Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

duminică, 31 octombrie 2021

Bă ciuciucă, bă gunoiule, duce-te-ai în pizdele mă-tii de sclavete yankeu!

 

Prolog:

Haraciul anual pe care Kolonia Penitenciară și Experimentală Rroemenika trebuie să-l ducă la Înalta Poartă Yankee este de cel puțin 4 miliarde de euro/ anual!

 (Robinette)„Ai termen 48 de ore să trimiți, anticipat, haraciul pentru anul 2022. Iar reactoare nucleare construim DOAR noi, pe banii voștri! Did iu andărstand?”
 


 (Lloyd J. Austin 3rd BLM): „WTF? Am spus 2% din PIB la Apărare și 20% din bugetul apărării destinat putregaiurilor din deșertul Mojave!”
(sclavetele ciuciucă): „Ai-ai, Săr!”

 

N-am stat să pierd timpul anapoda cu „programul de guvernare” al acestui Moș-Teacă durduliu, dar din cele câteva pagini parcurse fast-forward, la energie și apărare, s-a confirmat statutul  ciuciucăi de yesmen yankeu, preaplecat, supus și ascultător.În „Programul de guvernare al Partidului Nazional Liberal”, la pagina 4, în „Preambul ” / „Măsuri pe termen mediu și lung”, se precizează o formulă lexicală limpede în ceea ce privește natura măsurilor și a programelor ce se vor derula: 

„Promovarea  de  investiții  în  domeniul  energetic,  în  special  în  domeniul  energiilor  curate, vizând   finalizarea reactoarelor  3 și 4 Cernavodă, retehnologizarea unității 1 și introducerea  unor  tehnologii nucleare avansate în contextul parteneriatului  interguvernamental România – Statele Unite ale Americii, care să includă dezvoltarea de noi capacități nuclearo-energetice, ce implică reactoare modulare mici, cu tehnologie de tip SMR.

Ce înseamnă asta pe graiul celor ce numără paralele înnodate în batistă?

1. Yankeii și numai yankeii ne vor vopsi cu farbă reactorul 1, la un preț astronomic , zicându-i că e … retehnologizare;

2. Yankeii și numai yankeii vor realiza reactoarele 3 și 4.

3. Kolonia Penitenciară și Experimentală Rroemenika va deveni o Kolonie Atomică Yankee, împănată cu reactoare modulare mici, cu care Statele Unite vor domina Europa prin energia electrică și hidrogenul produs.

 

La pagina 18, măsuri referitoare la „Ministerul Energiei” se reiterează:

„Promovarea de investiții în  domeniul  energetic,  în  special în  domeniul energiilor  curate vizând     finalizarea  reactoarelor 3  și  4  Cernavodă,  retehnologizarea  unității  1 și introducerea unor tehnologii  nucleare  avansate  în  contextul  parteneriatului  interguvernamental România – Statele Unite ale Americii.”

și

„… dezvoltarea unui Program Național Nuclear pe termen  mediu  și  lung,  care    includă  dezvoltarea  de  noi  capacități  nuclearo-energetice ce implică reactoare modulare mici cu tehnologie din SUA este una absolut imperativă.”

 

(e de-a dreptul exasperant de îngrijorătoare repetarea  stereotipă a formulei „în  contextul  parteneriatului  interguvernamental România – Statele Unite ale Americii”)

 

La pagina 19:

„Deblocarea proiectelor de exploatare a gazelor naturale offshore din Marea Neagră.”

(Vivat, crescat, floreat Exxon și BSO&G!)

La pagina 23, la „Investiții strategice în perioada 2022-2024” regăsim iarăși formula obedientă Înaltei Porți Yankee:

„Retehnologizarea  Unității  1  CNE  Cernavodă  - valoarea  investiției: aproximativ 1,5 miliarde euro.  Proiectul  Unităților  3  și  4  de  la  CNE  Cernavodă  -  valoarea investiției:  7,6 miliarde euro.”

Opssss!

S-a anunțat haraciul pe care Kolonia Rroemenika trebuie să-l plătească în 3 ani Înaltei Poți Yankee: 1,5 miliarde de euro vopsirea reactorului 1

7,6 miliarde de euro construirea de către yankei a reactoarelor 2 și 3.

 

Total 9, 1 miliarde de euro  haraci energetic în  3 ani, adicătelea  3,03 miliarde de euro anual.

-----

La capitolul rezervat Ministerului apărării, printre nenumăratele și nesfârșitele limbi date-n kurul yankeilor, se precizează clar la pagina 213 – 214:

„În cadrul Alianţei, rezultatul urmărit vizează creşterea credibilităţii strategice a României, având  ca  fundament  predictibilitatea,  continuitatea  şi  angajamentul  pe  linia  obiectivelor  asumate  la  nivel aliat privind: asigurarea parametrilor stabiliţi în contextul NATO pentru finanţarea apărării 214 (minimum 2% din PIB din sursele buget de stat și activități finanțate integral din venituri proprii, din care cel puţin 20% pentru înzestrare şi modernizare, respectiv 2% pentru cercetare, dezvoltare şi inovare); dezvoltarea capacităţii de apărare naţională şi a nivelului de reacţie; asigurarea ofertei naţionale  relevante  pentru  implementarea  iniţiativelor  NATO  în  planul  dezvoltării  capacităţii colective de reacţie a Alianţei; participarea la iniţiative şi proiecte aliate vizând dezvoltarea de capabilităţi aliate comune; participarea la misiuni şi operaţii NATO; contribuţia la implementarea prezenţei aliate înaintate pe teritoriul altor aliaţi estici şi gestionarea provocărilor de securitate de pe flancul sudic al NATO,…”

               

Stop joc!

Inga cea de-a doua componentă a haraciului: 20% dintr-un PIB de aproximativ 209 miliarde de euro (PIB-ul României din 2020) înseamnă 4,18 miliarde de euro.

22% din acești 4,18 miliarde înseamnă 0,92 de miliarde de euro, alcătuit din 20% bani irosiți aiurea pe achiziționat armament putregai, junk-avionașe și bombițe ruginitură, de stau azvârlite dracului în cimitirele de vechituri (waste-graveyards) din deșertul Mojave, precum și 2% nota de plată pentru tot felul de operațiuni aventuroase ale yankeilor prin țări îndepărtate, unde a Înțărcat Profetul iapa!

 

Într-un final, adunăm 3,03 miliarde de euro (haraci energetic ) + 0,92 miliarde de euro (haraci cazon - taxă de protecție plătibilă în stil bordel*) = 3,95 MILIARDE DE EURO.

 

SPEECHLESS! 

(doar în gând se poate exprima indignarea: ”Bă ciucă, bă nelegiuitule, duce-te-ai  în beep-a mă-tii de sclavete yankeu!)

Concluzie: guvernul ciuciucă nu trebuie în nici un chip să primească votul de investitură.

Este un guvern cu un program profund antiromânesc, care promovează doar interesele yankeilor - stăpâni de sclavi .


România rămâne și futută (colonie atomică) și cu gazul dar și cu banii luați!

 

AM ZIS!

-----

Nota* : taxă de protecție plătibilă ca la koorve: „Marchezi parnosul (2% din PIB) te f*t, pardon te apăr o dată. Dacă mai vrei să te apăr o dată, mai marchezi iarăși banul!”

 

 

============================================================

LE 1: addendum comparativ:

feb. 2020 – dezbaterile la proiectul OUG ce prevede amânarea majorării alocațiilor de stat pentru copii:


„PNL nu se opune majorării alocaţiei de stat pentru copii. Guvernul a arătat cât se poate de clar că nu există alocare bugetară pentru măsura propusă

iun. 2021 – din preambulul OUG 55/2021, publicată în M.Of. 628/25 iunie 2021

„Având în vedere necesitatea încadrării în limita de deficit bugetar, instituită prin reglementări europene (Sistemul European de Conturi – deficit ESA),
luând în considerare impactul bugetar al măsurilor propuse prin Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 123/2020 pentru modificarea art. 3 din Legea nr. 61/1993 privind alocația de stat pentru copii,
ținând cont de faptul că de la bugetul de stat au fost susținute o serie de cheltuieli necesare pentru combaterea răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2, fapt pentru care resursele financiare sunt insuficiente,
 

ținând cont de faptul că din bugetul anului 2021 trebuie să fie acoperite cheltuielile pentru susținerea măsurilor de redresare economică și de protecție socială pentru combaterea efectelor răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2,


în acest context majorarea alocației de stat pentru copii reglementată de Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 123/2020 pentru modificarea art. 3 din Legea nr. 61/1993 privind alocația de stat pentru copii generează un efort bugetar suplimentar de aproximativ 700 milioane lei pentru anul 2021, care, pentru a putea fi susținut, necesită diminuarea altor categorii de cheltuieli de protecție socială pentru susținerea angajaților și angajatorilor în contextul răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2, ceea ce ar conduce la imposibilitatea de a asigura plata indemnizațiilor destinate combaterii efectelor economice negative generate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2 pentru cei aproximativ 1 milion de angajați și profesioniști care, în prezent, beneficiază de drepturile prevăzute de Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 30/2020 pentru modificarea și completarea unor acte normative, precum și pentru stabilirea unor măsuri în domeniul protecției sociale în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2 și de Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 132/2020 privind măsuri de sprijin destinate salariaților și angajatorilor în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, precum și pentru stimularea creșterii ocupării forței de muncă, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 282/2020, cu modificările și completările ulterioare.

În absența unor prevederi care să asigure o majorare sustenabilă a cuantumului alocației de stat pentru copii, vor fi afectați negativ indicatorii bugetari pentru anul 2021 și următorii, prin creșterea deficitului bugetar; aceste aspecte vizează un interes public și constituie o situație extraordinară, a cărei reglementare nu poate fi amânată și impune adoptarea de măsuri imediate pe calea ordonanței de urgență.


În temeiul art. 115 alin. (4) din Constituția României, republicată,


Guvernul României adoptă prezenta ordonanță de urgență.


ARTICOL UNIC


Articolul 3 din Legea nr. 61/1993 privind alocația de stat pentru copii, republicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 767 din 14 noiembrie 2012, cu modificările și completările ulterioare, se modifică după cum urmează:


1. Alineatul (1) va avea următorul cuprins:


Articolul 3
(1) Începând cu drepturile aferente lunii ianuarie 2022, alocația de stat pentru copii se stabilește în cuantum de:
a) 486 lei pentru copiii cu vârsta de până la 2 ani sau de până la 3 ani, în cazul copilului cu handicap;
b) 243 lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 ani și 18 ani, precum și pentru tinerii prevăzuți la art. 1 alin. (3);c) 486 lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 ani și 18 ani, în cazul copilului cu handicap.”

 


 

And Nothing Else Matters!

700 de milioane de lei efortul bugetar suplimentar împărțit la un curs mediu al anului 2021 de 4,9 lei/ 1 euro = 142.857.142 euro.

O sută patruzeci și trei de milioane de euro ar fi costat amărăciunea aia de mărire alocată copchiilor sărăntocilor, cei care adorm seara cu stomacul gol și a doua zi merg la școală desculți!

Băăăăă sclaveți yankei, nu asta e Țara pe care am visat s-o facem acum 32 de ani!

-------

LE 2:

Hai ‘napoi la popor, neicusorilor!  

Hai la plebiscit, puicusorilor!

Guvernul sclavetelui ciuciucă – ”remote controlled yankee tool” trebuie, cu imperiozitate să fie izbit de pământul Patriei astfel încât să simtă acut în osânză duritatea gliei străbune.

ÎNAPOI LA URNELE ALEGERILOR ANTICIPATE!

Înapoi la toți cei ce alcătuiesc SOCIETATEA de la care emană reprezentativitatea mandatului parlamentar: bugetari și nebugetari, lucrători și șomeri, middle-îmbuibați și calici rupți în cur, văduve și orfani, moșnegi și babe, morți, răniți și dispăruți, intelectuali și analfabeți, truditori cu salopete mânjite și corporatiști cu gleznuțele goale pe trotinete, zeloți neo-naziști sau talibani socialiști, proprietari sau boschetari, virgine și koorve, meseriași și Dorei, genii și mediocri, perfecționiști și miserupiști, vlădici și opincari… etcaetera, etcaetera.

Înapoi la Cetate, să vedem ce spune Cetatea referitor la prioritizarea necesităților Cetății!

AM ZIS!

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu