Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Metodologia organizării stradale în Rădăuți


Ba nu-i așa treaba! trimis de RAGNAROK
Dacă se vrea să se facă oarece „Ordnung und Disziplin” pe străzile din Rădăuczi, trebuie să se proceedeze astfel:
1. prima și prima dată se începe de pe Strada Călărași, de la numărul 12.
Acolo se evacuează justițiabili prezenți în audiență, se ușuiește cu câteva perchi de cizme-n kur jândarul de la întrare (c-aista n-are nici o vină pentru blestemățiile celor ce-i păzăște), după care se închid bine-bine de tot ușile și se ferecă cu keya. Apoi keya se aruncă într-o groapă de canalizare.
Ca măsuri de asigurare a acțiunilor de dezinfecție, dezinsecție, deratizare a zonei, se sudează la fenestre bare de oțel carbon de scule, fi 14, la distanțe de 10 centimetri.
Apoi se aduce o cisternă cu kerosen, de la defunctul aeroport Salcea, și se irigă frumușel, prin aspersiune, toată suprafața clădirii, de la subsol și până-n vârful coperișului.

În ultimul rând, nu știu cum draaqu de se-ntâmplă, un homeless martor ocular al acțiunii de salubrizare, cerșulește o țâgară de la unul din ștabii locali. Apoi cere ș-un țâbric, de la unul din consilierii locali.
' tu-i mama lui de boschetar imprudent care a aruncat chibritul aprins taman lângă zidul clădirii ( după cum vor constata preliminar pomperii de la detașamentul din Piatra-Neamț, sosiți la locul intervenției cu 2 autospeciale cu bazinele fisurate, fără pompe de apă și dotați numai cu lopeți Lineman și târnăcoape preistorice din silex.
2. Pe deplin entuziasmați de succesul primei etape de salubrizare morală a părții de Sus a Bokowinei de Gios, participanții la acțiune se vor deplasa în zona Pieței Unirii, loc în care, într-adevăr, se va închide zona circulației publice.
Prima fază organizatorică este identică cu cea anterioară, în sensul că se evacuează din clădire justițiabilii, bătrânii, copii, femeile gravide, morții, răniții și dispăruții.
Plus pâcăliciul ceala de jândar de la intrare, care de asemenea este afugărit cu câteva cizme-n kur, nu de alta dar nici el nu-i de vină pentru matrapazlâcurile de se produc în văgăunile și catacombele de la etaj.
După care, cu sprijinul grupei deContaminare nuclearo- bacteriologico- chimice din cadrul ISU Suceava, se aruncă pe holuri, prin încăperi, prin ferestre cu grenade conținând ORICE fel de substanță toxică de luptă: lacrimogene, iritante, neuroparalitice sau incendiare. Indicat ar fi să se utilizeze iperită, sarin, soman, fosgen și difosgen.
Scopul didactic fundamental al acestei acțiuni fiind acela de a tulbura traiul de tip dolcefarniente al viperelor famigliale cuibărite prin borțile cele mai tainice ale clădirii.
După extragerea și evacuarea fortuită a acestor șobolani de grefă și arhivă, vor fi aliniați în lungul aliniamentului stradal, ocazie cu care, justițiabilii anterior evacuați, își vor manifesta nețărmurita abnegație și mulțumire față de ineficiența instituțională a acestor asistați sociali, recompensați anual cu un venit minim garantat de circa 80.000 – 100.000 RON.
Recunoștința justițiabililor cu capul spart manifestându-se prin mijloacele specifice consacrate: huiduieli, stuchiți între ochi, „lapidare” cu roșii stricate sau ouă împuțite, activități furibunde acompaniate de intonarea unor ode populare de tipul: „O, DĂ-vă-n paștele mamei voastre de nesimțiți ordinari!”
După limpezirea norilor de STL și domolire a mâniei populare, șobolanii și viperele escapate din clădirea asediată vor fi triați după un summum de criterii. În sensul că în primul și în primul rând vor fi verificate relațiile de rudenie sau afinitate, constituindu-se bisericuțe famigliale de tipul Sacra Corona Unita.
Din fiecare gintă de puturoși bugetați sinecuristic va fi îndreptățit să reintre în clădirea purificată DOAR UN SINGUR REPREZENTANT, ceilalți membri ai tribului fiind cotonogiți cu niște pari lungi, de esență tare, croiți peste căpățâni și apoi afugăriți primprejurul Bisericii din vecinătate. Ca să învețe temeinic principiile elementare ale smereniei!
Apoi, dintre cei rămași, vor fi selectate cuconeturile mimetizate în blăniță Holștein cu babețică, de-și arogă dreptul primordial de Împărțitor al Dreptății divine pe pământ.
Acestea vor fi organizate într-un batalion de marș și de muncă specific, de tipul Lebensborn, care va lua direcția teatrelor de operații din Iraq și Afganistan. Locuri în care vor presta muncă în folosul comunităților de militari dislocați în teatrele de operații, activitate silnică în urma căreia se va realiza dezideratul de atenuare a nivelului hiperestrogenic cocoțat în gâtul domnițelor, stare de dezechilibru hormonal care atâția și atâția ani le-au afectat simțul ancestral al echității.
În cadrul acestui einsatzkommando o notă aparte va face Labinia* – leadera formației de majorete inamovibile, care va fi surghiunită pe viață într-o zonă africană subsahariană, în arealul geografic în care sălășluiesc ultimele triburi de pigmei. (despre care se știe că sunt mici-mici, dară cu putza mare!)
Pentru ca în final, din rândul Băjeților de băjeți – adicătelea giuzii ceia care au demonstrat de facto că au și sânge în instalație, dar și că știu să facă pipi cu putza din picioare, va fi ales prin vot democratic al mulțimii justițiabililor, un nou prezident de instanță. Car cel mai probabil că va fi un tip matur și serios, cu barbă, mustăți și responsabilități, care are inițialele numelui …. [-( Sâc! Că nu voiesc să vă spun! Na!
-----
* Conform scrierii patristice de inspirație chirilică: ebrei – evrei, Iob – Iov, Maccabei – Macavei, Avraam – Abraam, etc
-----
Tii, ce m-am zuitat!
Găbitsa, Adrianna, Biorel, Marius, no ofense!
Oci za oci și premolar la barter cu molar.
C-așa o zâs Hammurabi - uncheșu lui Zarathustra.
------
p.s. găbiță, nuligestă nescărmănată, de când pana mea o sentință îți rămâne definitivă pe ... să zicem 28 februarie, atâta timp cât tu ai redactat sentința în ... 29 februarie?
Ce peana mea ai comunicat la popor între pronunțare și redactare? Minuta ședinței? sau nota de plată de la restaurantul unde ai benchetuit până-n zori, c-altminteri nu pricep cum draaqu poți să vii în ședință publică și, din vreo 30 de dosare, tu să nu fi citit nici un rând iar oamenii din sală să-și plece privirea de rușinea ce nu-ți era obrazului, vorbind dodii, uitându-te pe pereți și citând la audiere într-un dosar martorii dintr-alt dosar.
Și alta mai gogonată, de ce nu comunici poulimii interesate copia cuvenită după actul de acuzare? Un
te crezi, ciufuto neciufulită?
Pentru asta îți dă statul Rromânesc opt sute de milioane ție și tot atâta colegului din rubricile certificatului de cositorie?
Gâsco, în viitorul apropiat ne vedem la C. Apel.
Pe termen mediu accesăm CSM - Inspecția Judiciară, Direcția de inspecție pentru judecători.
Iar în viitorul îndepărtat aplicăm la CEDO!
AM ZIS!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu