Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

joi, 14 ianuarie 2021

Te-am prins, văcare! Reactoare modulare în amplasamente din Kolonia Atomică și Experimentală Rröemenika (Die Östliche und Experimentelle Atomkolonie von Rumänien)


 

ACEASTA ESTE O ȘTIRE!

https://www.cotidianul.ro/americanii-vor-neaparat-sa-ne-vanda-minireactoare-nucleare/

 

fragment din articol:

„SUA si Romania sunt angajate in dezvoltarea energiei nucleare. Potrivit Proiectului de Strategie Energetica a Romaniei, utilizarea reactoarelor nucleare mici si modulare ar putea fi benefica pentru asigurarea de noi capacitati energetice fara emisii de carbon si surse de productie de hidrogen, dupa anul 2035. Asadar, interesul SNN este de a  initia in timp util identificarea si evaluarea preliminara a unor amplasamente, altele decat zona Cernavoda, prin intermediul grant-ului nerambursabil acordat de US-TDA”, arată, la randul ei, Nuclearelectrica.
 
“Pe langa dezvoltarea in forma actuala a reactoarelor 3 si 4, SNN este, de asemenea, interesata in evaluarea dezvoltarii Reactoarelor Modulare Mici ca o solutie pe termen lung pentru dezvoltarea in continuare a industriei nucleare din Romania. Suntem interesati de caracteristici precum flexiblitate, modularitate si eficienta ridicata care ar putea sa ofere avantaje atat pentru sistemul energetic cat si pentru mediul de afaceri dupa anul 2035. Grant-ul acordat de US-TDA ne va permite evaluarea de amplasamente si tehnologie avand o asistenta tehnica adecvata si sa initiem acest proces de evaluare in timp util pentru a sprijini un proces decizional ulterior ” a declarat în comunicat Cosmin Ghita, director general al SNN.
 
În sfârșit se devoalează ce anume conține acel deja vestit memorandum de colaborare USA - Kolonia Experimentală în domeniul nuclear!
Pe lângă faptul că se confirmă direcțiile strategice de acțiune ale văcarilor, în scopul controlului Europei prin intermediul energiei electrice, se mai confirmă faptul că Rröemenikăi îi este confirmat un dublu rol:
 
- cel de Kolonie Atomică
 
și, ca noutate
 
- rolul de Kolonie Experimentală a noilor reactoarelor de tip modular.
 
ref. citată:
 
Comisia de Reglementare în domeniul Nuclear din SUA și-a dat acordul final pentru proiectul reactoarelor modulare mici (SMR), tehnologie dezvoltata de compania americană NuScale, la finalul lunii august a anului trecut. “Aceasta este o etapa importanta nu doar pentru NuScale, ci și pentru întregul sector nuclear din SUA și alte tehnologii nucleare avansate care vor urma”
 
Văcarii nu-și experimentează acasă la ei noile tehnologii nucleare avizate ci au găsit NIȘTE PROȘTI prin Rroemenika unde să EXPERIMENTEZE aceste microCernobîluri în potențială devenire!
 
Ăsta este prețul acelei sepcuțe de 1 dolar și 50 de centime, primită de BOUL ĂLA DE PLĂVANNIS!  
 
Știrea celor de la Cotidianul, bazat pe comunicatul Nuclearelectrica, CONFIRMĂ ÎN TOTALITATE analizele postate la vremea respectivă pe acest blog:
 
 
 
 
rezumatul celor 2 predicții: 
 
Cam acesta-i chițibușul cu filet pe stânga, cu pas (cu pas) milimetric:

Jermanika închide centralele nucleare, găsește o kolonie de prostovani în fruntea căreia îl proțăpește pe cel mai strălucit undercover BND (Bundesnachrichtendienst)

Americanika are ca direcție strategică de acțiune controlul Europei prin pârghia energie electrică.
Găsesc și ei aceeași kolonie de prostovani și-l cheamă pe undercoverul BND ca să cedeze suveranitatea, teritoriul, viitorul, mediul curat contra unei șepcuțe de 1 dolar și 50 de centime.
 

Tot Patria Văcarilor are interes să scindeze binomul decizional Franța-Germania, ca să nu se trezească cu vreo armată europeană și mai apoi să nu-și poată vinde ei ruginiturile și putregaiurile de armament de stau azvârlite draaqului prin deșertul Mojave.
 

Ca să nu mai spunem că prin „energia electrică” asigură decuplarea Germaniei de dependența gazelor rusești și cuplarea ei la heblul energiei americane… produse în PATRIA PROȘTILOR! – Die Östliche Atomkolonie von Rumänien!

Iar ca statutul de colonie a babuinilor să fie consfințită, acesteia îi este asociat și atributul ”Experimental”: toate năroziile cu șanse mari de a se transforma în Cernobîluri-portable sunt experimentate în Kolonie.

Deci, denumirea completă este:

 Die Östliche und Experimentelle Atomkolonie von Rumänien!

 PATRIA PROȘTILOR

==========================================
update 20 ian. 2021:
 
 

„Ultimul decret nuclear al lui Trump, înainte de venirea lui Joe Biden la Casa Albă. El se referă la un domeniu extrem de sensibil și strategic. Este vorba de relansarea cercetărilor privind mini-centralele nucleare. Reactoare de mici dimensiuni. Pentru scop militar și spațial.

„Energia nucleară este esențială pentru securitatea națională a Statelor Unite. Acesta este motivul pentru care am întreprins o serie de acțiuni pentru a-i promova dezvoltarea și a-i facilita utilizarea”, se arată în documentul semnat de Trump.

„Scopul acestui decret este de a face un pas suplimentar important pentru revitalizarea industriei energiei nucleare din SUA”.


Ja, ja! Klar! Experimentelle Atomkolonie!

==========================================

update 2 24 feb. 2021

S-a limpezit și ultima piesă a acelui puzzle detaliat în postarea din august 2019 „Umbreluță-ntr-un picior, ghici ciupercă atomică ce-i?”: 

care este legătura dintre SUA și Germania;

 care este firul roșu ce conjugă acțiunile acestor 2 state. 

Iacătă-l devoalat pe filiera agendei Green Deal: HIDROGENUL.

dacă la momentul ian. 2021, sintagma „surse de producție de hidrogen” din comunicatul Nuclearelectrica nu atrăgea prea mult atenția, iată că o luare de poziție a celebrului pedophil olandez, de ocupă funcția de vicepreședinte al CE, LĂMUREȘTE DEFINITIV PREMISELE VIITORULUI:

https://www.mediafax.ro/economic/frans-timmermans-vicepresedinte-executiv-al-comisiei-europene-nu-exista-viitor-in-carbune-19930673

 „Nu există viitor pentru exploatarea cărbunelui. Miliarde de euro au fost acordate ca subvenţii catre acesta industrie bani care ar putea fi folositi în alta parte în beneficiul populaţiei. România trebuie să creeze un plan pentru a ieşi din zona exploatării cărbunelui. Trecerea de la situaţia actuală spre energiile regenerabile, în care faza intermediara va fi gazul natural"

În context, Frans Timmermans a apreciat că adaptarea infrastructurii pentru gaz ar trebui să fie fie folosit si ulterior, şi că hidrogenul reprezinta viitorul şi pentru România

„Cred că este important ca tranziţia energetică să se facă conform unei scheme europene. România
trebuie să urmeze acelaşi proces de dezvoltare ca ţările din Balcani. Europa este un lider în tehnologiile cu hidrogen. Pentru România este important să facă parte din acestă dezvoltare*” 

==========================================

 addendum

 


2035: costumul popular românesc specific provinciilor (noilor amplasamente) Moldova, Muntenia și Oltenia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu