Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

vineri, 3 februarie 2017

„Bine c-ați venit”, tavarișci cotropitori!


Ia să stochez postarea asta HISTRIONICĂ, de pe LuJu, că văd că tare l-o durut pe un cârdaș systemic din Rădăuți și care s-o apucat să-și behăie online halena alcoolemiei de peste 1,24 în aerul expirat.

„Io* am prophecyt de prin 2011 că se rupe Rroemenica în țăndări. Da nu m-o crezut niminea, că tăț mi-o zîs că-s nebun. (dint-ăla cu ochii închiși, de la Paserea Colibri).
Amu inga cum mi-am făcut Io* planul de întâmpinare a omuleților verzi ai Czarului Putin: cân' aud în zare zgomot de șenilă (că știu s-amu cum se aude, că mi-o rămas în creieri de la Loviluție, bașca serviciul vreo 3 ani la Batalion de tancuri operativ), o să dau fuguța în cuhnie să ieu o litră de samahoancă (rachiu de sfeclă de zahăr). Ies iute dinaintea muscalilor lui Dadon, călări pe „T-14-uri Armata” russiene, zâmbesc pe 16 mm. cu tăți dinții dezveliți a „dobro pajalovati”, mai îndrug vreo trii slove slave – „druzia”, „tavarișci”, și le întind sticloanța să guste : „piti, piti, druziami, boje moi. Apoi o să-i pohtesc în bătătură, ca să le arăt că n-am nica bun de luat, că Io* nu-s popândău sistemic să am Palatul Parlamentului și Lamborghini la mine-n bătătură.

Apoi când or să înceapă muscalii să întrebe „Gde Gaspadin? ”, „Gde svinia?”Cuda jenșcinî?” „Davai cias!”, o să le zâc adresele (poate merg și Io* cu ei dacă m-or lua cocoțat pe țava tunulu), la vreo 7-8 guzgani sistemici cu babețică de pe la Rădăuți și Suceava, care au atâta bănet adunat la saltea, au și neveste și fete bune de împoolit, au și oauă Faberge pitulate în cuibarul cloștii, și porci grăsuni în bătătură numai buni de țăpuit în rotisor și de luat îmbucătură de dușcă cînd s-or apuca mujâcii să beie mitilic strecurat prin mez de pâne.

Prima și prima oară o să-i duc la Rădăuți la pretina mea Gabriela, ca să vază muscalii ce palat aurit, cu turnulețe, își poate face o țâgancă csango atunci când ajunge magistrat.
Apoi o să-i duc pe la puradelul Sebi, ca să vadă rușî ce mândrețe de liubovnikă are Sebi, de zici că-i Miss URSS. De la Sebi o să-i duc la Viorel, ca să golească casa de sticloanțe cu trăscău, că âla are mai multe sticle prin bătătură decât ostrețe la gard.
Și așa mai la vale, și așa mai la vale. O să-i duc pe invadatori și pe la Suceava, s-o colinde oleacă pe @Lioara, s-o puie să cânte „Smuglianka maldavanka” atârnată de pilonul podului de cale ferată de la Burdujeni, și pe la Daniela o să-i duc, ca s-o jăfuiască pe baborniță de toate marafeturile scumpe și tot așa mai la vale. Vaaaai, ce frumos o să mă dixtrez când or să vie muscalii.
-----

P.s. asta de mai sus este doar așa o glumiță, care vrea să sintetizeze starea morală declarată încă de acum ceva ani de un fost elev de liceu militar, în referință la ideea de mobilizare în caz de răszbel: „Decât să merg pe linia I mai bine îmi tai un picior.”
(Dan Florin – redactor Argesplus - http://www.criterii.ro/index.php/en/national/9303-text-cutremurator-un-tanar-roman-explica-de-ce-nu-ar-merge-la-razboi )
La fel zâc și Io* – Obersturmfuhrer Rumänische Waffen (r): decât să merg să-mi zbor creirii în linia I ca să le apăr furtișagurile și agoniselile la politruci, milițeni și holșteini, mai bine mă dau de partea năvălitorilor. 
 =======================================================================

Inga Suinul rădăuțean, duhnind de la două poște a rachiu ieftin de pufoaică, cum își defulează schizo-paranoia agravată de etilism: (ignor aspectul de amenințare directă din această râgâială bahică, nu de alta dar ăsta e unul care tot latră de vreo 3 ani pe Net împotriva mea, c-o să-mi pună cătușele, că o să mă interneze în ospiciu, că o să facă și o să dreagă, dar în fapt nu-i în stare să-și găsească propria puță, ca să nu se mai pișe pe el și să îmble prin târg cu pantalonii plini de urină.


😅😅😅 Patetic și amuzant popândăul etilic rădăuțean!
=======================================================================

Lăsând histrionismul deoparte, gulguta asta cu „dezmembrarea” României este una dintre cele mai străvezii GULGUTE SRI Trade Mark.

Ea este construită pe cel de-al doilea postulat din Decalogul manipulării al lui Chomsky:
„2. Poporul trebuie să perceapă conducătorii drept salvatori ai națiunii Pentru aceasta: Inventează false amenințări, ori creează probleme grave, care îngrijorează real opinia publica, iar apoi oferă soluțiile. 
Un exemplu: Favorizeaza insecuritatea cetățenilor, apoi guvernarea providențială salvează națiunea în temeiul legilor represive cerute de popor, cu prețul limitării propriilor libertăți democratice.” 

Autorul acestei petarde persuasive este nimeni altul decât Jenerălașul de mucava decăzut din înalturile SRI-ului în adâncul focurilor Gheenei. Prea corespunde până la coincidență patternul din gulgută cu „mesajul” patetic, lacrimogen și zaharisit al jenerălașului de după primirea ciubotei în cur: „Vai, vai ce durere, iotete Rromânica cum chere...”.

În acel mesaj egomaniac și cu evidente tendinte paranoid-dementoide, jenerălașul invoca uriașele „succese” din ultimii 12 ani de domnie în fruntea SRI a Regelui Nebuloasă - Florien al II-lea - „leta se Moa!”.
Evident că orice prostovan cu IQ-ul sub 40 de unități este ținta acestei campanii de manipulare, care vrea să sugereze că prin plecarea jenerălașului de mucava, soarta Rromânicii este pecetluită:
- în țară vor avea loc atentate terroriste,
- țara va fi sfâșiată de hiene,
- barbații vor fi duși în robie în Arctica iar
- fimeili vor fi luate roabe yazidi și duse în Italia, în centre culturale de tip „Bunga-Bunga”.

La fel ca elegia paranoidă a jenerălașului, exact aceeași notă penibilă o lasă și această dumă lansată pe piață de cîrdășia șobolanilor ce li se scufundă corabia: prima oară au pus știrea în cârca celor de la SIE. Aceștia, băieți școliți, au dezmințit în câteva ore prostia diversioniștilo undercoveri. Acuma văd că se încearcă promovarea ei pe canale media.
Vax albina!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu