Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

marți, 14 august 2018

Stock III



YAY! Da’ ci-mi placi șî ci mă mai hlizesc din înaltul diafan al turnulețului meu de fildeș! De-aclo, de jos, de la nivelul gregar al celor angrenați în epuizanta cursă întru dobândirea exponențială a dolarului, n-are cum să se vadă amuzamentul situației. Dar de la mine se vede clar cum au reușit săcuriștii de 2 parale și 50 de bani să fie făcuți la psihic de … nu se știe cine! Ha, ha, ha!
Auzi la ei, cică ei – bad-boys-blue din system, cică au pus-o și ei de-o diversiune, de-o manipulare, de-o manifestație, de-o măslină și o scobitoare străină. Au pus tot felul de trepăduși să promoveze ideea megamanifestației din 10 august. Au pus un pruost cu talangă să obțină nuș ce aprobări, au scos la combat mediatic toată plebea militantă, de la caporal și plotoner SRI până la ultimul pülemiotcic trăgător din keyboard și mouse. Totul era perfect, admirabil, sublim până o apărut dobitokul acesta cu ifose revanșarde de inspirație fie ugandeză (în vremea lui Idi Amin), fie kambodgiană (Pol PoT). Din toată tărășănia asta, rezultă  o evidență indubitabilă. Cât s-or fi crezut #securiștii de oți, inga că s-o trezit undeva alții, mai ’oți, care i-o făcut pe #securiști la psihic, la media, le-o dat Klasse la dezinformare și manipulare. CINEVA a reușit SĂ SE KACE ÎN DONIȚA #SĂCURIȘTILOR! Ha, ha, ha, ha! Le-o dezumflat gogoașa înfuriată numai din spatele tastaturilor, cu cafeaua în față și cu țigara în colțul gurii. Ha, ha, ha, ha! Bunătate de acțiune ofensivă a systemicilor s-a dus pe pluă! Ha, ha, ha, ha! 

 ============================================================== 



Păi Io* am spus deja că „Noaptea bufnițele nu sunt ceea ce par” (Twin Peaks). Cazul acela al lui Ovidiu Grosu, (care fie între noi spus – este un tip superinteligent), acum poate fi valorizat la adevărata lui semnificație: tipul a avut o informație, pe care trebuia s-o comunice. A adoptat o cale de comunicare teatrală: s-a erijat în personaj principal și... a spus povestea deturnării viitoare a protestului. Exact ce a spus el, într-un monolog teatral, s-a adeverit 100%: grupuri de huligani de câte 5, atacarea jandarmilor, smulgerea unei arme. 
Acum mă întrebi cine ar fi în spatele hooliganilor? Nu poci să zâc, ci doar să intuiesc. Punctul de referință este clasicul „QUI PRODEST”.

a)      PNL-ilor nu le folosește la nimic deturnarea și demonizarea unui protest atât de mult așteptat. NU e nimeni atât de prost să-și taie craca de sub picioare. Deci ies din ecuație CIA, cu subsidiara lor cea bicisnică și mămăligoasă – SRI (de asta spuneam că Grosu, prin dezvăluirile lui, a pus pe jar mămăligarii din SRI, demonstrându-le că cineva mai ’oț s-a c*cat în donița lor.

b)    PSD nu le folosește la nimic turnarea gazului pe foc și escaladarea  unei spirale a violenței care nu prefigurează nimic bun pentru ei. Deci ies din schemă și Mossad-ul, dimpreună cu subsidiara lor bicisnică și mămăligoasă – SIE.

Cine mai rămâne? Pișta Bacsy? Noooo!

INDICIU: GAAAAAZUL! ATÂT EXPLOATAREA, CÂT ȘI TRANSPORTUL?
Dacă ar fi să dau cu ghiocul aș spune (cu nerușinare de chivuț gâcitor care n-are nici un fel de responsabilitate certă asupra celor profețite): GRU. Cu acordul tacit și acceptul beneficiarilor de la celălalt capăt al țevii de gaze: DGSE și BND.






 ==============================================================


 ==============================================================

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu