Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

luni, 27 august 2018

Sara pe deal... protocolul sună cu jale


CINE URMEAZĂ? Grea Întrebare! Mai grea decât carnea de pork și echivalentă ca dificultate cu întrebările consacrate „Cine l-a push_cat pe JFK”, respectiv „Unde se duc norii când se duc?”. Dificultatea abordării acestui retorism interogativ socio-judiciar poate fi depășită adoptând o metodă informală de cercetare (ofcourse, metodă accesibilă doar spiritelor libere, obiectivate, situate în aseptice turnulețe de fildeș,  aflate la înălțimea aerului rarefiat specific altitudinii de croazieră a condorilor imperiali.  :lol: ) 

Așadar, observând prozodia războiului pe viață și pe moarte dintre „statul de drept” și „statul de drepți”, se poate afirma că ofensiva etică a statului de drept are un ritm CORIAMBIC: 
4 silabe, dintre care 1 și 4 accentuate iar 2 si 3 neaccentuate: / - v v -  /. 

Considerând ca „accentuat” fiind atributul definitoriu al Stăpânilor de Sclavi din SRI (Masters) iar „neaccentuat” – definind Sclavii din systemul de justiție de paradeală protocolară (Slaves), se poate  desluși succesiunea Căderilor Îngerilor satanici din înaltul cerului protocolar până-n adâncul GHENEI istoriei.
Așadar, ce avem până acum: 
prima silabă, accentuată – Coldea – jenerălașul de mucava și tinichea, tremurici schizofrenic;
a doua silabă – neaccentuată – Zeița Nefütiti – mama Heroină a cătușelor, sclavă ereditară a tuturor alogenilor; 
silaba a treia – neaccentuată – Lăzăruc - tractoristul nepriceput  (f**u-i muma-n c*r să-i f*t).

Se poate astfel prezuma, cu talent de haruspiciu gâcitor, că următoarea silabă accentuată va însemna căderea de la ghena de gunoi a actualei fantoșe din fruntea Serviciului Român de Mămăligari Yankei – drăcușorul de edy HELLwig.

Presupunând că succesiunea coriambilor se va menține pe întreaga măsură a versului belicos dintre cele 2 facțiuni ale neo-socialismului de caviar, mimetizat în capitalism de cumetrie, putem prezuma și următoarele 2 căderi: silaba accentuată a celei de-al doilea coriamb este, CU CERTITUDINE, materializată de GÂNDACUL POLITIC görg major – capuchehaia a Coloniei Penitenciare și Experimentale la Înalta Poartă de la Uașinton.
Următoarea silabă neaccentuată, corespunzând unei structuri judiciare, de asemenea poate fi lesne identificată în persoana cotoroanței naziste de la ÎCCJ – Frau Ilse Koch-Tarcea – Die Hexe von  Obersten Kassations  und Justizgerichtshof.

***

Ajunge atât! Că doară nu apasă niminea pe butonul donate, ca să se bucure de prophecyi meșteșugite, care se confirmă în timp, în procentaj de 112,(6)%.
Or fi lăcuitorii din turnulețele de fildeș veritabili „sun-eaters”, dară tabaciocul și ersatz-ul nu-s nicăieri mocăială.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu