Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

vineri, 29 noiembrie 2013

Dezmăritarea la mit stock sau nani-nani ANI





Nu-i bună LEGEA! Trebe schimbată!

(trebe schimbată în talcioc pe-o giumatate de samahoancă)

Asta cu divorțul- făcătură pe post de praf aruncat în ochii prostimii e fumată de mult.
O fumat-o Milu –The Red Bull când o văzut că pe blogul lui Iulian Urban apar postări „sfruntate” despre „ Neamurile din justiția ieșeană ” *
Ș-atunci s-o-nervat iel ca un taur surescitat de capa toreadorului, o văzut roșu-n fața belciugului din nări și s-o desmăritat de Labinia – The Stupid Cow, da asta numai așa de fațadă. În fapt amândoi stau în același castel, ronțăie caviar cu polonicul din același blid de porțelan Ming și merg la sinecura scârbiciului cu același Lamborghini Aventador pe care l-o cumpărat cu plata cheș din economiile lor de „sărmani” bujetari.
Acum ce-i drept că modificările la statusul marital o atras, PE CALE DE CONSECINȚĂ, și ceva schimbări în regulile conviețuirii domestice.
Adică Milu nu mai are voie să doarmă în bedul comun, c-acolo o atârnat labinia o sabie a lui Damocles de lustra din tavan (lustră alcătuită din cristale Ceaikovschi), iar dacă vre Milu să se apropie ludic de a luia ex-wife, întru producerea unei reprize de motăneală cu durata totală de 1 min. 44 sec și 52 de sutimi, atunci Labinia apasă buttonul de panică, sabia se abate gravitațional cu fermitatea lamei mașinăriei lui Quillotin și retează bijuteria jalnică a prințului ex-consort.
A dooa schimbare s-o produs în declarațiile de avere ale liubovnicilor justițiari, loc în care s-a produs fenomenul sinterizării prin comasare a averii. Adică Milu o rămas în kurul gol iar labiniei i-o revenit toate viloaiele și palatele, conturile bancare cu zăci de mii de cocoșăi oiropeni și sute de mii de crăițari rumânești, salbele de napoleoni ce-s moștenire tradițională a famigliei, bașca Lamborghiniul și mastodontul ceala de Hummer cu care se deplasează justițiarii lui Moș Pește pe ulițele patriei ca să nu-i stuchească între ochi justițiabilii.
Dar ceva-ceva tot i-o revenit lui milu, adică ratele la creditul acela scadent în douj de ani ce l-o contractat amândoi la o bancă, da și aista credit fackut numai așa la mișto, ca să mai arunce batista pe țambalul declarației de avere și să nu le bată obrazul iscoditorii ceia de la ANI.
Acum așa zărghită împărțală n-are decât o esplicație și anume actul adițional premarital ce l-o încheiat amu mulți ani, înaintea cununiei, Labinia și cu Milu: adică iea – Labinia, fată de colonel de meliție, cu zăstre bogată echivalentă cu întreg produsul intern al Somaliei, acceptă să se cositorească cu Milu – băiat sărman și cu izmenele rupte-n koor. Acesta accept o fost făcut așa numai din milostenie, ca să-l scoată din mizerie pe Milu – avocat atât de prost încât o pierdut TOATE procesele în care a fost angajat apărător și PE CALE DE CONSECINȚĂ că nu prea abundau paralele prin chimirul luia bortilit.
Așa că o fost de acord să se mărite amândoi, ca să între Milu în Ministerul Pu*lic, după ce colonelu – tata lu labinia o pus O VORBĂ BUNĂ PENTRU nătărăul de avocat.
Da astă convenție prenupțială a fost parafată kukondiția ca la un eventual dezmăritiș, tăte bunurile din zestrea labiniei să rămâie de drept la labinia iar milu să rămâie cu beneficiul sinecurii din Ministerul public.
-----
* În căsuța vangheliană goagăl taman astea-s cuvintele keye de căutare (Fincă Michaela nu ne dă dezlegău să postăm măscării sau linkuri)


P.s. ca să nu mă zuit: Milu, no offense!
Oci pentru oci, dinte pentru dinte și fackătură pentru fackătură!
C-așa m-o zvonit Utnapiștim prin nepotul luia Zarathustra.

==============================================


Dezmăritarea la mit stock
Țveite Folge

Numai bine ce-am pus iStorya famigliei de justițiari de mucava și-mi împle un nemernic mail-ul cu spam despre o tărășănie identică, produsă în administrația pu*lică.

Adicătelea undeva, era o funcționară.*
Ale cărei visuri de preamărire era să agiungă premar. Într-un fel justificate aspirațiile funiei semianalfabete, atâta timp cât și „Preamărire” și „Premar” fac parte din aceeași familie lexicală.
Bun! S-alege iea prin furtișag, mită și fraudă electorală prima din fruntea acelui oraș de gogomani.
D-acum treaba erea nasoală că ș-a iia liubovnic erea foncționar în premărie, compartimentul fonciire și cens.
Ca să nu rămâie nici unul, nici cestălalt fără bunăciune de sinecură suculentă, s-o apucat să se dezmărite. Da nu așa în fața giuzilor ci printr-un căcat de hârtie redactat în primărie de iel și aprobată de iea. Atât ca subiecți ai actului cât și ca autorități competente să certifice așa mișculație piesiedistă.
Akuma continuarea-i după tipicul poveștilor deșucheate din Absurdistanul rromânesc:
Ș-aiștea se râd pe ei ca niște fofoloance de iapă nebună aflată-n perioada de rut, despre cum o prostit ș-o fentat ANI.
Stau în același palat dobândit prin „sisifice” eforturi de economii bugetare, merg cu aceeașă mășână la și de la scârbiciu.
Scârbiciu la care amândoi cântă hitul acelora de la B.U.N Mafia – „Lumea e a mea”, liubovnicul centrează câte o mingiucă bugetară iar premărița dă cu capul și înscrie un gol de kinogramă în bugetul autorității locale.
Siktiryou Lege a conflictului de interese și a incompatibilităților.
„Proștii cu vorbele și deștepții cu hârtiile” – după cum declamă liubovnicul primăriței, când se-mbată, pe o amplitudine a vocii corespunzând nivelului de 120 dB, identic celui unui catâr marocan ce-a îngurgitat fructe verzi de cactus.
-----
* De fapt toată treaba e-n travesti, ca să nu se prindă tot analfabetul dotat cu diplome frumos colorate, obținute de Ziua a Șaptea la Sfredelu Haret.
Și cel mai probabil că nu s-or prinde fiindcă n-au niciunul p-acasă vr-un DEX în care să caute semantica termenului de „travesti”, nu de alta dar singura tipăritură ce-o fost la viața lor în bojdeuca copilăriei lor cea amărâtă a fost abecedarul primit gratis la școală și pe care muma lor îl folosea la acoperirea oalei de chișleac să nu hlinchească mâța smântâna.


 Fotografia Tazmanian DeMoon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu