurație a Universului îndreptată împotriva candidaturii lor.
      Deci o lipsă crasă de raționament logic: consecințele de azi nu le sesizează ca fiind legate cauzal de evenimentele și acțiunile lor trecute, ci sunt „consecința” deciziei lor actuale de... „a candida”

      c) prin aroganța de o nesimțire hiperbolică prin care Tovarășul Torționar-general a replicat la întrebarea despre demisie („n-ar fi păcat pentru societate?”) se poate deduce nivelul uriaș al psiho-paranoiei ce bântuie în căpuțul acestui dement: face parte din tagma dezaxaților de teapa lui coldea & kovesi care consideră că „L'État, c'est moi”

      Sărmanul decrepit scelerat, nici nu realizează cât de infamă și penibilă este poziția în care a ajuns; el încă se mai consideră „SOCIETATEA”, „Axis Mundi”, Ombelico del Mondo”!

      Stăi să vezi ce fain o să fie când o să înceapă să se creadă că-i Sf. Francisc din Assisi mixat cu Thomas d'Aquino, apoi Calul lui Caligula, pe urmă Confucius sau Utnapiștim.
      Dar cel mai fain o să fie când o să înceapă să se creadă rotopercutor, motostivuitor, TGV, Luptătorul cu Sabia, quasar sau supernovă.

      Când o să ajungă să se creadă Bosonul Higgs - Particula lui Dumnezeu - o să fie sămn klar că i se apropie vreme să dea colțu'.

      Ștergere