Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

joi, 25 august 2016

Flori de ...colți - (6)




„CSM ACTIONEAZA CONTRA JUDECATORILOR...”


Lizza Minnelli – „Money, money”

a)      Pentru Androizii și Sadicii Semizei Olimpieni:
„If you happen to rich

And you feel like a night's entertainment

You can pay for a gay escapade.

If you happen to be rich and alone

And you need a companion

You can ring (ting-a-ling) for the maid.

If you happen to be rich

And you find you are left by your lover,

And you moan and you groan quite a lot

You can take it on the chin,

Call a cab and begin to recover

On your 14-karat yacht! WHAT!?

Money makes the world go around

...the world go around
      ...the world go around.”

b)      Pentru robii lui Nebucadnețar, pentru care o cană de apă constituie cel mai apetisant desert, după gourmetismul felului I – Răbdări prăjite și felului II – Salt grupat înainte cu întoarcere de 180 de grade:

„When you haven't any coal in the stove

And you freeze in the winter

And you curse to the wind at your fate.

When you haven't any shoes on your feet,

Your coat's thin as paper,

And you look 30 pounds underweight

When you go to get a word of advice

From the fat little pastor,

He will tell you to love evermore.

But when hunger comes to rap,

rat-a-tat rat-a-tat at the window

*knock knock* (at the window)

Who's there? (hunger) oh, hunger!!

See how love flies out the door...

For, money makes the world go around

...the world go around

...the world go around.”

====================
„BANII N-AU MIROS PENTRU KOVESI...”
 
Repetitio mater studiorum est

CSM-ul, cunoscut în mediul online sub titulatura peiorativă de „Cooperativa Nufărul”*, actualmente este doar un sindicat informal al magistraților, care are ca singure atribuții
-          Împingerea sub preș și ascunderea tuturor mizeriilor și matrapazlâcurilor comise de magistrați;
-          Punerea pumnului în gură, a ciubotei, a botniței sau a călușului în gura tuturor celor care, în baza dreptului lor fundamental uman, european și constituțional la libertatea de opinie și libertatea de exprimare,  oripilați fiind de nivelul înfiorător al corupției din systemul judiciar ** îndrăznesc  să exprime opinii critice la adresa nemernicilor și potlogarilor din magistratură.
----- Note: * în cadrul acestei spălătorii chimice, ce poate înălbi pânăși cei mai odioși ticăloși judiciari, se remarcă eficiența funcționării mașinilor de spălat  Lucian Netejoru-Whirlpool, respectiv Rica Vasiliu Cravelos-Zanussi. ** „Două secole de pârnaie” – reeditarea romanului lui Gabriel Garcia Marquez, în îngrijirea și editarea Editurii Tehnice și Ipocrite a Ministerului Justiției, prefața fiind semnată de Inspecția Judiciară din CSM.

===========

„De ce n-are ursul coadă în Rroemenica?”
’coz

Tatăl fostului primar-general al Capitalei este genralul de securitate oprescu

Tatăl lulutzei k este fostul procuror ceausist ioan lascu

Tatăl oanei hajnal este fostul sef al procuraturii București – ioan hajnal

Mama adoptivă a danileților, ghicilor, hajnalelor și lazărilor este monik gherghescu – sinistru, oripilant și respingător procuror ceaușist.

Șeful (încă) al CSM este fostul procuror ceaușist mircea aron

Etcaetera, etcaetera, etcaetera, exemplele pot continua până începe să pice apa din tavan.

Așadar, adoptând drept deviză celebrele sintagme ale lui Dan Puric - „Dacă în România era într-adevăr un stat şi nu un cuib mafiotic", „nu vorbim de şleahta asta de securişti care ne conduc", „sistemul acesta de tip mafiot care paralizează dezvoltarea României este un cancer la nivel social", se poate lansa o analiză a resorturilor absconse ce guvernează numirile și promovările în funcțiile cheie, decizionale din Republica Absurdistană, Neo-colhoznică și Neo-Securistă Rroemenica. Disertație analitică ce poate fi intitulată „Hai cu claponul la psihiatru!” (după modelul arhetipal implementat de niște ciobeni dezbrăcați de opinci, ițari, sarică și suman și înțoliți în haina albastră a statului de jandarm, ciobeni autori ai unui vestit quote: „Hai la dubă cu site-ul de cultură)

Așadar, cum se poate ajunge în Roemenica fanariotă în funcțiile de judecător, procuror, polițist, jandarm, parlamentar, înalt funcționar, ales local, director  sau funcționar în instituțiile deconcentrate etcaetera ? DOAR prin 2 metode etalon:

1. Pe baza „dosarului de cadre” impecabil, care atestă „o origine socială sănătoasă”.
Prin origine socială sănătoasă înțelegându-se descendența ereditară de tip progenitură-beizadea din una din următoarele categorii:
-          Procuror ceaușist,
-          Judecător ceaușist
-          Politruk
-          Secretar de partid
-          Securist
-          Milițian, categorii spurcalnice la care se adaugă liota imundă a pupincuriștilor și yesmenilor lumpenproletari: sifonari, sicofanți, detractori, zvoneri, răspândaci, șoferi, chelneri, slugi, argați, slugoi, căței, clănțăi, lachei, mișei, derbedei, et ejusdem farinae.

Noțiunea de dosar de cadre acoperind, așa cum este firesc îndătinat procedural, rubedeniile (de neam-prost) și afinii până la gradul 4, inclusiv: fii, fiice, nepoți, nepoate, netoți, netoate, cumetre, cumetri, amante, țiitoare, liubovnici, chippendali muscălești, stripperi și stripperițe pasionale pe acordurile înălțătoare ale „Katyushei” și „Oci Ciornîi”.

Așadar, fericitul tălâmb acromegalitic, scurgător involuntar de scuipat din gură,  posesor al unui IQ egal cu numărul de Haur (=1,62, adicătelea idiot sadea), dar care face dovada originii sociale „sănătoase”, poate să nu se mai preocupe de problematica studiilor superioare finalizate cu licență, a subiectelor și grilelor de la diferite probe de concurs sau de dificultatea probei interviului. Φx Πx ! Că doar pentru asta s-a intabulat eficiența acelei „vorbe bune” puse de antecesorul comunistoid sau de rubedenia securistoidă: ca să se evite episoadele jenante ale etalării cretinismului genealogic, sublimat în prețioasele făpturi ale beizadelelor și progeniturilor.
Doar se știe că „Systemul e-n toate, cele ce sunt / și-n cele ce mâine se vor hlizi la soare / E-n kodruța din leagăn / Și-n aronul cărunt, / E-n CLICA ce veșnic nu moare.”, iar tovarășii sunt bine situați „la locurili lor” (apud Plumbuitul ultimativ: „- Alo, alo, Tovarăși, alo, AȘEZAȚI-VĂ liniștiți LA LOCURILI VOASTRI!”

2. pe baza competențelor lingvistice românești și ale principalelor noțiuni arhitectonice specifice Europei secolelor XIX – XX. Adicătelea este vorbire despre POSESIA unui bagaj solid de cunoștințe literare, cuprinzând volumele complete ale operelor lui Ion Luca Caragiale, Lucian Blaga sau Mihai Eminescu,volume de opere, editate de BNR, având cuvântul înainte semnat de Mugurel Isărescu și postfața iscălită de casierul central Ion Nițu. (Aurel Vlaicu nu se pune la socoteală, căci el nu a fost scriitor dagherotipat pe bilete de bancă, ci un prăpădit de tzărănoi care începuse să creadă ICAR). Așadar POSESIA unui volum cât mai mare din operele scriitorilor rrumâni, dublată de o echivalentă și proporțională dovadă a cunoștințelor arhitectonice ale stilurilor baroc și roccoco, arhitectura în oțel și sticlă, respectiv arhitectura modernă. Ce mai tura-vura, adicătelea e grăire despre exchange-ul corespunzător ale operelor scriitorilor rrumâni în bilete ale Băncii centrale europene, de valoare 100, 200 și 500 de euro (cele de 50 și 20 de euro nu se pun la socoteală, că cele de 50 sunt pentru plata vreunui quickie blowjob prestat de vrei prostituată în parcare, iar cele de 20 de euro sunt destinate aprinderii trabucului Bolivar Gold la vreo cumetrie sau vreo sindrofie organizată de tavarișcii systemici, membri de vază ai Famigliilor fondatoare ale Sacrei Cupola Unita Rromena.

Adică, accesul facil al celor care nu pot face dovada „dosarului de cadre sănătos” se face cu ajutorul unei danii - misericordii neimpozabile, de 75.000 de euro / examenul de admitere la INM sau 50.000 de euro examenul organizat de aceeași instituție, de Găbița Ghiță, examen pentru ocuparea funcțiilor de conducere din instanțe și parchete. (nota: * valorile de mercurial ale ticăloșiilor sunt la nivelul anului 2007, nefiind actualizate cu rata medie a inflației! Orice inadvertențe sunt pardonabile!)

Alles sind klar jetzt cine sunt „CLAPONII” de s-au cocoțat prin cotișag, cameleonism, mimetizare și uzurpare în TOATE funcțiile decizionale din Rroemenica, alcătuind deasupra capetelor meltenilor un conglomerat malefic, toxic, deosebit de dăunător la adresa oricăror principii elementare ale democrației, ale statului de drept, ale valorilor și drepturilor fundamentale?

================

„S-AU CALCULAT INDEMNIZATIILE MAGISTRATILOR DUPA OUG 20/2016...”

 Dar de ce insinuează guralivii neobrăzați că Lia este băsistă notorie? Doar pentru că ea introduce în jocul de chess un nou tip de rocadă - rocada mijlocie (aka rocada Damelor), prin care ea merge la CSM iar Alina vine la CAB? De asta grăiesc „invidioșii!” că e băsistă? Rușine să le fie! (penitență 5 minute la cornerul odăii, în poziția „ghiocel” - cu capul plecat și rușinea sincer întipărită pe epiderma feței)

--------------------------


Ian să-i mai exasperăm oleacă pe imaculații gulerați din sytemul național de inJustiție.

Deviză: „Nu contează cine votează, contează cine numără voturile” – citat din Iosep Vissarionovici Djugașvili – tătucul ideologic al „patriarhilor” neosocialismului de caviar, mimetizat în capitalism de cumetrie, rapt, japcă, furtișag, cotișag, represiune și intimidare.

Valorizare perceptivă: „Nu contează ce votează magistrații, contează cine organizează… „alegerile”

Așadar, cică se face grăire despre un număr de 9 jâlțuri pufoase, care se reînnoiesc în acel for sindical al gulerelor albe, al cărui notorietate în mediul online stă sub semnul „Cooperativei Nufărul” și al waschmaschinelor Whirlpool și Zanussi.
Booon!
Deci, pentru Magistrați, adicătelea pentru Giudecători ( că porcurorii am stabilit că sunt avocați ai Statului sau funcționari cu statut special - polițiști cu studii superioare, apărători ai unor valori sociale) sunt puse la „ciuleandră” 9 locuri, după proporțiile 2-3-2-2 (ÎCCJ, CA, T și J).
Amu’, nu-mi mai aduc aminte despre numărul estimate al magistraților, dar într-o vreme era prezumat, grosso-modo, la vreo 4.500 ( cărora li se adăugau, în mod artificial vreo 2.500 de polițiști cu studii juridice).
Iarăși se poate modela o structură piramidală a ierarhiei acestor 4.500 de gulere albe, model didactic identic Piramidei lui Maslow. Asemănarea nu este câtuși de puțin întâmplătoare cu piramida ierarhizării nevoilor umane, alegoria fiind intenționată, bineștiut fiind că la baza piramidei Maslow din magistratură stau pălmașii care au un necesar uman elementar de 100.000 ÷ 150.000 de Ron anual, ajungându-se ca cei cu babețică mov, de stau cocoțați pe peatra ungiulară a systemului, să clameze un necesar al nevoilor umane de 250.000 de Ron anual.

Așadar, să zicem că în Rroemenia sunt 15 Curți de Apel, iară în ele (se fac că) lucrează… să zicem … vreo 860 de ipotetici votanți.
Amu’, catindați pentru locurile din CSM rezervate judecătorilor de Curte de Apel sunt 3.
Să presupunem, (doar cu titlu ipotetic), că anumite structuri interesate în… „câmpul tactic din justiție”, elaborează un plan de măsuri a cărui finalitate să se materializeze în așezarea pe jâlțurile vacantate a unor „tovarăși de nădejde”, „buni camarazi… de arme”, care „nu au întinat valorile și principiile socialismului științific”. (apud I.I. Kaghebescu într-o vestită diatribă ce a aruncat batista peste entuziasmul unei aurore boreale petrecute la vreme de solstițiu de iarnă).

Cum să facă „tovarășii” ca cele 3 locuri să revină „kamarazilor”?
Apăi, după o tactică calchiată șin cea a civililor de la fesene: întâi stabilesc numărul total de electori, apoi stabilesc liste cu votanți cerți, a căror linie de acțiune să fie dincolo de orice tăgadă.
După de stabilesc listele militanților votanți, li se transmite acestora un ucaz ferm, de a-și da și ultima suflare pentru propășirea fesenismului de caviar. Revenind la modelul tactic al unor PREZUMTIVE SERVICII: ca să îți asiguri cele 3 locuri ale juzilor cu babețică mov, TREBUIE SĂ ÎNTRUNEȘTI UN NUMĂR DE VOTURI EGAL CU 75,1% din numărul total al votanților. 860:4=215. Așadar, în baza unor liste de un esoterism de-a dreptul mistic, se întocmește un tabel cuprinzând un număr de 645+1=646 Kamarazi.
Apoi, acestora, prin metode neconvenționale, cum ar fi șoapta frunzelor și adierea vântului, li se transmite un GEKADO BESTELLEN emanat din Bulevardul LIBERTĂȚII ( oh! Ce superbă Ironie!) prin care li se ORDONĂ cu cine anume să voteze: o treime cu camaradul 005, o altă treime cu camaradul 006 iar ultima treime + votul de HAUR votează cu camaradul 007.
Mai departe povestea se estompează în stereotipul narativ al miturilor și cimiliturilor: Ș-am încălecat pe-o șa și v-am prostit pe față așa!

Restul de candidați necamarazi, pot să-ți dea la țurloaie prin presa print și online, să-și spargă capetele și să-și care pumni în mutră cu nemiluita pentru adjudecarea fărâmicioasă a RESTULUI de 214 voturi ale unor neînțeleși idealiști ai systemului.

Modelul didactic poate fi extrapolat, prin exercițiu interpretativ extensiv, și asupra categoriilor judecătorilor de la ÎCCJ, Tribunale sau Judecătorii.

Epilog: „Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm” Marc Tuain.

p.s. 1 – un magistru systemic să lămurească pipălul cu cine votează cei de la Curtea militară de Apel? Laolaltă cu cei din CA-urile țivile, sau ei spun pas-parol și încing o partidă de volei pe plajă?

p.s.2 – pentru cei care chiar că au devenit surescitați de „elucubrațiile” postate:

Vous n’oubliez pas: „La justice est un champ tactique.” Si pas maintenant, quand?”
------------------

Addendum:  Ciuleandra cu ochi albaștri:


Foaie verde siminoc,
Țineți Rromânica-n loc,
Ș-inc-odată măi baieți,
Hop ș-așa ș-așa.

Țineți CSM-u-așa,
Până vine Kodruța,
Ș-inc-odată măi cadeți,
Hop ș-așa ș-așa.”

Cam așa va suna acel Geheime Kommandosach Bestellen comunicat, prin adierea vântului și șoapta frunzelor, către titularii sub pseudonim ai rubricilor unui borderou-stat de plată de la SRI.
Dar, nu numai acestora le va fi comunicat respectiva poruncă-ucaz, ci și unora așa mai îndărătnici de feliușagul lor. În acest din urmă caz, Porunca va fi comunicată dimpreună cu o anexă … motivațională provenită din archiva SIPI, a cărei misiune persuasivă va fi similară scrisoricii lui Dandanache: „La un caz iar... pac! La "Răsboiul".

LOL, LOL, LOL, LOL!
„măi copii, măi, acestea sunt treburi serioase…” N. Pleșiță


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu