Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

vineri, 22 octombrie 2021

Republika Utopică Rroemenika - Țara Babuinilor Scelerați - demonstrație în 3 pași

 1. „Klaus Iohannis a făcut câteva precizări la Consiliul European privind prețurile la energie. "Noi știm de acasă că avem o problemă cu prețurile la energie, mai ales cu prețurile la electricitate. Adevărul este că noi am găsit acasă soluțiile pentru familiile cu venituri mici, familiile vulnerabile cum se spune.", a declarat Klaus Iohannis.

Președintele României a explicat că "avem o legislație gata pregătită și vor fi compensate facturile, vor exista posibilități de amânare." "Deja am rezolvat problema pentru lunile următoare la noi acasă.", a subliniat Iohannis.”


 =====================

 2. „Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a propus, vineri, ca indiferent de rata de incidență din localitate să se impună restricții de circulație de la ora 22.00 până la 5 dimineața.

Iată Hotărârea numărul 91 cu restricțiile:

[…]

Art. 6

(1) Se propune ca accesul tuturor persoanelor, cu excepția angajaților, în incintele instituțiilor publice centrale și locale, regiilor autonome și operatoriilor economici cu capital public, să fie permis doar persoanelor care fac dovada vaccinării, trecerii prin boală în ultimele 180 de zile sau testării, cu obligația de a verifica la intrarea în locație, prin intermediul certificatului digital al UE privind COVID-19 care va fi scanat de personalul propriu, iar în cazul cetățenilor străini și apatrizi definiți potrivit Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare, prin intermediul documentului de vaccinare emis de unitatea sanitară din afara României unde a fost administrat vaccinul sau, după caz, a documentului care atestă trecerea prin boală sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, prezentat în limba țării respective și în limba engleză sau în limba română.”


  =====================

3.  Restricționarea accesului în instituțiile publice e o MEGAPROSTIE 

Ceke, ca unul care te-am lăudat recent și ca unul care am afirmat că ungurii sunt singurii oameni serioși din țara asta, trebuie să afirm că treaba aia cu instituțiile publice e o PROSTIE TULBURĂTOARE!

„Se propune ca accesul tuturor persoanelor, cu excepția angajaților, în incintele instituțiilor publice centrale și locale, regiilor autonome și operatoriilor economici cu capital public, să fie permis doar persoanelor care fac dovada vaccinării, trecerii prin boală în ultimele 180 de zile sau testării, cu obligația de a verifica la intrarea în locație”

Gîscane, uiți, de exemplu, că de pe 1 nov. intră în vigoare Legea 216/2021 și o să fie puhoi de lume care or să meargă la primării să ia, să completeze și să depună PÂNĂ PE 20 NOV, cererea și declarația pe proprie răspundere privind acordarea ajutorului pentru încălzire / subvenției la energia termică și electrică.

Oare cum și-au imaginat mințile bolnave din guvernul ciu-ciucă că o să ia / completeze / depună cererea respectivă babele, moșnegii, sărăntocii, văduvele, orfanii, morții, răniții și dispăruții?

PRIN DEMATERIALIZARE ȘI TELEPORTARE!

Căci un act normativ de rang inferior – Hotărâre CNSU sau HG – interzice accesul întru exercitarea unui DREPT stipulat într-un normativ cu rang ierarhic superior – o Lege !

Măi oameni buni, pe care v-am lăudat că sunteți sănătoși la cap, rogu-vă să fiți exact așa cum am sperat că sunteți: SĂNĂTOȘI LA CAP ȘI LUCIZI ÎN ACTUL ADMINISTRATIV!


=====================
Addendum:
 
„Plăvanne, n-ai găsit nici o soluție și nici n-ai rezolvat nimic În țară te-au ftut nite babuini administrativ care s-au pishat pe vorbele tale sforăitoare, anulând dreptul legal stabilit printr-un mizerabil infranormativ! 
Hip-hip-uray! Republika Utopică Rroemenika – Țara Babuinilor Administrativi Scelerați! 
Mica publicitate: vând 100 kg de logică elementară, Preț promoțional – 0,50 bani kilogramul – pentru persoanele aflate în funcții publice executive!”
 

 

 ====================================================

 

LE: după ce în HG 1130 din 22 oct. 2021 (M.Of. nr. 1013 din 22/10/2021), de modificare a anexelor 2 și 3 din HG 1090/2021, s-a perpetuat PROSTIA TULBURĂTOARE din Hot CNSU nr. 91/2021, ...

 
HG 1130/2021, anexa 13, art. 12, alin. (4)
 

... azi, 25 oct. același CNSU a emis Hot. nr. 94, transpusă în HG nr. 1161/ 25 oct.2021 (M.Of. nr. 1017 din 25.10.2021.

Printre altele, iacătă modificare esențială: persoanele care necesită prestații sociale sunt exceptate de la obligativitatea prezentării certificatului verde la accesul într-o instituție publică.

 


QUOD ERAT DEMONSTRANDUM!

Rroemenika - Țara Utopică a Babuinilor Administrativi Scelerați

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu