Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

miercuri, 8 februarie 2017

Domnul Zeu, ferește-l pe magistratul țâcnit atât de lume, dar și de sine insuși!


Lume, lume, hai la țircus!

Inga acilea un jude țâcnit, care din 1999 este jude de COMPLET PENAL, cum formulează în anul de grație 2014 (veleat 7524 de la Facerea Lumii) plângere penală fundamentată pe art. 257 N.C.p. deși EL * aparține domeniului ocupațional justiție, domeniul reglementat de art. 279.

Iar „ilustrul” jude scelerat nu are habar, după 15 ani de serviciu, că orice act procesual efectuat în scris, în materie penală, NECESITĂ ÎNSCRIEREA CODULUI NUMERIC PERSONAL!

Apăi, explicația acestei TULBURĂTOARE MOSTRE DE ȚÂCNEALĂ JUDICIARĂ este confirmată pe deplin și de următoarele elucubrații hăulitoare:

- acuzația de „cyberbullying” ! (gajica se crede undeva în Texas, Florida sau Pennisylvania!)
- modul în care realizează grafia xenismelor (englezismelor)
cyber-bullying” (cu cratimă), „e-mail-ul”, „pager-ele”, „blog-urile” - tot cu cratima lu mâni-sa - piranda csango a șatrei Bucșelor brașovene.

ALLES SIND KLAR JETZT?
======================================================================

* Am folosit forma de masculin a pronumelui personal întrucât aceeași vestală csango de pripas specifică în declarația de momâie vătămată la rubrica stare civilă că este... CĂSĂTORIT!

NOTA: Între filele 4-6 d.u.p. reprezentând plângerea penală și filele 7-8 d.u.p. reprezentând declarația de momâie vătămată NU EXISTĂ NICI O DOVADĂ A CITĂRII ÎN SCRIS, NICI UN PROCES VERBAL DE CITARE TELEFONICĂ SAU VERBALĂ. - cf. art. 257, alin. (1), (5), (7) și (8) C.proc.pen.
Concluzia: momâia vătămată s-a prezentat a parchet în vederea audierii fiind citată prin... metoda divină a POGORÂRII SFÂNTULUI DUH!
============
Astfel încât, citesc din dispozitivul sentinței de condamnare, ce am primit-o în urma acțiunii acestei momâi grațioase cu un fâțău grațios ca un cur de maimuță capucin, precum că „pedepsele aplicate” constituie „UN MIJLOC DE REEDUCARE EFICIENT” 


Ha, ha, ha, ha!
S-AU APUCAT MAIMUȚELE ( link ) SĂ-I REEDUCE PE OAMENI!


Maimuța asta scelerată de mai sus, neglijată de barbat, împreună cu puradelul maimuțoi bucșa andrei-sebastian de la Parchetul Diribau - tembelul atomic fără un minuțel de cătănie, care n-are habar ce e acela „plaivaz” și ce e aceea o „metaforă”, nu știe de figurile de stil retorice „Imprecație” și „Invectivă”, dimpreună cu muiuța judiciară de bombardament - zăgan anca-alioara - de la judecătoria Suceava, care n-are habar când se scrie cu un „i” și cînd se scrie cu doi de „i” în cuprinsul pluralului substantivelor, n-are idee ce semnifică sintagma „Lapua Magnum”, dacă-i standard tehnic sau... denumire de armă, nu are habar să numeroteze paginația unei hotărâri, sau scrie de două ori „În drept” la motivarea sentinței ...  
S-AU APUCAT SĂ NE REEDUCE EFICIENT!

 Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha!

Io* sunt de acord cu efortul lor, dar n-am cum să le fac pe plac, întrucât ca să cobor la nivelul lor gregar de maimuțoi turbați cu robă, ar trebui să cer eu însumi ca să fiu trepanat.

Sunt de acord să fiu... reeducat doar dacă vine maimuța vicol, cu maimuțoiul bucșa și cu muiuța zăgan să-mi explice metodic părțile componente ale... Cosorului lui Moceanu!
În anul de grație 2017, veleat 7525 de la Facerea Lumii și 2760 Ab Urbe Condita, s-au apucat maimuțele urlătoare de bombardament judiciar s-o pună de-un sequel după „Moromeții” lui Preda.

Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha!

====================================================================== 

P.s. înscrisurile de mai sus, cuprinzînd date personale, au fost obținute în mod legal, pe bază de cerere scrisă adresată Parchetului în vederea eliberării unor copii din dosar.
Astfel încât nefiind nici psiholog, nici Regina Maria - Mama răniților, nici operator de date cu caracter personal, nu văd nici un motiv pentru care aș blura ceva din conținutul acestor fotocopii!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu