Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

vineri, 29 noiembrie 2013

Red Code Red Alert


Source.: Al Jazeera Satellite Network Building Khalifa Street 23127, Doha, Qatar.
Title: „ Neconstituționalitatea taxei pe tarașul de la gard”
Newsman: Io*

Cică Advocatus Diaboli, pardon, Advocatul Toporului din Rromânica Fesenistă, în urma analizei exhaustive a petițiilor formulate de niște reclamagii împuțiți, a atacat la Curtea Constituțională* recenta ordonanță de urjență a gubernului prin care se instituie o serie de taxe cum ar fi: taxa de fumărit, de albinărit, de respirat, gândit și pârțâit, taxa pe stâlp și TAXA PE TARAȘUL DE LA GARD.

În expunerea de motive s-au arătat*** următoarele:

„Taxa pe tarașul de la gard ESTE NECONSTITUȚIONALĂ întrucât contravine articolului 48 – „Familia”, respectiv art. 49 – „Protecția copiilor și a tinerilor”. De asemenea, prevederile recent introdusei Ordonanțe de urgență privind fonciirea pentru anul 2014, contravin flagrant principiilor de drept civil prin care statul român ocrotește căsătoria și familia, ocrotește drepturile copilului și stimulează politicile de creștere demografică în Absurdistanului Rromânesc.”

În expunerea faptică a acestor considerente, advocatul toporului a precizat: ***

„Introducerea taxei pe tarașul de la gard va avea, pe termen imediat, dispariția romantismului în rândurile populației demoralizate, pe termen mediu va avea ca efect scăderea indicatorilor demografici – în special coeficientul de natalitate iar pe termen lung va avea drept consecință dezechilibrarea accentuată a Bugetului de asigurări sociale și înmulțirea cazurilor de parașutism voluntar, fără parapantă, în rândurile celor 6,6 milioane de pensionari, a căror ultimă voință testamentară va fi redactată pe dosul programului electoral al FeSeNeului, sub forma arhicunoscutei expresii – „E mică pensia, maică și nu ajunge nici măcar de medicamente!”

În exemplificarea punctuală a acestei ipotetice situații, advocatul toporului a subliniat: ***

„În general, populația Absurdistanului Rromânesc este definită prin caracterul ei latin, materializat prin fierbințeala sângelui de latin-lover.
Stereotipul procedural consacrat al donhuanilor mioritici, care voiesc să tragă o raită pintenată împiedicată-ntr-o aripă de cocoșăl de munte, este obiceiul CONSACRAT de A FACE CURTE** vreunei demoazele.
Ei bine, odată cu introducerea taxei pe tarașul de la gard, acest obicei rutualic se va estompa până la dispariție întrucât, nu-i așa, cine draaqu e nebun ca pentru o motăneală vremelnică sau oficializată, să plătească HOȚOMANULUI STAT Rumânesc ditamai taxa pe numărul tarașilor de la gard utilizați întru construirea curții dedicată cuconiței inamorezate. Chiar și la valoarea simbolică de 1 RON/ taraș, luând în considerare numărul de tarași necesari pentru împrejmuirea unei curți afective cu suprafața de minimum 1000 mp, valoarea fonciirii calculate depășește valoarea salariului minim brut pe economia națională.”

În încheierea motivării contestație depuse, advocatul toporului a mai afirmat*** că
„fenomenul migrației populației de vârstă activă se va accentua, detaliind punctual și eventualele destinații ale protestatarilor fiscali: băieții beneficiari de pașaport biometric vor lua calea tărâmului viking al păgânismului nord-european, loc în care vor fi ocrotiți constituțional de suedeze, daneze, norvegiene sau islandeze.
Iar fetele, chiar și numai cu bolintinul de identitate, își vor lua lumea în cap către destinații exotice și călduțe, situate mai la sud de paralela 45: Talia, Hispania, Galia, Pays Bas, Qatar, Dubai, Kuwait, sau, de ce nu, paradisuri insulare de tipul Tenerife, Caribbe, Seychelles, New Zealand or Tazmania.”
-----
* Contestația depusă de advocatul toporului are șanse mari de a fi admisă, tocmai datorită aspectului subiectiv al Curții Constituționale, care are un interes material direct în această speță.
(că doar n-or fi nebuni la cap giuzii să respingă contestația și p-ormă să fie nevoiți să scoată parale din pozonare ca să plătească fonciirea pe tarașii de la împrejmuirea CURȚII… constituționale. Hai las-o-n peana mă-sii de treabă, c-aia-i CURTE Mare, nu giucărie, și declararea ca fiind constituțională a Taxei pe Tarașul de la gard poate să bage-n faliment bunătate de for judecătoresc suprem. Poți să aduni toate milioanele de euro primite șpagă în justiția română și tot n-apuci să plătești măcar taxa pentru gardul Curții dinspre stradă, care se știe că trebuie să fie întotdeauna frumos văpsit ca să nu se supună oprobriului public leoparzii dinlăuntrul împrejmuirii.)

** Acilea nu e vorba de romantism poliarticular, ci e vorba de romantism dintr-acela aparținând old school, când pretendentul la grațiile demoazelei se întrunea într-un meeting formal cu ipoteticul căpcăun-socru și se angaja în fața acestuia să-i ia fata în primire pe bază de chitanță semnată și să i-o aducă napoi înainte de ora 22.00, fără prea multe damages evidente și s-o predea napoi tot pe bază de chitanță și nicidecum pe bază de borderou.
Sau altfel spus este vorba de acele vremuri apuse când băitanul, ca să-i distragă ludic atenția junei, îi declama acestei cu voce înfiorată niscai poeme de liubov by EmineM, o iniția în tainele constelațiilor astrale fără aportul lunetei lui Galilei, răstimp în care îi achipuia, pe furiș, rotunjimile kurilor feciorelnici.
O tempora, O mores!
*** Ptiu, drace! Că m-am prostit și Io* de când stau prea mult pe scorMonitor și citesc însăilăturile superflue ale lui D&Co.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu