Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

miercuri, 27 octombrie 2021

„Libertatea este sclavie” (year 20-21 after 19-84)

Îmi amintesc ce-mi povistea o amică, despre o întrebare dată cândva, la admiterea în magistratură:

„Te afli închis într-o cutie de sardine. Cum te simți?”

Iar răspunsul„CORECT”  pe grilă era:

„- Este EXACT lumea în care aș vrea să trăiesc.”

Extrapolând tematica postării Doamnei Axinte, aș extinde: O ASEMENA LUME AR FI FOST DE NEIMAGINAT acum 32 de ani, când pentru drepturile și libertățile fundamentale câștigate și-au pus viața zălog și au fost cernuți în pulbere de stele 1165 de frumoși inconștienți. Astăzi, după 32 de ani de manele, șaorme, vulpițe și feisbuci, noi cei care ATUNCI am avut…  ghinionul să nu fim printre cei 1165 de îngeri, ne-am retras indiferenți în Turnulețe Ivorii și Aseptice, locuri diafane de la înălțimea cărora nu avem absolut nimic de a face cu cocina neo-nazistă din Țara pe care noi o voisem a fi Mândră ca Soarele de pe Ceriu.

Iar ca idee conclusivă, doar câteva aprecieri: populația de melci ce substituie națiunea ARE EXACT CEEA CE MERITĂ!

Cei ce trăiesc permanent cu capul împământat în cenușiul trist al țărânei, cei ce au drept devize existențiale blestematele „învățături” cutumiare, moștenite de la antecesorii iobagi, șerbi sau argați: „Capul ce se pleacă, sabia nu-l taie” / „O mână spală pe alta și amândouă obrazul” / „Corb la corb nu-și scoate ochii” / „Suntem prea mici ca să facem ceva”, ei bine, această specie spurcalnică de creaturi fără nici o vibrație civică, anchilozați într-o lașitate sezinară, ale căror rosturi lumești sunt doar de a mânca, de a bea, de a se fute, de a sforăi, de a se căca, această specie de LIMACȘI bipezi, care nu au altă urmă transformatoare asupra lumii decât dâra de mucus fetid și poluant, lăsată în urma evanescentei și inutilei existențe, ARE EXACT CEEA CE MERITĂ.

Drepturile fundamentale înscrise în Carta fundamentală a drepturilor omului sunt, evident, specifice Oamenilor (cu majusculă). Melcilor nu le este aplicabil acest normativ suprem, ci lor le sunt aplicabile cnutul și țarcul, loc în care le este azvârlit în siktir câte o șaormă, câte o cola, câte o manea, câte o vulpiță, câte o feisbucă.

Rroemenika ARE EXACT CEEA CE MERITĂ și să fiu al năibii dacă-mi pare rău în vreun fel.

Konzentrationslager-ul neo-nazist este EXACT LUMEA ÎN CARE VOR SĂ TRĂIASCĂ LIMACȘII.

În atare condiții,

dragi Limacși scârboși,  gregari și poltroni, vă doresc Pușcărie Fericită!


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu