Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 26 martie 2019

A-nnebunit Frau Ilse Koch Tarcea - die Hexe von OKJ




Prolog:

(în traducere liberă):

1. „Nu-i așa, STĂPÂNE DE SCLAVI, că NOI – DEEP STATE - ne putem pișa cu boltă, cu entuziasm proletar, peste deciziile CCR DEFINTIVE ȘI GENERAL OBLIGATORII?

2. Mai dă-vă dreqului cu CEDO al vostru! Ce atâta drepturi ale omului în sistemul juridic rrumânesc, de perpetuată manieră inchizitorială, stalinistă!
Că doar a spus și traducătoarea Plapumă că „Drepturile fundamentale sunt un lux teoretic”.

Asta înseamnă că „Nu există persoane nevinovate, ci sunt doar persoane de care NOI încă nu ne-am ocupat îndeajuns”.



 Înalta Poartă Otomană - arhetip istoric ce a introdus DEFINITIV în genomul rrumânului nucleotida iobăgiei


Din cuprinsul sesizării trimise de crazy-ÎCCJ către CJUE:


„-Articolul 19 alin. 1 din TUE, articolul 325 alineatul (1) TFUE, articolul 1 alineatul 1 litera a si b si articolul 2 alineatul 1 din Conventia elaborata in temeiul articolului K.3 din Tratatul pivind Uniunea Europeana, privind protejarea intereselor financiare ale Comunitatilor Europene si principiul securitatii juridice trebuie interpretate in sensul ca se opun adoptarii unei decizii de catre un organ exterior puterii judecatoresti, Curtea Constitutionala a Romaniei, care sa aprecieze asupra legalitatii compunerii unor complete de judecata cu consecinta crearii premiselor necesare admiterii unor cai extraordinare de atac impotriva hotararii judecatoresti definitive pronuntate intr-un interval de timp? 

-Articolul 47 alin. 2 din Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene trebuie interpretat in sensul ca se opune constatarii de catre un organ exterior puterii judecatoresti a caracterului lipsit de independenta si impartialitate al unui complet din care face parte un judecator avand functie de conducere si care nu a fost desemnat aleatoriu, ci in baza unei reguli transparente, cunoscute si necontestate de parti, regula fiind aplicabila in toate cauzele completului respectiv, hotararea adoptata fiind obligatorie potrivit dreptului intern? 

-Aplicarea prioritara a dreptului Uniunii trebuie interpretata in sensul ca permite instantei nationale sa inlature aplicarea unei decizii a instantei de contencios constitutional, pronuntata intr-o sesizare vizand un conflict constitutional, obligatorie in dreptul national?" 

respectiv 

Din cuprinsul interviului dat de babornița nazistă la U.M. ”Realitatea GESTAPO”: 

Pai, cu privire la acest aspect eu pot sa va spun ca din pacate, Romania intotdeauna s-a cam pripit atunci cand a trebuit sa-si asume niste obligatii internationale. Si am sa va dau exemplul care mie imi este cel mai apropiat si de suflet, si de activitate, ratificarea Conventiei pentru Apararea Drepturilor Omului si Libertatilor Fundamentale.






KURZE/2: asta-i NEBUNĂ LA CAP! 
Auzi la ea, demență ajunsă la stadiu cronic: DACĂ să se respecte deciziile CCR?
Mâni-poimâni o să considerăm Curtea Constituțională drept un fel de CNCD sau CNA și o să ne putem pisha cu entuziasm proletar, cu boltă, peste toate deciziile FORULUI CONSTITUȚIONAL SUPREM.
CAVALERII TEMPLIERI AI CARTEI FUNDAMENTALE A NAȚIEI! 
E dementă, fratiweare!
Când o mai auzi că Ro s-a grăbit la aderarea la Convenția Europeană a Drepturilor Omului, îți dai seama că suntem exact în situația reglementată de art. 62, alin. (1), lit. b) din Legea 303/2004: „b) când suferă de o boală psihică, care îl împiedică să-şi exercite funcţia în mod corespunzător”. [*nota]
Mey CSM, intrați-vă în deplinătatea atribuțiilor stipulate la art. 64, alin. 1 din Legea 303/2004 și dispuneți expertizarea psihiatrică a acestei naziste din fruntea ÎCCJ! Hai că deja aia scapă asemenea scintilații flamboaiante necontrolate încât rupe orice zăgazuri cognoscibile ale comportamentului rațional.

a se vedea și Moaii de la CCR și pigmeii de la CSM 

Post-script personal: mey, și până la urma urmei cine să NE ZICĂ dacă deciziile CCR SUNT GENERAL OBILGATORII? Nu cumva pedophilul acela olandez, din Partidul muncii, care și-a luat recent un barosan șut în kur de la înșiși electorii olandezi?
PvdA-ul acela e un fel de PMP olandez, un partiduleț de nișă și de duzină, care are în comun cu cel rrumân locvacitatea vreunui moroi; exact cum la noi e Matrozul Planetar-Gură Bogată, la olandezi e frans timmermans – gură impertinentă. Acela să ne DIKTEZE dacă sunt sau nu obligatorii deciziile FORULUI CONSTITUȚIONAL SUPREM ROMÂN? Ai hai! Nu vă giucați cu focul! Grijă mare că, deși stau marginalizați, încă mai trăiesc mulți dintre cei care efectiv au făcut Revoluția de amu 30 de ani! Aihai! Să nu dea Domnul Zeu A DOUA OARĂ…

* nota: Legea 303/2004 privind statutul Cyborgului și Androidului judiciar:

Suspendarea din funcţie şi încetarea funcţiei de judecător şi procuror

Art. 62 - (1) Judecătorul sau procurorul este suspendat din funcţie în următoarele cazuri: 
b) când suferă de o boală psihică, care îl împiedică să-şi exercite funcţia în mod corespunzător;

Art. 64 - (1) În cazul prevăzut la art. 62 alin. (1) lit. b), boala psihică se constată printr-o expertiză de specialitate, la sesizarea preşedintelui instanţei sau a conducătorului parchetului ori a colegiilor de conducere, iar suspendarea din funcţie se dispune pe perioada recomandată de comisia medicală de specialitate, numită în condiţiile art. 14 alin. (2) lit. e).

---------- 


ÎN ORICARE DINTRE ȚĂRILE SEMNATARE ALE CONVENȚIEI EUROPENE A DREPTURILOR OMULUI, inspirată din Declarația Universală a Drepturilor Omului - 16 dec. 1948 ONU - dacă s-ar fi întâmplat ca leaderul INSTANȚEI SUPREME să scape pe sfincterul guriței o asemenea năzdrăvănie ca cea slobözită de Frau Ilse Koch Tarcea - Die Hexe von OKJ, ei bine, cred că ERA ARESTAT DIRECT DIN PLATOUL EMISIUNII.

----------


O luat-o baba Tarcea pe lângă hatul arăturii raționale. 
Îmblă ulițarnică pe coclauri, țâne nodul broboadei la gură (să nu i se vadă la gât Crucea de Fier cu frunze de stejar aurite, spade și diamante), bodogănește singură și se aține la trecători întrebându-i dacă nu l-o văzut pe ficior-su Tuth-Ank-Amon fiindcă vor să-l omoare baciul cel vrâncean și cu baciul cel caldean.

Consiliul Inferior al Magistraturii, imediat intrați-vă în atribuțiuni și puneți în aplicare prevederile art. 64 alin. 1 raportate la art. 62 din Legea 303/2004. Da IMEDIAT, că p-ormă ne-om trezi că babornița Tarcea pune Înalta Curte la vânzare pe eBay la prețul promoțional de 0,99 dolari! Sau, Domane feri, Apără și Păzăște, începe să se creadă că-i Cleopatra reloaded metempsihotic și poruncește vreo Hotărâre a ÎCCJ prin care ne obligă pe toți rumânii să ne închinăm la mâțe, la scarabei sau la tot felul de zei cu capete de șacali!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu