Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

duminică, 17 ianuarie 2021

”Dubito ergo… covido!” – îndoiala zilei de duminică.

noaptea, pisicile negre nu sunt ceea ce par
  

Precizare: prezenta analiză constituie doar o opinie proprie ce nu necesită argumentație, dezbatere sau contraargumentare. E doar o bănuială rezonabilă.

 

Mey, ian să pun Io* pe zapiscă una dintre cele mai bizare bănuieli: am impresia că actuala psiho-pandemie nu este altceva decât UN EXERCIȚIU DE ALARMARE.

O alarmă de exercițiu desfășurată în cele mai detaliate aspecte ale sale.

De ce am această impresie?

Prima dată pornind de la cei 2 indici anteriori:

- încă din cursul anului 2019, mult hulitul Bill Gates a avertizat omenirea că nu este deloc pregătită pentru contracararea efectelor unei eventuale pandemii mondiale:

 

“The world needs to prepare for pandemics in the same serious way it prepares for war.”

 

“This preparation includes staging simulations, war games and preparedness exercises so that we can better understand how diseases will spread and how to deal with responses such as quarantine and communications to minimize panic,”

 

L.E. o referință utilă despre acel vestit Event 201: https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/about

- al doilea ar fi bizara afirmație a secretarului de stat Mike Pompeo, din primăvara anului trecut: 

"We're in a live exercise here".

 

Boon!

Cam acestea sunt elementele ce creionează din start o totală notă de fake a actualei „pandemii”.

Ceva parcă nu se leagă, ceva parcă e coafat din iuțeala pixului, a comunicatelor oficiale ale statelor sau ale OMS.

Parcă pandemia nu e chiar așa de cumplită pe cât era descrisă de Secta Cavalerilor Malahiți ai Apocalipsei Virale.

Parcă ceva-ceva nu se leagă în tot acest desfășurător, iar senzația de artificialitate este cosmetizată doar prin intermediul unui Mega-uriaș și Ultra-complex mecanism de comunicare, alcătuit din Organizații Mondiale (OMS, EAM etc), guverne, presă scrisă, audiovizuală, la care-și aduce aportul semnificativ  Fratele mai mare - Big-Tech. 

 

Și acum bănuiala mea:

Undeva, în niște înalte și esoterice cercuri mondiale, s-a luat decizia de a se declanșa un exercițiu de alarmare mondială, în vederea efectuării unui antrenament complet, pentru a se constata „pe viu” care sunt instituțiile, care sunt mecanismele și mai ales cum funcționează procedurile de reacție.

Iar acest exercițiu mondial de alarmare a fost asumat în pofida tuturor consecințelor ce le implică sub aspect economic, financiar, social, religios, educațional etc.

S-a acceptat o uriașă pagubă mondială, privită ca investiție necesară desfășurării acestei ALARME DE EXERCIȚIU.

Am impresia că s-a profitat de o tulpină de gripă sezonieră, ale cărei efecte au fost manipulate mediatic de trustul comunicațional anterior enunțat.

Sau, în mod practic, s-a ordonat cercetătorilor să creeze un virus cu proprietățile specificate într-un „ocult caiet de sarcini”.

Sincer, chiar crede careva că chinezii din laboratorul de la Wuhan chiar puteau crea virusul fără știința canadienilor, francezilor sau a tuturor celorlalte țări (inclusiv USA) care au contribuit financiar sau au colaborat cu respectivul laborator ?

În fine, discuția despre natura și originea virusului se poate întinde pe hectare de polemică, fără a se ajunge la o concluzie validă.

 

Impresia mea este că suntem într-un exercițiu mondial, implementat tocmai ca urmare a avertismentelor din 2018.

Partea bună a acestei bănuieli rezonabile stă în capacitatea acestui exercițiu de alarmare de a identifica toate componentele necesare unui plan de acțiune susținut, precum și în testarea modului de acțiune a acestor componente.

SE VERIFICĂ CINE ȘI CE TREBUIE SĂ FUNCȚIONEZE DAR MAI ALES SE VERIFICĂ MODUL DE FUNCȚIONARE într-un ansamblu unitar.

 

Încă de la debutul pandemiei, cu liota de măsuri de lockdown, trecând prin logistica uriașă a asigurării materialelor sanitare și de protecție și terminând cu derularea efectivă a uriașului mecanism de imunizare a populației – ei bine, mie toate astea îmi par a fi etapele exercițiului, fiecare dintre ele cu un obiectiv didactic clar definit.

 

Nu știu de ce dar toată această „pandemie” pare un FAKE.

Sau…. UN EXERCIȚIU.

În atare condiții, acceptând ideea de făcătură a actualei ”coregrafii pandemice”, rezultă alte 2 ipoteze veridice : una bună și una rea:

-         cea bună este că … OMENIREA NU VA PIERI DE COVID 19;

-         cea rea: ADEVĂRATA PANDEMIE ÎNCĂ NU A VENIT! Doar ne pregătim pentru ea!

 

A năibii ce seamănă aceste ipoteze cu sofismul lui Snoopy:



4 comentarii:

  1. Da, Ghiavole: ezerciți. https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/about Când? 18 octombrie 2019. Way to go, Snoopy!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spasiba, bunika, pentru link.
      Știam de acel eveniment la care cel mai mediatizat a fost Illiuță Podaru dar, din iuțeala redactării scriiturii, n-am mai stat să caut detalii precise ci am rezumat esențialul acțiunilor din perioada premergătoare „alarmei”.
      Oricum, am inserat linkul în postare.

      Însă, dacă e doar o alarmă de exercițiu - e de bine.
      Însă și învățăturile acesteia pot fi cu dublu tăiș: a supune unei verificări un anumit mecanism ce presupune personal, logistică, protocoale și proceduri înseamnă a cunoaște cea ce funcționează și ceea ce nu funcționează.
      Iar, funcție de anumite interese ulterioare, ceea ce nu funcționează poate fi făcut să funcționeze, după cum la fel de adevărat este că și ceea ce funcționează poate fi făcut să nu funcționeze la parametri calitativi minimali.
      Despre reciproca teoremei alarmării, doar așa ca idee utopică, îmi stă în minte o questioară din sezonul 3 al „Designated Survivor”
      (fiind doar o jalnică replică propagandistică la mult mai vestitul „House of Cards”, filmul este excepțional de scârbos, prin abundența de „tenc-iu” „schiuz-mi”, precum și printr-o grețoasă conștiință morală a respectivului POTUS. Cine draaqu a mai văzut babă frumoasă, copchil cuminte, drac mort și President Of The United States având conștiință etică?).

      Însă, undeva în sezonul 3 sunt niște episoade despre un virus, creat de niște bioteroriști demenți, special construit ca să afecteze doar o anumită categorie rasială: persoanele de culoare.

      Pare doar un subiect de film.
      Să nu uităm totuși că era o vorbă: (deseori) VIAȚA BATE FILMUL.

      Dacă într-o bună zi, niște jmecherași cu colan și sorțuleț se hotărăsc să reediteze teoriile rasiale și să repună pe tapet ”Eugenetica”, Action T4 și Endlossung, toate împachetate într-o inedită formă virală?

      În baza exercițiului de alarmare anterior executat, au „jmecherașii” posesia efectivă a acelui „how-know” necesar?

      Ștergere
  2. Exercitiu de logica, ratiune, realism. O recenzie perfecta a scenariului perfect al ocultilor"nemuritoribili" in care joaca o lume smitita, debusolata, obedienta, credula pana la "marea trecere"...

    RăspundețiȘtergere