Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

joi, 21 octombrie 2021

Indicii temeinice


 

ref: postarea „Qui folosăști? USA. În ce fel folosăști? O să videm”


I. 19 oct 2021 - „Florin Cîțu critică USR: Apărarea nu primește 2%, este o primă încălcare a legăturii noastre cu NATO.”

etichete indiciu: NATO, apărare, prim-ministru

 

II. 20 oct. 2021 - Secretarul american al apărării Lloyd J. Austin, în cadrul turneului său din zona Mării Negre (Georgia, Ucraina, România) face o vizită în România.

A fost primit de ministrul interimar al apărării - Nicolae Ciucă și apoi de președintele Iohannis.

În cadrul vizitei, secretarul apărării va vizita baza americană de la Mihail Kogălniceanu.

etichete indiciu: Pentagon, militar, apărare, ciucă

 

III. 21 oct. 2021 Nicolae Ciucă, dorit premier de Klaus Iohannis „Surse liberale citate de Antena 3 au anunţat aseară că preşedintele Klaus Iohannis le-ar fi transmis liberalilor că îl va nominaliza pe Nicolae Ciucă, ministrul demis al Apărării, pentru a forma noul Guvern.”

etichete indiciu: ministrul apărării, ciucă, prim-ministru


Așadar, din cele 2 ipoteze enunțate la postarea menționată, cele 3 indicii de mai sus confirmă cea de-a doua variantă: se pregătește (se instrumentează, se derulează) ceva de anvergură, pe linie militară.

De asta e nevoie de un Plăvann de tinichea la Palatul Cotroceni, de un premier de paie la Victoria și de o cârpă de șters pe jos la șefia PNL. 

Dacă se nimerește ca răpănoasa cârpă de șters podele să tragă pe nări niște liniuțe întinse pe biroul ministrului de finanțe, atunci lucrurile s-au așezat într-o manieră mai mult decât satisfăcătoare.

--------

LE: din lista indiciilor am eliminat 2 care nu au o notă de credibilitate majoră:

II.b.  fragmentul de pe wikipedia, referitor la generalul Lloyd J. Austin: He retired from the armed services in 2016 and joined the boards of Raytheon Technologies, Nucor, Tenet Healthcare, and Auburn University.

Nu cred că fosta calitate de simbriaș la Raytheon să-l determine pe Secretarul Apărării să vină în România. Adică să-și deplaseze negroteiul chintalul ca să ce? Să le ordone slugilor din kolonie că a venit vremea să schimbe putregaiurile de Patriot din anii 80 cu alte putregaiuri de Patriot, din anii 90?

Sau să schimbe muniția necesară acestor baterii: PAC 2 GEM-T și PAC 3 MSE cu PAAC 4?

(și bateriile și muniția fiind fabricate de Raytheon!)

Un personaj de anvergura Secretarului Apărării al USA nu se deranjează să efectueze o vizită într-o țară kolonie nici măcar pentru a porunci președinților marionetă ai koloniei să desemneze premier o anumită persoană agreată de Washington.

O asemenea activitate se derulează, de regulă, cam așa ceva: secretarul Apărării SUA își sună șoferul și-i ordonă acestuia ca la rândul lui să-și însărcineze grădinarul personal care să trimită un mesaj SMS prezidentului-slugoi vizat, mesaj conținând comandamentele imperative formulate de Înalta Poartă Yankee.

Prezența fizică a negroteiului yankeu sugerează ceva mai amplu, mai important decât un bacșiș mizer ca de cârciumă săracă.


II.c. postarea jeneralului ciu-ciucă imediat după plecăciunea slugarnică, făcută în fața negroteiului yankeu.


Care să fie, oare, fraza utilă intuirii a ceea ce pregătesc acești golani?

„... creșterea prezenței forțelor armate americane pe teritoriul României”?

Are anvergură, are predictibilitate dar s-ar putea să fie doar o evidențiere falsă, generată de mintea căutătorului de indicii supusă unor prejudecăți anterioare.

Mai degrabă pare a fi indiciu generalist Marea Neagră a fost și va continua să fie un centru strategic de greutate...”

Căci Marea Neagră e străjuită litoral de Rusia, Georgia, Turcia, Bulgaria, România, Ucraina.

Rassiya zice-se că e pizmașul tradițional, cu Turcia s-au siktirit relațiile din motive de F-35 yankee versus S-500 rassiene, Georgia zice-se că-i tot Rassia, așa că nu mai rămâne decât Bulgaria - slugă, România - slugă și Ucraina - slugă.

 

Oare ce PLM vor demenții ăștia să facă la / în Marea Neagră de au scos la înaintare ditamai negroteiul cu 4 stele și l-au trimis să inspire aerul împuțit al Bizanțului perpetuat?

 

--------

Cât despre mai mult decât predictibila nominalizare a durduliului ciu-ciucă, erou în luptele de la popotă împotriva friptanelor și a bateriilor de Cotnari, am enunțat-o încă din data de 1 oct. 2021, pe LUJU, la articolul despre scrisoarea deschisă a rezerviștilor militari

Pentru conformitate:


 

Iar ca să ne hlizim oleacă, ingăta și prima glumiță la adresa durduliului: 

cică, dacă tot a căzut manevra guvernamentală a DGSE-ului francez și ajunge ciu-ciuca premier, se renunță definitiv la programul de înzestrare a caricaturalei Armate române cu french-koorvete. Suma de 1,2 miliarde de dolari, destinată acestui program, va fi utilizată de ciuciuca într-un mod excepțional de pragmatic: România va achiziționa de la zapciul strategic un super-cuirasat. Este vorba despre USS Arizona, aflat actualmente la ancoră japoneză, în rada Pearl-Harbour. 

Un produs tehnologic de ultimă generație, ce se înscrie în linia eficienței armamentului ruginitură, a bombițelor putregaiuri și a junk-avionașelor adunate de prin cimitirele de vechituri din deșertul Mojave și cumpărate de prostovanii de rumâni la prețuri de adamante și smaragde. 😉 😉 😉 

------

 

* Nota: Al draaqului negroteiul BLM! 

Cum se aseamănă turneul lui egzac cu traiectoria lui FORTE10 sau FORTE11 - dronele Northrop-Grumman RQ-4 Global Hawk: survolează Georgia, bântuie prin Crimeea și prin Ucraina pentru ca apoi să treacă oleacă prin România, în zborul lor spre baza de la Sigonella.

Cioroi yankeu nebun, cu comportament de dronă jam_muită de o gașcă de hackeri spețnaz, îmbarcați jumătate într-un Tupolev Tu-214 iar ceilalți într-un Iliușin Il-96, ambele ale Rossya Special Flight Squadron.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu