Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

vineri, 1 martie 2019

Păruiala fratricidă a INFRACTORILOR DE RANG ÎNALT



INFRACTORII DE RANG ÎNALT AI PESEDISMULUI DE CAVIAR SE PĂRUIESC FRATRICID CU INFRACTORII DE RANG ÎNALT AI LIBERALISMULUI GESTAPOVIST.

MIZA CONSTĂ ÎN POSESIA CHEII DE LA CĂTUȘE.

Pentru a-și disimula impostura și cabotinismul, ambele tabere folosesc cuvinte MARI: CETĂȚEAN, STAT DE DREPT, INDEPENDENȚĂ, LIBERTATE, ECHITATE, JUSTIȚIE, DREPTATE, ETICĂ.

Ha, ha, ha!

ABIA ASTA ÎNSEAMNĂ SĂ FII MAFIOT!

Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns.
ȘOBOLANII catacombelor sapropelice ale paradelii protocolare de rit gestapovisto-kaghebist se smiorcăie pe umărul cetățeanului!
Aceiași ȘOBOLANI CIUMAȚI, care sunt iremediabil atinși de boala îndumnezeirii, sălășluiesc într-un OLIMP JUDICIAR diafan, loc din care privesc muritorii-cetățeni cu infinită scârbă și nedisimulată infatuare.
Dar, când e vorba să-nceapă să li se prăbușească balcoanele uraniene în scrâșnet strident de tinichele ruginite, au descoperit ȘOBOLANII vocabularele din clasa I primară. Cele în care aveau notate cuvinte aparținând lexicului uzual: cetățean, dreptate, justiție, echitate, corectitudine, demnitate.
Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns!

post-script personal: pentru aceste GUNOAIE și-au pus viața zălog și au fost cernuți în pulbere de stele cei 1165 de frumoși inconștienți, martiri ai acelui tulbure solstițiu de iarnă de acum 30 de ani.
Dacă i-ar putea vedea pe acești șobolani cum îmbălează moștenirea sacrificiului ce le-au lăsat-o, cred că ar mai muri a doua oară: de inimă rea!
---------------------------------

addendum: un schimb de replici „neprincipiale”, la subsolul unui articol de pe „Cotidianul”, loc în care am postat textul de mai sus.
este edificator asupra nivelului intoleranței extremiste la care a ajuns societatea rrumânească:
„Cine nu-i cu noi e împotriva noastră, să-i rupem capul!” 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu