Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

vineri, 29 noiembrie 2013

QuellBosul a binecuvântat



„Uăi puiuțuli șantajabil,”

Prolog: dom’ Quell Boss, așază-te pe un taburel să nu pchici de uimire, introbagă chicioarele într-un lighean cu apă rece – tratament preventiv al afecțiunilor cardiobasculare – și listenen ce-ți șopotește o pretenuță de-a ta, una de-și zice PissDutza, o fost studentă la zi cu frecvență hiperredusă la voi la USieVie, ș-amu îi fugită la Devesel c-un nigger SEa Air and Land, over ten inches. Zâce fata șeia așa:

„Uăi puiuțuli șantajabilu, să știi câs mânioasă foc pi tini.
Prima la mânuță c-o trecut :!! atâta amar de vreme șî tu nu mi-ai trimes diploma de master pe care am antamat-o cu servicii profesioniste, prestate cu fervoare anticipată. Dă-o dreeqului  de diploma, că în ziua de azi, diplomele universitare sunt numai bune de flendurit în mânuri și de folosit în mod unic și igienic.
Da-s foc de suparată că mi-o trimes un hooligan pe mail un link despre cum ai binecuvântat tu candidaturile la dormitorul european, blagadarenii rostite pe tonul și amplitudinea vocii măgarului lui Ballaam.
Kum s-o pui, uăi puiuțuli, pe lista neeligibilă* pe ofilitura ceia de Teodoroaica? Uăi puiuțuli, tu te-ai zăpăcit de cap de când te-ai ales mare dePupat în Dormnitorul Parlamentului?
Sau ai uitat cumva de sidiul acela cu imagini incitante și interesante, numai bun de trimes Pac! la „Resboiul”?
Las-on peana mă-sii de baborniță bugetară, că-ți agiunge cât ai căpătuit-o cu sinecuri suculente la ISîJî, demnitate de consilier giudețean sau cine mai știe ce posturi de frecat buha și menta prin tăt felul de AGA și Concilii de Administrație.
Uăi puiuțuli, aia cu cari-ț bei tu șeaiu de la ora șinși îi  cu termenul de valabilitate expirat, are tahograful dat peste cap. Iea îi taman modelul didactic față de care  chivuțele bocitoare mercenare se constituie ca autor oral al epopeilor de îngropăciune a vreunei mortăciuni USieListe și declamă în metonimie și asonanță de bocet celebrele expresii. „Fost-ai lele, fost-ai” și „Ți-ai trăit traiul și ți-ai halit malaiul”.
Așa că să-ți fie rușâni obrazulu’ că îmbli cu mumii deshumate.

Di urjență pune mâna pe plaivaz și răzuiește palimpsestul numirilor de catindați, iar în locul cotoroanței reșapate pune o fată  TÂNĂRĂ, FRUMOASĂ,  INTELIGENTĂ, DE PERSPECTIVĂ, CHARISMATICĂ și care să nu aparțină DOMENIILOR BUGETARE.
Uăi puiuțuli, voi sânteț liberali sau kamuniști? Ian de stăi strâmb și giudecă drept.
Amu aș ave Io* o nominalizare, da nu-i știu numili întreg, c-așa aț realizat voi politica de promovare a cadrelor tinere - în general și a femeilor – în special. Adică aț scos la înaintare pe stecla tembelizorului și în teascul tiparniței numai niște derbedei prăfuiți și veleitari din tagma lehăilor, cățeilor, lacheilor și mișeilor. Din rândurile celor merituoși și competenți nu aț etalat nici un nume, potlogarilor.
Da ca să-ț dai sama cam dispri cini-i vorba, află ca fata șeia ce întrunește cumululul calităților necesare noi generații de politicieni liberali cică o ai pe la BPM OFL.
Amu ci draaqu-nsamnă asta, Cristos gornistul mai știe. Cică-i prezidentă pe la organizația di fimei, da am impresia că tu știei de ea, dar intenționat ai făcut-o pe-a niznaiul ș-ai înlocuit o literă: în loc de BPM ai sucit-o în BPJ. (de parcă n-aș fi știut că acesta ți-e obicinuința deșucheată)
Așa că, uăi puiuțuli șantajabilu, bagâ-ț iute mințâli-n cap și înscrie în palimpsest runele ce simbolizează numili lu’ …Irene Hochländer. Lasă-te de abureli și fackături dintr-astea ieftine, c-altminteri la viitoarele europarlamentare o să scoateț șî voi un rezultat „onorabil” asemănător Kamarazilor lăbărali din Jermania – adică 4,8%.

Nu închei înainte de aț mai da un soviet (sfat) mocca: dacă tot ești chitit să-ț promovezi puradelul cu toate consecințele imprevizibile, ai grijă mare la mesajul vizual ce-o să-l transmiți electorilor (ultrascârbiți). Adicătelea dacă o să te împingă leviatanul să-i pui pe același banner pe puradel și pe Irene, atunci să faci bine și să Photoshopuiești o țârucă pictura la puradel. Întăi faci autocorecția etalon, apoi îmbli un pic la luminozitate, contrast și saturație, astfel încât sharful picturii să se ducă binișor înspre albul etalon.
Dacă-i pui așa natur pe amândoi pe același afiș, oaminii or să înceapă să râdă că_candidaturile pienielieului bokovinean samănă cu filmul ceala „Lumini și Umbre”.
Las-on peana mă-sii de treabă, c-așa eroare de PiaR nu-i voie de fackut nici să fii altoit cu leuca-n căpățână.
Încheie aici mult – iubita ta prietenuță eternă, care te pupă apăsat pe queliuță și-ți promite ca la primăvară să tragă o raită până-n bukowina ca să  te agiute volintiră în stafful de campanie electorală.**
-----
* Dapi-z-dai seama că locurile ELIGIBILE sunt de multă vreme amanetate de BOIARII și CUCONIȚELE de la Bucale. Asta cu nominalizările îi un fel de gioc la oha, prin care numai reușăști să faci cunoscut câte vreun NUME, pe ici, pe acolo, prin părțile esențiale. Pi Teodoroaica o știe tătă lumea cine-i, mai ales că-i coleagă de faivaclac cu tini.
Leapăd-o naibii de vrăjitoare și promovează în atenția electoratului UN NOU NUME.

** Trimite și la Dutza niște firfirici cu care să-ș îndulcească traiul în câmpia cărăcăleană!
Dă șî mia o mie cinci sute de euro, să fie-n bafta ta de zgârciobar QuellBoss!”
-----
End of Message.
Received: Loki - Thor’s Devil.
Retransmitted: Tetragammadion

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu