Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

vineri, 22 octombrie 2021

Șandramaua Rroemenika și curvele politice


 

Ce fac actualmente acești scrântiți ce ne guvernează se aseamănă până la exactitate cu atitudinea și comportamentul unui soț nebun.

De-atâtea și atâtea ori s-a afirmat că la nivel macro, trebile unei țări se aseamănă cu o familie.

Ei bine, condițiile acestei familii – Rromânika sunt cam următoarele:

-          nevasta zace în pat, anemică, bolnavă de cancer în stadiu terminal;

-          fata cea mare  e oleacă bulinuță cu proful de sport;

-          fata cea mică n-are nici chiloți pe cur cu care să meargă la învățăciunea ciclului primar;

-          băiatul cel mare este mort de drogat iar cel mai mititel este internat într-un centru de reeducare minori.

Prin cămări și dulapurile bucătăriei e un vid absolut, exceptând cei  câțiva șoareci morți de inaniție;

În curte nu e nici un capăt de lemn, în casă e un frig polar iar vântul a supt până și cenușa vetrei.

 

În aceste dezolante auspicii materiale, ce face țâfnosul de barbat?

Pândește să vină poștașul, înșfacă iute toate alocațiile și indemnizațiile cuvenite familiei, îndeasă în buzunar șmocurile de parale, tuflește pe cap pălăria cea cu pană de fazan exact cu aplombul cu care Plăvannul azvârlea paltonul pe capota merțanului, și o tulește întru realizarea acțiunii pe care el – zăludul inconștient – o consideră a fi prioritatea zero: la striptease, ca să arunce cu bancnote de 500 de lei după curul parașutelor.

 

Ei bine, la nivel macroeconomic, aceasta este EXACT atitudinea ”Acestor nebuni care ne guvernează” *: Plăvannis, cîțu, orban, ciucă, arahat, țurcana, bogdan, vîlceanu, bode și toată gașca lor nenorocită de demenți neinternați:

ÎN ZILELE DE URGIE CÂND ROMÂNII MOR CU ZILE ÎN RITM DE O COMUNĂ MĂRĂCICĂ ÎN FIECARE SĂPTĂMÂNĂ (500 x 7 =3.500), ei prioritizează curvele și striptisul politic ca fiind principala prioritate.

Înșfacă din familia socială toate resursele bugetare și o șterg cu criminală inconștiență la sex-club, ca să irosească paralele pe curul koorvelor  (yankee, franceze, germane, austriece, olandeze etc.)

Nu contează naționalitatea, koorvă străină să fie.

-----

* titlu de Pascal de Sutter

============================

 

Anul trecut, pe 30 martie 2020, plictisit de arestul la domiciliu instituit prin prima ordonanță militară de carantinare, emisă vreodată pe teritoriul Koloniei, într-o postare grăiam așa:

 „Ai heiv som brilliant aideas”

Mey, am câteva propuneri de maximă stringență:

1. Să se taie imediat cheltuielile de înzestrare în M.Ap.N – banii de bombițe putregaiuri și rachetuțe ruginituri iar sumele respective să fie destinate protecției sociale, financiare, alimentare a populației cele mai vulnerabile: bunicii de la Brașov și aidoma ei, toate bunicile, toți bunicii fără un șfanț în casă.

Extrapölând, toți sărăntocii, calicii, țâganii, amărăștenii sau sărmanii care n-au nici praf de făină cu care să-și învârtă o turtă și se roagă pe geam, la vreun trecător, să le cumpere și lor o pâine.

La ce biohazard a devenit Kolonia Penitenciară și Experimentală Rröemenika, poa’ să fie și 40 de divizii muscălești la frontieră, și-i inviți să te invadeze și tot te lovești de un refuz politicos: „Niet” Mî ne hotim, spasiba oceni harașo! Mî predpacitaem atstavatisia zdesi na beregu rechi, piti vodcu i esti ikru.”

Garantat 1 an de zile NU NE INVADEAZĂ NIMENI!

Raytheon și Rheinmetall, aidoma băncilor, pot să aștepte și ele vreo 9-12 luni primirea haraciului din Kolonie.”

 

Azi, după vreun an și jumătate, suntem exact în același punct analitic:

în asemenea grad de biohazard epidemiologic, chiar și să inviți rusul, chinezul, iranianul, talibanul să te invadeze și vei fi refuzat extrem de politicos: „No, thanks, nowise today, maybe later!”

Deci indiferent care o fi ordinul de serviciu trasat de negroteiul de la Pentagon săgeții yankee din postura prim-ministerială, ciu-ciuca poate amâna cel puțin 6 luni de zile îndeplinirea misiunii oculte: asigurarea bunăstării nemeritate a unor corporatiști veroși, capi di tuti capi ai sistemului militarist-industrial american, dedulciți la trai luxos prin vânzarea de vorbe, fum, lumini, umbre, iluzii și promisiuni.

În acest răstimp, cu banii de haraci SE POATE CUMPĂRA REMDESIVIR, TOCILIZUMAB, CONCENTRATOARE DE OXIGEN, chiar se pot construi și niscai spitale nou-nouțe.

CA SĂ NU MAI MOARĂ ROMÂNI CU ZILE!

Sunt sigur că nu se vor supăra zapciii strategici pentru întârzierea trimiterii haraciului.

Dar, cel puțin azi, NU E NICI UN PERICOL SĂ TE ATACE NIMENI.

Să chemi chiar și arahnoidele din „Infanteria Stelară” să te atace în condiții de bombă epidemiologică și cred că și gâzoabele s-ar suci de cur, mofturoase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu