Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

duminică, 17 octombrie 2021

Vorbe, mărgele colorate, năframe, oglinzi…

Drogățelul CIA demis prin moțiune de cenzură PARE TOTAL RUPT DE REALITATE*.

Zilele acestea, când țara este pe marginea prăpastiei și doar un impuls infim o poate prăvăli în râpă, s-a scremut din adâncul oniric al halucinațiilor sale să confere încă o dovadă a totalei sale neancorări în realitate*:  cică este satisfăcut de munca de a nenoroci o țară întreagă, ducând-o cu oiștea-n gard, doar pentru că niște căcaturi de firme de rating din USA au menținut standardul de țară al șandramalei coloniale.

 

„Astăzi avem două veşti foarte bune pentru România, în acest context de criză economică globală. În primul rând, Standard & Poor’s, agenţia de rating americană, a reconfirmat ratingul de ţară al României şi a menţinut perspectiva la ”stabilă”. Dar vestea foarte bună vine de la cealaltă agenţie de rating, tot americană, Moody’s, care îmbunătăţeşte perspectiva României de la ”negativ”  la ”stabil” – şi, bineînţeles, reconfirmă ratingul de ţară. Deci, în acest context dificil, în acest context în care avem o criză economică la nivel global, România şi echipa guvernamentală au reuşit această performanţă, să convingă agenţiile de rating americane să arate o perspectivă pentru o economie stabilă.”

 

Doamne, apără și păzăște pe țâcnit atât de lume cât și de sine însuși!

Și mai păzăște și apără Lumea de țâcnitul ajuns în funcții executive.


Așadar, în zilele în care prețurile la  gaze naturale și electricitate au explodat, când prețul combustibililor aruncă în aer absolut orice produs alimentar sau nealimentar, dobitocul acesta, cu mințile transformate, prin consum excesiv de substanțe de risc și de mare risc, într-o masă lisă, vâscoasă și urât mirositoare de materie cerebrală, se trezește să ne aburească ca pe maimuțoi cu… VORBELE INUTILE ȘI NEFOLOSITOARE aruncate pe piață de 2 agenții de rating din Țara stăpânilor cîțului, la îndemnul CIA.

În fapt, această mostră de impertinență necoafată constituie doar un jalnic episod din operațiunea mai amplă declanșată de CIA și având numele de cod „Saving special agent Catzu”.

 

Deci în vremurile cumplite în care totul se prăbușește, totul se duce de râpă sau în gard, drogățelul CIA ne amăgește cu vorbele și mângâierile pe cap ale unor șmecherași cu șorțuleț din fosta Colonie penitenciară de peste ocean.

 

Băi frate, băi, dar golanii ăștia din USA au ridicat semnificația „spolierii” la noi cote de eficiență!

Măcar în secolele cuceririi teritoriului corespunzând actualei Americi de Sud, conquistadorii îi amăgeau pe incași și mayași cu ceva năframe, cu mărgele colorate și oglinzi.

Ceea ce presupunea măcar un minimum de investiție, în vederea burdușirii caravelelor cu asemenea marafeturi penibile.

Conquistadorii actuali din USA nu investesc nici măcar un singur centdollar și ne livrează doar vorbe și ratinguri.

Ca la copchii proști, pe care un ticălos îi mângâie pe creștet, spunându-le cu parșivenie: „Bravo, bravo, ține-o tot așa!”

Iar aste vorbe seci, inutile și nefolositoare fiind oferite după ce ne-au luat gazul și după ce ne-au prostit de cap să cumpărăm de la ei tot felul de armament ruginitură, cules de prin waste graveyards.

 

Ce căcat să faci cu ratingul celor de la Moodys și Standard&Poor’s când pâinea, de la 2,5 – 3 lei a ajuns la 4-6 lei, când litrul de ulei a sărit de la 5-6 lei la 9-10 lei?

În anul în care România are producție record la grâu și la floarea-soarelui!

 

Asta nesimțire scoasă de drogățelul CIA pe sfincterul guriței reprezintă dovada indubitabilă a totalei fracturi dintre modul în care drogățelul percepe mediul înconjurător și ceea ce, întradevăr, înseamnă asprimea traiului cotidian, ceea ce înseamnă realitate crudă.

 

-----

Nota*: citesc de pe wikipedia despre efectele LSD (dietilamida acidului lisergic).

„LSD-ul este un puternic psihedelic, inducând alterarea percepției, a gândirii și modificări de comportament. Există două stări induse de acest drog ce pot apărea in funcție de starea psihică a fiecăruia, experiențele proprii de viața și percepție: o starea Semi-euforica/plăcută sau o stare de anxietate , depresie , derealizare , depersoanlizare , spaima denumită „bad trip”.

[…] 

Intoxicația acută se caracterizează fiziologic prin instalarea midriazei și a tulburărilor senzoriale (intensificarea percepțiilor)și psihologic prin halucinații, experiențe spirituale ,dizolvarea ego-ului/sinelui , scoaterea la iveală a traumelor din trecut , amintirilor pierdute fie ele plăcute sau neplăcute , o senzație de conectare profunda cu realitatea și eliminarea filtrelor personalității .

[…]

Halucinatiile se manifesta prin apariția tulburărilor vizuale (culori intense, cu predominanța unora în starea de euforie și a altora în cea depresivă), a sinesteziei, hipersensibilității la sunete, depersonalizării, tulburării de percepere a timpului și spațiului și chiar tulburări extreme ale dispoziției. ”

 

Așadar, pe lângă prezumtiva apartenență a cîțului la serviciile speciale americane, deja se conturează o a doua ipoteză ce justifică acțiunile cîțului: 

băietanul a trecut la next-level. A renunțat la furaje (canabioide) și a trecut la psihedelice sintetice.

Motiv pentru care a început să aibă HALUCINAȚII.

În plină apocalipsă economică, socială și epidemiologică, el are halucinații cu Moody’s și Standard & Poor’s și iese pe sticla tembelizoarelor ca să ne împărtășească nouă tonurile  fermecătoare ale halucinațiilor ce produc scintilații multicolore în căpățâna lui cea scelerată.


 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu