Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 28 august 2018

LuJu - End of the Road.



N-are rost să mai insist pe un site care

- politica de publicare preferențială în pagină (cenzură) DOAR a anumitor comentarii, având o anumită tentă partizană, conduce la situația nedorită în care unui comentator OBIECTIV i se creionează, în mod artificial, un profil părtinitor unei anumite formațiuni politice;

- are o dezastruoasă „politică” de moderare a comentariilor, acestea fiind uitate la moderare și publicare timp îndelungat, uneori de ordinul a 12-16 ore *. În acest fel descurajându-se orice posibilitate de interacțiune, de dialog. Ce fason mai are să enunți opinii pe un site unde opiniile tale sunt afișate „după întoarcerea paginii”, după reînnoirea ediției cu noi articole?  E ca și cum ai vorbi într-o pungă de plastic și te-ai duce în timp ieri ca să asculți ce vorbești azi!

- nu oferă posibilitatea postării hiperlinkurilor, astfel încât acestea să fie lesne accesibile celor peste 90% care accesează site-ul folosind dispozitive mobile. Configurația site-ului, adaptată în general versiunilor desktop, este neprietenoasă majorității vizitatorilor, utilizatori de iphones.

- gradul de interacțiune al comentatorilor a scăzut până la pragul minim, acest fapt fiind consecință firească a delay-ului uriaș creat între postare și publicarea postării

- de pe linkurile postate pe  LuJu, ce fac trimitere la analize mai ample, la imagini sau colaje video postate pe o platformă de tip Blogger, în mod practic NU SE ÎNREGISTREAZĂ NICI MĂCAR O SINGURĂ INTERACȚIUNE. N-are nici un rost să mai postezi linkuri pe luju atâta timp cât feed-back-ul este zero;

- nu în ultimul rând, n-are nici un rost să mai postezi vreun pamflet, sau vreo analiză serioasă, atâta timp cât respectivul site este MUT, ORB și SURD la orice altă problemă aparținând sau afectând direct cititorii sau comentatorii.

Sensul intrinsec al LuJu este doar lătratul partizan la lună, de tipul „Hau-Hau-Hau! Dragneaaaa!”, „Hau-Hau-Hau! Tăriceanuuuu!”, „Hau-Hau-Hau! Voiculescuuuuuu!”, „Hau-Hau-Hau!... oricare al popândău cu gușă și fofează, potentat sau veleitar al neo-socialismului de caviar mimetizat în capitalism de cumetrie.”

As a consluzion: Bye-bye, LuJu! Rămâi cu politrucii tăi, cu redactorii tăi, cu adminii tăi!

-----
* nota: comentariu postat ieri la ora 22.00 a fost moderat și postat în pagină  azi la ora 13.
După 15 ore !!!

Alaltăieri, comentariu perfect regulamentar, postat la articolul despre Tăriceanu - Lătrăul Naționale - NU A FOST PUBLICAT ÎN PAGINĂ. Contorul comentariilor afișează cifra 9 iar în pagină sunt publicate 8 comm.
 

Aidoma, un comentariu la articolul despre vicepreședintele AMR - Andreea Ciucă: 5 comentarii la contor și 4 comm. afișate.



E klar!
Hau-hau-hau-hau! Hauuuuuuuu!



5 comentarii:

  1. Au introdus cenzura de câteva săptămâni... Mai acana, scriam și postau in 5 minute, acum vorba ta, seduce [sic!]pe copca subiectul și hopa Luju.....Ce speranțe sa mai ai?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu zic sa ne facem noi, condamnatii, site...Astia arsi și perpeliți..

    RăspundețiȘtergere
  3. Io*, la timpul meu, mi-am făcut ucenicia pe saituri cu postarea instant a comentariilor: Monitorul de Suceava, Ev Zilei - în vremea vechii interfețe a site-ului, Cotidianul, Gândul și mai vreo câteva. Moamăăăă, ce păruieli forumistice ieșeau pe vremea comentariului-instant!
    Ideea e că de vreo 3-4 ani s-a trecut în fiecare redacție de publicație online la strângerea șurubului postărilor. Cam toți au introdusă regula „moderării comentariilor” aceasta fiind impusă de o decizie CEDO referitoare la responsabilitatea proprietarilor site-ului față de conținutul comentariilor.
    Dar, regula nescrisă este de a face „rondul” o dată la oră sau cel mult la 2 ore.
    Alții, au introdus, pe lângă secțiunea comentariilor regular, secțiunea postărilor cu ajutorul platformei Facebook, care ÎNCĂ mai are caracter instant.

    Ori, nimic din toate acestea nu se regăsesc în activitatea adminilor LuJu.
    Omuleții n-au nici un habar care sunt cele 3 vârfuri de audiență, corespunzătoare unei cronologii de 24 de ore!
    Tocmai când sunt aceste vârfuri de audiență, implicit de „postări”, adminii LuJu sunt plecați „în popșoi” să halească un pic de știr!
    Degeaba postezi un comentariul la ora 14.00, urmărind vârful de audiență dintre orele 15.30-17.30, dacă ție îți este publicat comentariul în pagină abia la ora 22.00 - 23.00 DUPĂ ce a trecut și cel de-al treilea vârf al zilei.
    Așadar, n-are rost să vorbesc singur!
    Singurul loc unde se face asemenea activitate păguboasă este la Zidul Plângerii.
    Cu același efect ca și postările pe LuJu!

    RăspundețiȘtergere
  4. esti prea incisiv, prea corosiv, prea muscator !
    Esti un fel de "Rasuflarea Dragonului" cel mai iute ardei din lume !
    Si bine faci !
    Eu te rog sa continui si pe Luju chiar daca stilul tau este uneori prea metaforic, prea elaborat si din cauza asta pierde cateodata din adresabilitate !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. RK, Camarade!
      Dăm 'nainte cu plaivazul, din victorie în victorie până la următoarea porție de pârnaie!

      Ștergere