Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

miercuri, 13 martie 2019

Dreptul Forței vs. Forța Dreptului

Moto: Atunci când Forța Dreptului intră în autodisoluție, ea este în mod automat și instantaneu suplinită prin Dreptul Forței”




Hai să spunem în tonuri de Verde neechivoc ce anume îi deranjează pe acești zornăitori din ceata lui pițigoi danileț: SECȚIA PENTRU INVESTIGAREA INFRACȚIUNILOR DIN JUSTIȚIE.

Să fie KLAR/2 postulat:

1. Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție


2. Capitolul IV^1 din Legea 303/2004 modificată, cel referitor la evaluarea psihologică periodică a magistraților


3. prevederile art. 96 referitoare la exercitarea acțiunii în regres împotriva magistratului


SUNT TABU, SUNT INTANGIBILE, SUNT INALIENABILE.

Aceste trei uriașe modificări ale Legii reprezintă implementarea DEZIDERATELOR promovate de ani și ani de zile de sute și mii de Rarinci și Rarince, care au activat și au promovat aceste idei reformatoare pe site-uri și forumuri ale cotidianelor electronice.

JOS LABELE DE PE SIIJ, DE PE EXPERTIZAREA PSIHOLOGICĂ ȘI DE PE RĂSPUNDEREA MATERIALĂ A MAGISTRATULUI!

Iar acest îndemn este formulat cu responsabilitatea spiritului clarvăzător care simte că orice atingere, cât de mică, adusă acestor VALORI clamate de Agora, echivalează cu aprinderea fitilului de la butoiul cu praf de pușcă.

Care vrea să transforme România în Maidan ucrainean să continue să încerce să se atingă de cele 3 VALORI INTANGIBILE, enumerate mai sus!

WE WILL LIVE, WE WILL SEE!
AM ZIS!

Agora, Cetatea, Oamenii de la care emană conceptul de Justiție, realizată prin Oameni anume selecționați și care se transpune în folosul Oamenilor, vrea să aibă aceste 3 mecanisme de back-up și recovery:

1. detectarea din timp util a tuturor minților rătăcite, ajunse în magistratură: dezaxați, depravați, mitomani, narcomani, bețivi, psihopați, sociopați, nevropați… etc și să protejeze sănătatea systemului judiciar prin eliminarea oportună a tuturor acestor  BOMBE COMPORTAMENTALE CU EXPLOZIE ÎNTÂRZIATĂ.

2. Asanarea din rădăcini a tendinței de auto-îndumnezeire a magistratului și asigurarea evoluției calitative a înfăptuirii actului de justiție prin responsabilizarea magistraților - reprezentanții Agorei împuterniciți cu realizarea eficientă a JUSTIȚIEI.
Prin Secția de investigare a infracțiunilor din justiție, Cetatea își exercită controlul de legalitate asupra modului în care împuterniciții săi judiciari veghează asupra poziției supreme a Justiției ca stăpână și regină a tuturor virtuților.

3. Prin prevederile referitoare la răspunderea materială a magistraților, în scopul evitării risipirii resurselor din vistieria Cetății, Agora impune ca acest mecanism recuperator să fie definit explicit, să fie ferm și mai ales să aibă o reprezentare faptică reală.

ATÂT VREA AGORA.

În rest, pot să se păruiască și să se stuchească onor duomnii magiștri cât or vrea pe marginea prevederilor legale referitoare la admiterea în profesie, la evoluția profesională pe categorii de magiștri, la alte prevederi legale ce le conferă acestora uimitoare, nemaiîntâlnite, onctuoase și oripilant de nesimțite avantaje materiale și oligarhice.

Agora vrea să existe mecanism LEGAL de sancționare a derapajelor în domeniu, pentru a nu se ajunge la situația nedorită a unui vid legislativ sau al unui vid de autoritate.
Situație regretabilă în care Agora va fi nevoită să intervină oportun, să acopere vidul de autoritate apărut, prin crearea unor miliții cetățenești „ad-hoc”, miliții care, în baza Dreptului Forței emanat de la Cetate, vor începe să aresteze de-a valma magistrații care au abdicat de la menirea nobilă a misiunii ce le-a fost încredințată.

Remember, popândăi și hârciogi cu robe:

IUSTITIA DOMINA ET REGINA VIRTUTUM EST

Magister Dixit
et
Tribunus Plebis Dixit!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Șî cum Io* nu-s de fel egoist, dau la tătă lumea să vadă ce cred Io*.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu