Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 28 august 2018

Scrisoarea lui Rudolph Giuliani - semantică geo-politică





Amu ceva vreme zâceam că „Doar GAZUL din Marea Neagră și SCUTUL Antirachetă de la Devesel sunt SINGURELE 2 CHEI în care trebuie de analizat și interpretat actualitatea”

Premisă: 99% este evident că la acest nivel, Giuliani nu s-a apucat de capul lui să scrie epistole pe care să le pună în sticle goale de rom marinăresc „Jamaica”, să le astupe cu dop de plută și să le azvârle în Ocean, poate-poate or ajunge în Europa! EXCLUS ASEMENEA DILETANTISM NEINTENȚIONAL. 

Ș-atunci, epistola = rachetă nucleară cu 5-7 vehicule de reintrare în atmosferă, trimisă cu acceptul și cu consilierea unor înalte structuri analitice și decizionale din USA, reprezintă o modificare vectorială a intereselor USA în România. Mai exact, o reașezare a priorităților zonale: INTERESELE STRATEGICE ALE USA ÎN ROMÂNIA AU CĂPĂTAT NIVEL PRIORITAR ÎN FAȚA INTERESELOR ECONOMICE ALE DIFERIȚILOR INVESTITORI AMERICANI ÎN RO.
AM ZIS!

Această re-prioritizare a intereselor americane în zonă se traduce într-o nuanțare a abordării politice asupra situației din Rroemenika, cu consecințele de rigoare: noul ambasador american va adopta o altă manieră de lucru față de atitudinea de vătav promovată de kleidemmuci. Tot la fel de adevărat este că se vor abandona acele direcții de acțiune falimentare, care au condus la crearea unui puternic curent anti-american în rândul opiniei publice din Rroemenika: este mai mult decât evident că BINOMUL  bazat pe paradeală protocolară devine ISTORIE INCHIZITORIALĂ, iar diplomația USA se va reorienta spre colaborarea pragmatică și eficientă cu factorii guvernamentali ÎN FUNCȚIE.
Așadar, S-A TERMINAT cu binomiada, polinomiada etc. USA au interesul de a-și conserva punctul strategic  Rroemenika, atât în ceea ce privește problema ucraineană, cât și în ceea ce privește perspectiva incertă a bazei americane de la Incirlik – Turcia.
========================

Update 29 aug. 2018
Proba verității vine după doar câteva zile:
„Ce a discutat Dragnea cu Klemm?”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu