Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 23 august 2016

Flori de ... colți - (3)



„JUDECATORII AMENINTA CU BLOCAREA INSTANTELOR... ”

„De fiecare dată când sunt aduse în discuție salariile magistraților, calpuzanii scot la înaintare tot felul de frustrări habarniste, care transpar cu precădere din comparațiile cu alte tagme, în speță învățământul. În realitate, singura asemănare rezidă în faptul că atât salariile din învățământ, cât și cele din magistratură sunt plătite din bugetul de stat. Diferențele de responsabilitate, dificultate de accedere în profesie/promovare, volum de muncă și uzură psihică sunt însă colosale. Deloc întâmplător, înverșunarea apare, de cele mai multe ori, la inși care muncesc substanțial mai puțin și superficial, la dușmani ai meritocrației și ai elitei intelectuale.” - Gabriel

 „Ingata la el unde stătea mediocratul melcilor. Gavriil, dă o adresă de contact să-ți trimit câteva tîmpenii de-ale colegilor tăi: „proces verbal” scris fără cratimă, „revoluția din decembrie 1989” scris cu minuscule, 19 pagini ale unei Încheieri care are câteva sute de greșeli de exprimare și acord. Asta ca să mă refer doar la forma în care înfăptuiți actul de justiție, voi mediocrații Licențiați de Ziua a Șaptea de la Spiru Haret, care ați negat definitiv conceptul de „meritocrație”, înlocuindu-l cu cel de „mediocrație” și „zerocrație” (nulocrație). Pentru faptul că ați stat la băut câte 2 ore sabbathice la crâșma de lângă localul Spiru Haret, pentru faptul că ați fușărit admiterea în magistratură sau INM pentru 25.000 de euro, asta nu înseamnă că sunteți intelectuali și nu înseamnă să sunteți titularii conceptului fenomenologic denumit „meritocrație”. Mai detaliem despre „fondul” actului de justiție? Cred că nu ajung câteva mii de ani ca să enunțăm exemplificativ potlogăriile tipice.”

„ Du-te in baie, priveste-te bine in oglinda si trage-ti doua palme, ca doar prostii ai scris. Ma uimeste siguranta absoluta cu care trantiti ineptii. Nu ai fost in stare sa faci 70 de grile si sa treci de un interviu, iar acum vorbesti despre absolventi de spiru haret, mite de 25.000 de euro etc. ” - Mihail

„Băi cocoloșule înfuriat, ar trebui să șterg cu tine pe jos însă ia de aici: „L303/2004 - Art. 90 (1) „Judecătorii şi procurorii sunt datori să se abţină de la orice acte sau fapte de natură să compromită demnitatea lor în profesie şi în societate.” Așadar, băi magistratule, de când îți permiți să compromiți demnitatea profesiei de magistrat prin afirmațiile tale, enunțate pe site-urile unde-și exprimă opiniile cetățeni aflați în deplinătatea dreptului constituțional și european la liberă exprimare? Nu ți-e rușine, neobrăzatule? P.s. N-am susținut niciodată examen de admitere la INM și nici nu voi face acest lucru în viața asta. Eu, ca un cetățean etalon, neimplicat în cârdășiile voastre, nu fac altceva decât să-mi cunosc drepturile la nivel de alineat, virgulă și punct și să-mi exercit, cu bună credință, exercițiul drepturilor procedurale și procesuale în scopul asigurării unei apărări eficiente împotriva unor scelerați de magistrați care voiesc să pună botnița, să aplice ciubota în gură, să instituie Omerta supremă și să se pishe cu boltă peste art. 10 CEDO și 30 Constituție.
Ai înțeles ceva, cocoloșule?”

============

„Buey „invidioșilor”, ia stai așă să priponim punctul pe i și umlautul pe ä ë ï ö și ü. 

Prima la mânuță: să fie KLAR că pe acest site comentează DOAR cetățenii aflați ÎN DEPLINĂTATEA DREPTURILOR FUNDAMENTALE.
Adică cei care au pensii medii de 890 de lei și salarii minime de 1.200 de lei.
Spre deosebire de acești guralivi, magistrații Republicii Omertice Rroemenica au o mare particularitate: AU RESTRÂNS EXERCIȚIUL UNOR DREPTURI. Printre ele fiind restrâns și dreptul la liberă exprimare, cel puțin sub forma afirmaților și manifestărilor publice care pot aduce atingere demnității profesiei de magistrat.
Așadar, este arhicunoscut din graiul vulgului cel slobod la gură și nerușinat, paradoxalele și utopicele paradigme prin care:
-          Nu poți fi și cu în fundul gol și cu mâinile în buzunare
-          Nu te poți poziționa nici cu phalusul  introbăgat în partea dorsală a corpului, iar simultan să fii cu ochi în Bagdad meditând transcendental la nemurirea sufletului.
Acestor paradigme de mai sus li se alătură încă una, a cărei indubitabilă evidență rezidă din prevederile LEGII ORGANICE 303/2004: NU POȚI FI NICI MAGISTRAT SALARIZAT CU 150.000 – 250.000 DE RON ANUAL ȘI SĂ AI GURIȚA SLOBODĂ PE FEL DE FEL DE FORUMURI.
Adicătelea ori / ori. Ori ești plebeian și ai DREPTUL de a grăi slobod și nestingherit, ori ești asistat social de lux, beneficiar al venitului minim garantat pe Ministerul Justiției sau Ministerul Public. 
Și cu traista plină și cu clonțul mare pe forumuri, NU SE POATE, STIMAȚILOR MAGISTRAȚI AI MELCILOR, pentru că dreptul la liberă exprimare, în anumite circumstanțe VĂ ESTE RESTRICȚIONAT!
ALLES SIND KLAR JETZT?

E klar de ce voi trebuie să faceți ciocul mic și să nu încercați în veci să vă impuneți „dreptatea” voastră deșucheată în plenul agorei cele inepte și destrăbălate.
Pentru că voi aveți 150.000 – 250.000 de galbini valahi / anual, plătiți din taxele noastre, pungi cu galbeni funcție de care ați achiesat la ținerea clonțului mititel, scoborât în țărna gliei și mai ales tăcut.

Așadar, adminul LUJU, vă rog ca de acum înainte, în mod similar argumentelor invocate în procesele în care ați fost târâți, în mod analog, de fiecare dată când apare pe site-ul LuJu un comentariu formulat de un magistrat și care încalcă prevederile art. 90 din legea magistraților, acest comentariu să FIE ȘTERS fără avertisment iar IP-ul comentatorului să fie necondiționat  marcat ca o sursă spam.
Căci acesta este SITE-ul unde comentăm NOI – cei 65% având pensii medii de 890 de lei și salarii de 1.200 de lei.

Iar dacă tot am mai stricat câteva calupuri de postări, ar fi timpul de replicat definitiv și irevocabil fanfaronilor sistemului judiciar care consideră accederea în magistratură ca fiind evenimentul epocal, excepțional al existenței lor anoste și modeste de  sărmani cu duhul, avându-și clasa intelectuală situată undeva după moroni și înaintea imbecils&idiots. 
Băi sărmanilor, ceea ce vouă vi se pare de-a dreptul excepțional, pentru mulți dintre cei 65% li se pare a fi un scop mediu și o realizare aidoma de mediocră. E ca și cum i-ai propune unui condor imperial, obișnuit cu aerul rarefiat al înălțimilor etice, să fie nevoit să se coboare la nivel „ground zero”, loc în care să-și întineze penajul  aristocratic călcând în urmele imunde de mucus fetid, lăsate în urmă de melcii croiți din clei de muci, din sistemul judiciar românesc.
Așa că nu vă mai împăunați cu maximala sforțare a palierului cognitiv rarefiat al neamului vostru de sărăntoci cu duhul care ați aplicat examenul de 6 ori cu insucces și a șaptea oară cu 75.000 de euro.  Între cei 65% ai eurobarometrului sunt cohorte în stare să treacă examenul cu succes de 7 ori din 7 încercări, dar acest țel părându-li-se gregar.

Apoi, nu vă mai împăunați țâfnoșenia „pă persoană” fizică, referitoare la „responsabilitatea muncii prestate. Asta sună ca draaqu și aduce aminte de principiul comunistoid, ce vă este atât de drag vouă și-l perpetuați comportamental: „cantitatea, calitatea și importanța socială a muncii prestate” – parcă așa era sloganul.
Ia să analizăm
-  cantitatea muncii magistraților: o justiție în „acord global” evaluată la nivel de lădiță cu rechizitorii întocmite și paleți de hotărâri pronunțate;
- calitatea – d’oh! (yahoo emoticons). Să nu intrăm în amănunte că ne apucă viitoarea glaciațiune și tot nu isprăvim subiectul calitativ al unui act de justiție EFECTUAT CU GRAȚIA UNUI ELEFANT SCĂPAT ÎNTR-UN MAGAZIN DE PORȚELANURI, cu finețea unei  batoze de cereale rusăști, care pufăie pâclă groasă de naftă caucaziană și icnește din toate încheieturile în scrâșnet strident de tinichele ruginite.
- importanța socială a muncii magistraților – poate fi cuantificată eficient doar în momentul substituirii acestora cu magistrați de import. Surprizele ar fi ULUITOARE, având drept concluzie faptul indubitabil că „NIMENI NU ESTE DE NEÎNLOCUIT, NICI MĂCAR ACTUALII MAGISTRAȚI!

Pentru ca în loc de final, să curm și o altă tendință constatată în argumentația acestor gulere albe de grefă: nu toți cei 65% sunt pârnăiași.
Nu toți cei 65 % sunt cei ce au căzut la examenul de admitere la INM sau în magistratură.
Iar dacă îndrăznește careva să pronunțe vreun cuvânt din familia lexicală „frustrat / frustrare” – primește automat block și ignore. Căci, în alte zone ale Internetului se afirmă fără putință de tăgadă că „folosirea termenului frustrat / frustrată constituie fenoftaleina prostiei pă persoana vorbitorului”
Nu este absolut nimeni invidios că NU ESTE MAGISTRAT. DIN CONTRĂ!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu