Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

joi, 21 ianuarie 2021

Nose Ring or QR Code? (ai heiv anotăr brilliant aideia!)


 

Mey, Io* am o aidee brilliantă (ca întotdeauna, of course!)

Io* zâc ca să nu le mai deie cod QR celor care au acceptat să fie cobai pentru primele vaccinuri la nivel mondial, pe platformă RNAm, aflate în faza de testare/ avizare.
 

În semn de TÂMPELNICĂ MÂNDRIE față de această gratuită demonstrație de inconștiență, aș propune să le pună la fiecare câte un belciug de fier în nări.

Inga așa, la frontieră, la îmbarcarea în terminalul aeroportului sau în porturi, or să aibă drept să meargă mai departe doar cei cu belciug în nas.

-----
 

Nu-i așa că-i brilliantă aideia mea?


Normal că-i brilliantă, că doar e de ... haur!

Opsss!

Ce orizonturi nelimitate deschide aideia mea briliantă!

Apăi, s-ar putea realiza cu acest accesoriu și o ierarhizare socială.

Adicătelea îmbuibații din toate categoriile (politruci, juzi, săcuriști sans-frontieres, părerologi, frecători de mentă  din sursă bugetară, bătători de berbuncă comunitară etc.) or să aibă inelul de Haur.

Cei din middle class - adicătelea androizii, cyborgii, dronele și gumpii corporatiști, pot să-și atârne un belciug de argint.

Pentru pulimea regulară, cea cu minim pe iconomie, aflată deasupra și în imediata apropiere a pragului minim de sărăcie, belciugul să fie de bronz.

Aceste 3 versiuni ierarhice de belciug pot fi personalizate cu tot felul de căcățișuri fancy: cu cruciulițe sau semiluni, cu smaragde, adamante sau cristale Ceaikovsky, cu pene de struț, canini de urs polar, corn de inorog sau oase de pește fugu.

Sau pot fi personalizate cu tot felul de inscripții gravate, declarații de aetern liubov de la un bow către o wacă, sau, ca să fim political correcți, de la un bow către alt bow sau de la o wacă către altă wacă.


Nu în ultimul rând, pentru categoriile defavorizate, vulnerabile, subiecți predilecți ai reimplementării Action T4, acest belciug să fie exclusiv din fier. (ș-așa nu apucă să ruginească, la cât de iute or s-o mierlească purtătorii acestui Iron Ring)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu