Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 23 august 2016

Flori de ... colți - (4)



„MAGISTRATII S-AU SATURAT DE FAVORIZAREA DNA – AMR si UNJR acuza:...”
 
„Întâi Munca și apoi dixtracția



1. Aroganța și Sfidarea fățișă ce o manifestă „magistrații” la adresa justițiabililor, acele babe cu 890 de lei pensie medie din batista cărora sunt smulși firfiricii și acei sărăntoci cu 1.200 de lei minimum pe iconomie națională, din al căror chimir bortilit sunt luați cu anasâna crăițarii necesari salarizării Semizeilor din inJustiția română, cu sume amețitoare de ordinul a 150.000 – 250.000 de ron, sume care, echivalate în euro, i-ar face să pălească de invidie și pe magistrații țărilor vest-europene;

2. Întronizarea Nelegiuirii și Fărădelegii la rang de Cutumă judiciară, situația anacronică prin care zeci și sute de mii de justițiabili plâng pe sub zidurile palatelor de justiție, cu capul spart și dreptatea mototolită în mână. În Republica Omertică Rromânica actul de justiție / actul de urmărire penală se efectuează cum vrea beepa judecătorului / procurorului; And nothing else matters!

3. Starea de prezumtivă toxicitate, resimțită de plebeii fără știință de carte, fără exercițiul meșteșugului analitic și sociologic, care simt că fraze de genul celor enunțate de veleitarii politichiei de mărgăritar rrumânești constituie semnalele și indicii cerți ai unei zone crepusculare, vătămătoare, toxice, nefaste:
În procesul penal, judecătorul este partenerul procurorului” livia Button;
Manus manum lavat sau o mână spală pe alta, amândouă obrazul și tustrele pupă kurul vreunui ștab securistoid sau comunistoid. Exemplu:
„- Mulțumesc, domnule președinte!” - livia Button
- Mulțumesc, doamnă președinte!” – JWK

În Rromânia drepturile fundamentale sunt un LUX TEORETIC” – ministreasa raluk trăscău bruxellez

Justiţia e câmp tactic pentru SRI” – jeneral de mucava Crâng

În România, statul de drept este funcțional, iar declarațiile unor persoane puse sub învinuire sau trimise în judecată, care pun sub semnul întrebării ori contestă acest lucru, sunt lipsite de credibilitate.” JWK

Șamv, șamv (și așa mai la vale). Toate aceste expresii cel puțin nefericite și cel mult de o ticăloșie în esență pură, fără a fi disecate și analizate în detaliu de către plebeii nedeprinși cu exercițiul analitic, se sedimentează în acea conștiință colectivă infailibilă care a permis acestui neam să transcendă peste secole și milenii de ticăloșii bizantino-fanariote. Și, a năibii treabă, că această conștiință colectivă, nefiind afiliată la Anonymous International, se ghidează taman după deviza mascaților anonymi: „We are plebeians. We do not forgive We do not forget, Expect us!

4. Din memoria colectivă: Povestea urât duhnitoare a eratei CCR din 2012 și „executarea”, ca de manual tipărit în Krasnaia Ploșciad, a lui Adrian Toni Neacșu.

5. Cazul Berbeceanu – caz de o notorietate tipică, ce dovedește, fără putință de tăgadă, faptul că în statul de drepți Rroemenica, fuckătura judiciară, proba manufacturată, ticluită și plasată, mărturia mincinoasă, în general TICĂLOȘIA JUDICIARĂ este un fenomen mai mult decât real și prezent.

6. Uluitorul caz Mariana Rarinca – caz de un impact emoțional public fără amploare, caz care consfințește definitiv postulatul enunțat de George Orwell în a sa „Fermă a Animalelor”:
All animals are equal, but some animals are more equal than others!

Această stupefiantă realitate rrumânească fiind contrapusă antinomic prevederilor constituționale ale art. 16, alin. (1) și (2) – Egalitatea în drepturi: 
Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări.” „Nimeni nu este mai presus de lege.”

După cum ar veni din TICĂLOȘIA implementată de livia button&compania cârdășiilor ticăloase, cele 2 articole constituționale citate, urmând parcursul interpretativ al filierei orwelliene, ar însemna cam așa:
1.      Toți plebeii sunt egali în fața legii, însă semizeii din systemul național de inJustiție, teroare, intimidare și represiune sunt MAI EGALI ÎN FAȚA LEGII decât poulimea ineptă.
2.      Legea în Rromânica, e ca o barieră: cei mari sar peste ea, cei mici trec pe sub ea și doar proștii din tagma Rarincăi dau cu capul în ea!

7. Uriașa ruptură, imensa prăpastie creată între cele 2 Rromânii: 
Rromânia semizeilor MAI EGALI în fața legii, cei fătați cu căiță pe cap și sub auspiciile unei stele norocoase, beneficiari ai unei situații materiale și salariale IN-CRE-DI-BI-LE, ce le permite un trai Olimpian, bazat pe ambrozie, apă neîncepută cu petale de trandafir, cântec diafan din flaut și liră și orgiastice guleaiuri de tip swing-party.

respectiv 

Rromânica aspră și abrazivă a celor 90% din populație, care sunt MAI PUȚIN EGALI în fața legii, care au pensii medii de 890 de lei, pensii minime de colhoz de 400 de lei, care au salarii minime de 1.200 de lei, pensii de urmaș pentru TATĂL-POMPIER –MORT LA DATORIE, de 300 de lei sau care au pensii de handicap gradul I de 234 de lei.

Ei bine, din această uriașă prăpastie socială, în mod constant răzbat strigătele disperate și vaietele Robilor lui Nabucodonosor din fundul râpei, care se văicăresc asupra nivelului maximal atins al suportabilității, care clamează pragul paroxistic suportabil al împilării de tip neo-bizantin, deghizat în neocapitalism de caviar, rapt, japcă, furtișag, represiune și intimidare.

În acest decor auditiv, din când în când se ițesc mutrele nesuferite și arogante ale semizeilor judiciari, treziți temporar din starea lor de feerică și dionisiacă abulie, care încep să se smiorcăie cu lacrimi crocodilești asupra faptului că sutele de mii de ron și zecile de mii de euro cu care robii lui Nabucodonosor le răsplătesc acestora ineficiența instituțională, sunt insuficiente pentru cutiile de caviar Petrossian, pentru concediile nesimțite petrecute la Burj-al-Arab, pentru limuzina turbată luată nevestei și inelul cu adamantă oferit țiitoarei, sau pentru obținerea unui abonament la vreun club elitist și esoteric, în care se practică masajul thailandez cu finalizare repetitivă (tomuș, tomuș! Incredibilule!)

Ei bine, cam astea ar fi temele de dezbatere și direcțiile de acțiune în care domnii magistrați ai melcilor ar trebui să-și cantoneze eforturile concertate.
Și ar mai fi de grăit despre marile spețe manufacturate în scop de represiune oligarhico-famiglială, cum ar fi cea a Alinei Bica, ar mai fi de spus despre cele 200 de ani de pârnaie obținute definitiv de 57 de magistrați condamnați din 2013 și până în prezent. (iar lista de așteptare a celor anchetați se lărgește exponențial până la peste 120 de cazuri de corupție în nici 3,5 ani).

Însă, constatând cu amărăciune tot anacronismul stării de fapt descrisă de mai sus, luând la cunoștință cu tristețe despre clamările ipocrite ale „magiștrilor” țării care vor tot mai mulți și tot mai mult bani, îmi pun stavilă condeiului, exclamând cu o nedisimulată scârbă:
RUȘINE SĂ VĂ FIE, TICĂLOȘILOR! NU V-AR MAI RĂPOSA MULȚI ÎNAINTE, DEMENȚILOR!
===================================




Zilele trecute îmi replica un „magistrat al melcilor”, să mă ascund în baie și să-mi trag două palme.
Pe cale de consecință că am dat fuguța în baie și acolo… ce să vezi:
O frumusețe de oglindă a systemului judiciar din ultimii 3,5 ani, oglindă fermecată ca-n povești. Iute am îngânat incantația ritualică consacra:
OGLINDĂ OGLINJOARĂ, CARE-I CEA MAI TICĂLOASĂ BRANȘĂ DIN ȚARĂ?”
Inga ce a arătat oglinjoara:

Cică, nu-i ghini de mărit soldele la „magistrați”
Fiindcă: între anii 2016 și 2012 au fost condamnați definitiv un număr de 25 de magistrați, din 2013 încoace, de când s-au pus în aplicare noile salarizări, inclusiv plata drepturilor salariale restante, fenomenul corupției în sistem a crescut exponențial, ajungându-se la 57 de condamnări în numai 3,5 ani.

Concluzie? TĂIAȚI SALARIILE MAGISTRAȚILOR.
p.s. acestea 57 de cazuri sunt doar cele soluționate definitiv. Mai sunt altele 47 de spețe, aflate în faza urmăririi penale, a fondului sau a căii de atac, spețe în care sunt implicați un număr de 62 de asemenea șobolani judiciari, mulți dintre ei regăsindu-se la al doilea dosar penal.

1. CI- PÎCCJ – 3a ex.
2. DM- ÎCCJ- 4a ex
3. ZCC – PJ Sînnicoau Mare – 4a susp.
4. CF – ÎCCJ – 4a susp.
5. BM – PT Ilfov – 5a ex.
6. ȘNC – Ca Timișoara – 5a ex.
7. MC – CA Craiova – 3a6l susp.
8. RD – T Prahova – 5a6l ex.
9. CLA – PJ Buftea – 3a ex.
10. NM – PJ Oltenița – 4a ex.
11. NI – PJ Caracal – 3a ex.
12. BF – J Ineu – 4a ex.
13. DBM (1)– T Dolj – 4a6l ex
14. AL – T Dolj – 4a6l ex.
15. GG – PÎCCJ – 2a ex.
16. CE – PÎCCJ – 3a ex.
17. GD – PCA Pitești 3a ex.
18. CG – T Vâlcea – 2a6l ex.
19. GS – PJ Urziceni – 2 a ex.
20. CN- PJ Buftea – 6a ex.
21. SA – J Buftea – 1a susp.
22. TAȘ – J Ineu – 2a6l susp.
23. PM – T Bihor – 4a ex.
24. CD – PÎCCJ – 1a susp.
25. DBM (2) – T Dolj – 7a6l ex.
26. CD – DNA Slobozia – 3a ex.
27. CDC – PJ Craiova – 2a susp.
28. AC- J Iași -1a6l susp.
29. AVH – PJ Sighișoara – 3l susp.
30. MRE- PJ Iași – 2a susp.
31. BM (1) – PJ Sector4 – 6l susp.
32. CG – PJ Hârlău – 4a ex.
33. PAP – T Prahova – 3 a ex.
34. ȚN – PJ Toplița – 1a8l ex.
35. MM- T Buc. – 12a2l ex
36. RE – T Buc. – 4a6l ex.
37. VS- T Buc. - 4a6l ex.
38. SI – T Buc. – 3a4l ex.
39. MAV – PJ Năsăud – 2a ex.
40. RP – J Năsăud – 6l susp.
41. (fake) NAT – CSM – 1a susp.
42. CV – CA Buc. – 7a ex.
43. MS – CA Buc. – 8a6l ex.
44. DDG – PJ Turda – 6a ex.
45. MF – J Răcari – 3a ex.
46. MG – DIICOT – 3a6l ex.
47. MI – T Dâmbovița – 3a ex.
48. NTI – PJ Cornetu – 5a ex.
49. CCD – PT Buc. – 3a ex.
50. TT – PT Vâlcea – 2a ex.
51. NA – PÎCCJ – 4a ex.
52. BG – ÎCCJ – 4a ex.
53. SM – PÎCCJ, consilier CSM – 2a susp.
54. DE – PJ Pașcani -2 a ex.
55. TNA – J Timișoara – 2a susp. (INCREDIBIL!)
56. OD – J Zimnicea – 1a susp.
57. GV – DIICOT Slatina – 3a4l ex.

Total pedepse în 57 de cazuri: 196 de ani și 9 luni
DOUĂ SECOLE DE PÂRNAIE!
Zici că-i retipărirea proastă, în dublu exemplar, a romanului lui Gabriel Garcia Marquez – „Un veac de singurătate”
La gulerele albe ale ȘOBOLANILOR TICĂLOȘI din systemul rrumânesc de inJustiție, romanul se intitulează „2 veacuri de pârnaie”.
Și când or mai veni ăilalții 62 de candidați la ocnă, galeră sau gulag, chiar că-ți vine s-o iei la înot crawl direct prin Marea Neagră și Mediterana, încercând să ajungi cât mai departe de Rromânica, în Insula Vanuatu, loc în care să ceri azil politic și juridic.

===========================



Iar dacă tot mi-a aplicat un touch-down jegos momâia aceea hiperestrogenică de mai sus, ca să-mi manifest scârba apoteotică, disprețul nestăvilit și oripilarea nedisimulată, acestor Baphomeți în robă, a căror hâdoșenie  sufletească întrece de o mie de ori urâțenia celor mai neînchipuite făpturi descrise în bestiarii, acestor Șeitani și Vasilisci cu sufletul închinat Mamonei, ce urlă după bani cu voci de muezin jihadist, LE DEDIC o postare din iarna anului trecut, ce a făcut tsunami pe rețelele de socializare. Nu, nu e o postare despre Olimp, despre sute de mii de lei, despre infatuare, gomoșenie.
Nu e o povestire din seria interminabilă „Legea, retorica și desfrâul!”
Nu! E o povestire nespus de tristă, din lumea robilor, Din lumea celor călcați cu șenila pe gât și care au ajuns atât de jos încât nu mai au nici acel minim volitiv de a se putea ridica singuri. E O LECȚIE DE VIAȚĂ pe care Ei – cei fătați cu căiță, în ieslea de sub varga cântarului Temidei cea chioară, NU O VOR PUTEA ÎNȚELEGE NICIODATĂ.
Este o tristă povestioară despre „OPT FELII DE PARIZER. SUBȚIRI” într-o incredibilă antinomie cu o sărmană pungă de bomboane.
Luați de aici SEMIZEILOR!

„Aseară (19 dec. 2015 - n.r.), am trăit una dintre cele mai dureroase experiențe ale vieții mele. Eram în market-ul de cartier, unde stand-ul de brânzeturi este lângă cel de dulciuri. Mă uitam la o rotiță de cașcaval. Am auzit discuția:
 "- Te rog, mamă, voi fi bună și cuminte. Te rog!
- Nu avem bani, ăștia sunt! Dacă îți iau bomboanele astea, nu mai avem bani de pâine."
 Instinctiv am întors capul.
 O femeie simplă, îmbrăcată sărăcăcios, dar curat, cu o puștoaică blondă, cu ochi mari albaștri.
 "- Te rog,ai promis că anul asta va veni Moșul și ne va aduce bunătăți...."
 Stăteam înlemnită, cu rotița de cașcaval în mână.
 Copila ținea în mână o punguță cu dropsuri. O priveam și nu-mi venea să cred, că poveștile pe care le auzisem erau adevărate.
 Copilul a lăsat punguță cu bomboane pe raft și, trasă de mamă-să a plecat mai departe.
 M-am întors, teleghidată, spre standul cu dulciuri. Punguța cu bombonele, pe care o ținea copila în mână, COSTA 1,50 LEI. Am înghesuit dulciuri în coș și, inevitabil, în drum spre casă de marcat, am trecut pe lângă standul de carne. Femeia respectivă și copilă, care se zgâia în geamul de prezentare a produselor.
 "-OPT FELII DE PARIZER!" a spus și a continuat "SUBȚIRI"

 Mi-a stat inima-n loc.
 Am cerut celeilalte vânzătoare un baton de salam de vară și unul de pastramă de porc.
 Am ajuns la casă înaintea lor.
 Îmi înotau ochii în lacrimi.
 Le-am așteptat afară, în față marketului.
 I-am întins sacoșica cu dulciuri copilei blonde:
 "- A trecut Moș Crăciun pe aici și ți-a lăsat sacoșica asta la mine, pentru că tu erai în magazin."
 Copilă, a întors ochii ei mari și albaștri către mamă-să, întrebători. Iar femeia a dat din cap aprobator.
 "- Vezi, mamă, că există Moș Crăciun!" a exclamat.
 Priveam mută de emoție, mă durea și mă bucuram în același timp.

 Domnilor guvernanți, v-ați mărit pensiile, dar pentru copiluții ăștia ce-ați mărit? Foamea? Frigul? Nimicul?”

a scris Arina Arina pe Facebook, o tânără din județul Neamț.
Postarea a fost apreciată în câteva zile de peste 100.000 de oameni
------------

Addendum personal: oare cei 100.000 de oameni ar putea reprezenta numărul de semnături necesar unei inițiative legislative prin care, în baza art. 74 Constituție, să fie demarat un proces AMPLU DE REFORMARE DIN TEMELII a systemului judiciar?
Domnilor magistrați, „Atunci când FORȚA DREPTULUI încetează, vidul de autoritate este automat substituit prin DREPTUL FORȚEI!”
Aveți grijă mare să nu vă scăpați… cozonacul în căcat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu