Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

luni, 6 februarie 2017

Stockholm - capitala coloniei experimentale Rroemenica




După aproape 6 ani de prezență pe FB, cu multiple conturi, pagini, polemici, postări, trolling etcaetera, etcaetera, azi MI-AM DEZACTIVAT TOT CE ÎNSEAMNĂ modalitate de interacțiune cu această monstruoasă sculă.

In extenso am tăiat orice punte de  interacțiune cu această lume mult prea nebună și mult prea murdară.


În lumea în care a învins definitiv sindromul Stockholm - empatia bizară dintre victimă și torționar, în lumea în care sentimentul de solidaritate se manifestă în „Sus cătușele”, „DNA să vină să vă ia” și „Te vrem la pușcărie” (sloganuri fără nici un fel de conotație politică, mă doare-n cur de orice șobolan politruk), ei bine, în acea lume bizară eu nu mai am ce căuta.

În lumea în care un gigantic și monstruos aparat de propagandă și manipulare reușește să anuleze orice vibrație umană, în lumea în care războiul psihologic reușește  să tâmpească de cap segmente uriașe de oameni intelectuali, oameni culți, oameni integri, oameni frumoși de o probitate incontestabilă, consider că nu mai este nimic de spus sau făcut.

Nici măcar de urmărit viitorul, cu indiferență. Prea mult interes și prea multă atenție pentru un spectacol atât de grotesc. Atât de previzibil.


Nu suntem câtuși de puțin în anul de grație 2017, văleat 7525 de la Facerea Lumii.

Suntem în plin an 1933.

Suntem în plin GLEICHSCHALTUNG.

Demența se instaurează la rang de politică de stat iar Volkul aplaudă, urlă, face schime.

Nici măcar nu-s curios de momentul cronologic când o să fie instituită „Legea Împuternicirii” - ERMÄCHTIGUNGSGESETZ



Din Evul Mediu cel întunecat al lui Torquemada, trecând prin Reichul nazist, ajungi în Colonia Experimentală Rroemenica.

Sunt singurele exemple din istoria omenirii în care masele urlă cerând și aplaudând APOLOGIA OCNEI! A TEMNIȚEI. A KONZENTRATIONSLAGERULUI


PUNKT.

Heil und Sieg!
=======================================================================

1933 - Nuremberg Nazi party rally

2 comentarii:

  1. ai uitat de comunismul stalinist cuu infierarea "dusmanilor poporului"

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, și vremurile odioase ale anilor '50 pot fi invocate.
    Dar fiind oarecum contemporane și emergente doctrinei naziste, pot fi incluse în acest reper cronologic.
    Stai să vezi când or începe pe la noi să-și dea în petec Geheime Staatspolizei de la SRI, cu Sturmabteilung de la miliție, cu Schutzstaffel din procuratură și Reichssicherheitshauptamt din instanțe.
    Să vezi atunci țipete de jale și plânsete cu lăcrămi de sânge.
    Mai lasă-i oleacă să-și cristalizeze definitiv doctrina despotică.
    Ce o să râd Io* atunci de „frumoșii și liberii” din P-ța Victoriei, cei cu aifoanele lanternă!

    RăspundețiȘtergere