Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

luni, 11 ianuarie 2021

Muiuța judiciară și „mijlocul de reeducare eficient”

Unde Morții mamei ei acea muiuță judiciară de la judecăcătoria Suceava care afirma, cu țâfna specifică puțoilor milennialls analfabeți funcțional, precum că sancțiunea penală aplicată într-un dosar penal constituie „un mijloc de reeducare eficient”?

 


răpănoasa judiciară și... „mijlocul de reeducare eficient”

link:  https://tazmaniandemoon.blogspot.com/2017/02/un-mijloc-eficient-de-reeducare-sau.html

Cam de vreun an și jumătate, mai ales în ultima perioadă a lockdown-ului, două dintre analizele postate pe acest blog au început să fie accesate în mod regulat.

Ambele postări au depășit sau au ajuns la aproape 1000 de vizualizări din diferite localități, accesări devenite zilnice.



 

(și acestea sunt doar două dintr-o serie mai largă de analize, actualmente având aplicată setarea „nepublic”)

Dacă „Ferma animalelor” cu peste 1000 de vizualizări, încă mai este vizibilă pe blog, cea de-a doua sinteză „Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război”, (page_8), cu aproape 1000 de vizualizări, nici măcar nu mai este vizibilă ca pagină, ea putând fi accesată doar în baza unui link anterior distribuit pe vreo rețea de socializare sau site de specialitate.

Iacătă cam cum apare statcounter-ul unei singure zile - 11 ian. 2020:



Unde morții morților mă-sii e muiuța zdrențăroasă*, să mă ... reeduce eficient?

Norocul meu și-al altora că sunt mai tare de cap și la psihic, altminteri de avea sorți de izbândă ”reeducarea” anterioară, azi, la vreme de pandemie, loazele milennialls n-aveau de unde să-și adape ”setea de cunoaștere”, prin arhetipala metodă CTRL+C / CTRL+V.

 -----

* absolventă a școlii românești postdecembriste care, (e deja un truism), se știe că scoate doar tâNpiți!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu