Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

joi, 16 februarie 2017

„Garda moare dar nu se predă!” sau „Philosophiae Naturalis Principia Mathematica”




Aprig căutător de declarații de avere pe site-ul csm1909, prin metoda opservației directe, constat un fenomen bizzar la acești Cyborgi judiciari: numele de căsătorie alcătuit din numele reunite ale porumbeilor judiciari. 
În general Semizeii nu se încurcă cu plebea, ca să nu-și impurifice spița uraniană, așa că se combină și se cuplează numai ei între ei: juzi cu juzi, juzi cu procurori, juzi și procurori cu advocați, juzi, procurori și advocați cu melițeni.  Ca să rămână gena securismului nealterată, impregnată în genomul de slujbaș oligarhic. Așadar, dacă înainte de cositorie, pe mirele - procurorul X îl chema … Pooleașcă iar pe mireasa judecătoarea Y –  o chema Footescu, după lipeala legalizată la popă și ofițer de stare civilă, însurățeii vor purta obligatoriu numele de Pooleașcă-Footescu. Astă soluție rezolvând și gâdilarea marotelor incipient-paranoide ale mămucilor magistrat, care se știe că sunt fimei puternice, de carieră, cu hambițul genealogic mai concentrat decât acidul clorhidric în concentrație de 99%, motiv pentru care nu acceptă să le pici cu ceară ca să se stingă numele strămoșilor lor – bunicul torționar securist al anilor 50 și tatăl magistrat ceaușist al iepocii de haur.
Dar, în perspectivă evolutivă, această practică maritală va materializa situația paradoxală cu șeicul arab, care, din imprudență, s-a angajat să răsplătească pe inventatorul jocului de șah cu cantitate de grâu de pe căsuța 64, obținută din dublarea consecutivă a primului bob de grâu de pe prima căsuță. Adicătelea, este grăire despre o progresie exponențială a numelui de familie al androizilor judiciari la a doua generație, a treia, a patra … a k- a generație, a k+1-a generație… . Căci beizadeaua familiei Pooleașcă-Footescu evident că va ajunge și el magistrat în Colonia Experimentală Rroemenica.

Iar când o fi să ajungă jude, o să vreie ca să-și ia colegă de bedroom pe fata altui cuplul de magistrați, să le spunem teoretic familia Bijboacă-Maximus. Atunci generația următoare de magistrați va avea numele de familie alcătuit din 4 componente (2 la puterea a doua) – Footescu-Pooleașcă-Bijboacă-Maximus. Următoarea generație va avea numele alcătuit din 2 la puterea a treia componente, apoi 2 la puterea a patra … etc. respectând întru totul regula progresiei exponențiale având baza 2. Ș-atunci, stau și-mi imaginez cam cum o să arate o lucrare judiciară, o minută, o încheiere sau o Hotărâre, în care o să se trebuiască să fie menționat numele magistratului. Cred că o să fie ceva după tipicul după care erau menționate titulatura Țarilor:
„… prin mila lui Dumnezeu, Împărat și Autocrat al Întregii Rusii, Țar al Moscovei, Kievului, Vladimirului, Novgorodului, Astrahanului, Poloniei, Siberiei, Crimeii, Georgiei, Stăpân al Pskovului, Mare Duce de Smolensk, Lituania, Volkinia, Podolia și Finlanda, Prinț de Estonia, Livonia, Curlanda și Semgalle, Samogiția, Bialostok, Karelia, Tver, Iugoria, Perm, Viatka, Bulgaria și al altor țări, Stăpân și Mare Duce al Novgorodului de Jos, Cernigov, Riazan, Poloțk, Rostov, Iaroslav, Belosero, Oudoria, Obdoria, Condia, Vitebsk și a toată Regiunea de Nord, Stăpân și Suverean al Ținutului Iveriei, Kartaliniei, Kabardinei și al Provinciilor Armenești, Suveran al Prinților Montani și Circasieni, Stăpân al Turkestanului, Duce de Schleswig, Holstein, Stormarn, Ditmarschen și Oldenburg, Prinț Moștenitor de Norvegia, și așa mai departe, și așa mai departe, și așa mai departe."

La fel și în cazul magistraților de spița k+1, practicaua unei Hotărâri o să fie ceva gen: „Președintele completului Pooleașcă – Footescu – Bijboacă – Maximus – Augustus – Popesco – Sturdza – Caragea – Grăjdescu – Pribeagu - … 
i tak dalee, 
i tak dalee, 
i tak dalee. *

Ciudată și bizară e perspectiva evolutivă a Cybrogilor și Androizilor Judiciari!.

p.s. Da’ Io* stau și mă gândesc cu groază ce-o să se întâmple peste vreo 40-50 de generații de asemenea tirani. Și așa încă de acum ei sunt scrântiți de-a binelea, dar nediagnosticați și lăsați să îmble dezlegați prin lume și prin dosare. Oare ce-o să se întâmple când fenomenul degenerării cromozomiale își va face efectul exact în aceeași progresie evolutivă exponențială? Vaileu! Nici nu vreau să mă gândesc! Ci ghini îi di mini că nu poci să trăiesc vro 969 de ani ca Metusala!
Brrr! I don’t want to see!

=================
* Model teoretic:
Băietu’ procuror a lu’ Pîrjol-Năstase o să se cositorească cu fata judecătoare a lu’ State-Ungureanu.
Ș-o să-și ieie numele reunit Pîrjol-Năstase-State-Ungureanu.
Aiștea o să facă și ei prichindei beizadele, care să ducă mai departe tradiția neosecurismului sansfrontieres.
Nepoțălu’ ajuns judecător a lu’ Pîrjol-Năstase-State-Ungureanu o să se combine, de exemplu, cu procurorul-nepoțică a unor magiștri de la Suceava: nepoțica bunicilor Apostol-Iordăchioaia și Mitrea-Muntean. (sau Ciomaga-Matostat cu Bujdei-Leonte. Sau Cojocariu-Șchiopu cu Onofreiciuc-Dranca…)

Care o să fie numele reunit al nepoțăilor de săcuriști?
Pîrjol – Năstase – State - Ungureanu – Apostol – Iordăchioaia – Mitrea – Muntean?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu