Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

vineri, 8 octombrie 2021

Antonovu' cu lingouri de aur și tablouri de valoare a decolat de la OTP

Gigantul AN-225 Mriya, prezent pentru prima oară la București, și-a luat zborul, încărcat cu lingourile de aur și tablourile de valoare ale Gauleiterului Klaus Adolf Plăvannis I cel Clăpăug și Rânjit.

 

Destinația finală: Dammam - Arabia Saudită.

Urmează ca în cursul zilei de sâmbătă să se întoarcă la București, pentru a a efectua, duminică, un al doilea transport: de această dată va fi încărcat cu... cele 6 case ale Plăvannului !!!!

-------

post-scriptum: în acest timp, Gauleiterul inspectează Unitatea Specială de Aviație a MAI. Este deosebit de interesat ca elicopterul să fie gata de decolare în orice moment !!!


 


LE: Zborul cu indicativul ADB3988, de la Bukarest la Dammam, după aterizarea la Dammam a continuat sub același indicativ către Baku - Azerbaijan.


Acuma se poate subînțelege că s-au dus aclo ca să-i ieie o burkha Ravisantei prezidențiale, care va fi evacuată din Kolonia Rroemenika la următorul zbor.

Căci, să nu-și închipuie careva că prinții saudiți îi vor permite Răvășitoarei să îmble frunza pe străzile Riyadh fără țâțilaibăr, cu rochițe semitrasparente și cu genunchii (tociți) la vederea credincioșilor muslimi.

Aferim, Bre!
Așa ceva NU SE POATE PERMITE!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu