Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

luni, 4 noiembrie 2013

Raportul MCV 2013




Cică o transpirat* niște pasaje din Raportul MCV pe 2013.
Pe lângă tătă tărășenia comisă de întâiul procuror-plagiator al țării cu ocazia caterisirii și afurisirii șefului Direcției de Combatere a Corupției din DNA, cică or să se mai dispună niște măsuri punctuale pentru întronizarea Legii în Absurdistanul Rromânesc ( ceva cam cum o fost Legea 202/2010 pentru accelerarea soluționării proceselor, numai că asta o să se cheme Lege pentru implementarea moralității și legalității în cuibușoarele de nebunii din Rromânica).
Prima măsură o să se refere la partea müierească a systemului. La care cică n-o să le mai deie voie să-și bage deștele prin ceasloave sau să-și deie cu părerea sentențioasă ... atuncea când îi luna în ultimul pătrar. Iar în restul timpului cică o să le deie prezidentul de instanță ocheiul ca să între în săli (pe picioare) și în dosare (cu picioarele) numai după ce o să aducă o dovadă certificată de la medicul legist precum că în ultima săptămână au participat, în mod voluntar, la cel puțin o ședință de motăneală, ** ședință practică de ordin intruziv și având ca obiectiv didactic principal - scăderea nivelui hiperestrogenic cocoțat în gâtiță.
Această măsură a fost adoptată în urma analizei, prin sondaj, a lucrărilor efectuate de procuroare și a hotărârilor formulate de judecătoare în anul de grație 2013. S-a constatat astfel că, în cele două situații restrictive, un procent covârșitor de 99,(9)% din rezoluții și sentințe sunt VERITABILE TÂMPENII, supuse casării încă de la primul termen al unei eventuale căi de atac.
Analiza factorilor responsabili europeni au fost efectuată pe un eșantion de instanțe și parchete reprezentative la nivel național. Din județul Suceava au fost incluse DOAR judecătoarele Unioniste, posesoare de gipane 8x8=64, respectiv fostele grefiere la vro secție civilă botsăneană, actuale prosecutoare la Parchetul de pe lângă Lege.

A doua măsură care se impune a fi adoptată ține de modificarea actualului Cod penal, prin introducerea unui nou articol cu nr. 272^2 denumit „Sfidarea cetățenilor contribuabili de către organele judiciare” și o să reglementeze modul de supunere la oprobriul public a magistraților Licențiați de Ziua a Șaptea și nu numai, care fac de ocară systemul judiciar prin inechitate și ineficiență, „eforturi” pseudo-intelectuale remunerate cu impresionantele sume lunare de 7.000 - 8.000 Ron / judecător, respectiv 6.000 - 7.000 de lei / prosecutor.
-----
note:
* sursă: un greiere pasionat de eavesdropping, pitit sub dușumeaua Comisiei Europene, taman sub jâlțul ghicitoarei-sfătuitoare (Reding) Viviana și care mai apoi s-o destăinuit amoros unei furnici blonde și extracomunitare dintr-un TIR ucraineț, care a efectuat, la dus, un transport de duhan Jing-Ling cu marcaj necorespunzător, iar la întors o încărcătură de utilaje agricole, motoscutere, bijuterii și ceasuri furate din metropola pariziană. Undeva, printre aceste hondrobeie, se afla și furnica de presă, aducătoarea acestei știri ÎN EXCLUSIVITATE.

** nu neapărat în compania colegului din rubricile certificatului de căsătorie. Motăneală să fie, dă-o dreqului de treabă, că doară se știe că „Râzi, nu râzi, vremea glumei trece!”
-----
Găbitsa, Adrianne, no offense! Premolar pentru premolar!
C-așă-i Legea veche, neÎmplinită.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu