Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 12 martie 2019

Stock „ceata lui pițigoi”





Cu cât se „mobilizează” mai tare juzii și porcușorii, cu epoleți pe sub robe, să dilueze substanța Forței Dreptului, cu atât mai apropiat este viitorul în care aceasta va fi înlocuită prin Dreptul Forței.
Zilele în care „miliții” ad-hoc de cetățeni înfuriați vor ARESTA DE-A VALMA MAGISTRAȚI, nu sunt câtuși de puțin o viziune utopică.

În atare condiții, fără vreo intenție evidentă, doar la nivel de retorism, întreb și eu:
Dacă în România s-a ajuns la NERESPECTAREA FĂȚIȘĂ A LEGII chiar de către cei care ar trebui să vegheze la RESPECTAREA LEGII, am voie cu permisiune tacită de la „Dreptul Forței” ca să constitui o „poteră” împreună cu vreo 2-3 vecini și prieteni și să merg să arestez vreo 2-3 procurori și alții pe atâția judecători?
AM VOIE SAU NU?
------------

Cristi VasiRică Venturiano*, coate-goale, mațe-fripte, scârța-scârța pe Feisbuc, Fante de Colentina, Marchiz de Vatra Dornei și Grof de Koloszvar,  Fanfaron Nepereche al systemului pseudo-judiciar românesc, țucălar al drojdierei staliniste Monik-Luisa Gherghescu și cicisbeu vocațional al Stellei Ronner-Grubacič, nu se reprezintă decât pe sine, să-și satisfacă oleacă vibrația coardei semiparanoide de microNapoleonaș de mucava. Sau o reprezintă pe mamica lui - Monika Keep Walking, fiica lui Bachus și nepoata lui Dionysos, sau pe doica lui - Stella Ronner Geriatrič.
-----
*moamăăăă, dar câte titluri de membru în comitete și comiții are Fanfaronu'!

------------

Din stilul scrierii extrasă din puțul gândirii veveritzei, care se vrea zeflemitor dar nu reușește decât să inducă senzația de penibil, rezultă un singur lucru: DOARE!
Doare atât misiva președinților și vicepreședinților de Tribunale (25 din 42), după cum doare epistola prezidenților de Curți de Apel (14 din 15).
Îi doare pe daniletzi și veveritzi să fie devoalați public exact așa cum sunt: doar niște mici căcăței cu ochi, turbați lătrători  la lună. Jalnici și patetici clănțăi cu spume, care nu se reprezintă decât pe sine și interesul personal gregar de a scăpa de perspectiva cătușelor.
Siktir, veve!
------------


CSM – propuneți o evaluare psihologică (psihiatrică) a Fanfaronului!
Doar ospiciul îl mai lecuiește pe Fanfaronu Nepereche.

Era de așteptat ca imediat ce și-a primit 2 usturătoare cizme-n kur, Fanfaronu să se cantoneze în spatele celor 3 purceluși judiciari:
“Forumul Judecătorilor din România” = călin
“Asociația ”Mișcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor” = veve
 “Asociația ”Inițiativa pentru Justiție” = pîrlog

I-auzi la „Imperatorul” Nero-Vasilică:
„Delimitarea de proteste a unui număr de 31 de președinți sau vicepreședinți de curți de apel, respectiv 30 de președinți sau vicepreședinți de tribunale, reprezentând 1,3% din judecătorii din România, respectiv 0,8% din magistrații români…”

SCELERAȚII ăștia de mai sus, dimpreună cu Imperatorul lor, mai au oleacă și or să introducă în limba română noi și inedite sintagme: LUMPENPROLETARIATUL JUDICIAR.

Pentru diliul ăla nu contează că semnatarii sunt PERSOANE CU FUNCȚII DE CONDUCERE în 25 din 42 de Tribunale și 14 din 15 Curți de Apel.
El sucește socoata cum îi dă lui bine la stuchitul furcii: numeric raportat la numărul total de magistrați:
BĂI DILIULE, ĂIA SUNT PREȘEDINȚI ȘI VICEPREȘEDINȚI DE INSTANȚE, nu căcăcioși mititei cu gura mare, lătrători la Lună!
PREȘEDINȚI ȘI VICEPREȘEDINȚI, băi zărghitule, nu veve, călin sau pârlog!
Du-te de te caută la căpățână, DILIULE!

Cică din sofismul lui, scos din adâncul puțului minții lui cea neagră și goală, CINE NU S-A DELIMITAT DE PROTESTUL  SECURISTOID  ZICE-SE CĂ ESTE REPREZENTAT DE DILIUL AUTOCRAT. Cam așa se înțelege, la nivel logic elementar, din bolboroseala psiho-paranoidă a mormolocilor danileț-veve-călin-pîrlog.

post-script: din această atitudine iresponsabilă și irațională a Fanfaronului se poate deduce nivelul de îndumnezeire la care a ajuns DILIUL. Un nivel îngrijorător, obligatoriu de tratat cu benzodiazepine, în cadru medico-instituțional adecvat.
-----------------


Ce-i interesant e că acest Fanfaron Nepereche al systemului pseudo-judiciar, preia o argumentație fadă și netemeinică, formulată de un guguștiuc din Constanța.
Cică, ei nu sunt în grevă, fiindcă nu sunt în conflict cu angajatorul lor – Ministerul Justiției!
Ca să-ți dai seama câte cârpe, câlți, rumeguș și paie poate avea în căpățâna-i seacă un asemenea diversionist și provocator cu epoleți.
Activitatea de înfăptuire a justiției este o activitate de interes public.
Ea vine de la Oameni, este promovată de Oameni ( îndeplinind anumite criterii specifice) și se desfășoară în folosul Oamenilor.
Deci ANGAJATORUL MAGISTRATULUI ESTE CETĂȚEANUL!
Angajatorul magistratului este Agora.
Angajatorul magistratului este Cetatea, prin reprezentanții și delegații săi: PUTERA LEGISLATIVĂ – PARLAMENTUL și PUTEREA EXECUTIVĂ – GUVERNUL, iar din Guvern – MINISTERUL JUSTIȚIEI.
Așadar, ca să priceapă și mononeuronul danileților și veverițelor: ÎN MOMENTUL ÎN CARE JUSTIȚIA ÎȘI SISTEAZĂ ACTIVITATEA, VOLUNTAR, SE INTRĂ ÎN CONFLICT CU ANGAJATORUL DE LA CARE EMANĂ CONCEPTUL DE JUSTIȚIE: AGORA.
PUNKT!
-------------


Io* acum mă gândesc la o năszbâtie: cât de fraieri au fost acești lătrători la lună și zornăitori în media când s-au opus la OUG 7/2019!
Vaileu, ce gogomani!
Apăi, dacă lăsau intactă acea prevedere cu posibilitatea ca un jude să poată fi numit porcușor, acum se contura ca validă posibilitatea de „extragere” din Rröemenika a agentului, diversionistului, provocatorului Danileț.
Exact după patternul extragerii agentului kovesi.
Adicătelea, fiind clar că deja începe să se îmbulineze decorul pentru lătrăul-sclavete, se putea pune în aplicare planul numirii acestuia în funcția de… procuror delegat la EPPO.
EPPO – bizară construcție instituțională care se comportă asemenea cetăților de scăpare descrise în Vechiul Testament.
Asta se putea face în situația OUG 7 nemodificată.
Dar acum, după ce fraierii s-au chinuit să dea jos acea prevedere, cum să-l mai salvezi pe soldatul danileț („Save Private Daniletz”)? Poate doar să-l pitulezi în trenul de aterizare a unui Boeing 787 cu ruta București – Uașinton, cu escală de refueling la Amsterdam.
(costul refuelingului îl suportă, în solidar, Mw. Stella și Dhr. Frans.)
------------



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu