Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

luni, 27 august 2018

„Tencuiala mediatică” sau „Psihedelismul tele-comandat(!)”



„Tencuiala mediatică” este o modalitate elementară de persuasiune și manipulare însă este accesibilă doar observației spiritelor obiectivate, situate în turnulețe de fildeș aseptice, aflate la înălțimea atmosferei rarefiate, specifice altitudinii de croazieră a condorilor imperiali. Adicătelea, mai pe înțelesul prostovanilor, procurorilor, milițenilor, colhoznicilor, tractoriștilor, moronilor, imbecililor, idioților, a lui cristi danileț, sorina marinaș și bogdan mateescu: 
axiomă: „ca să deturnezi atenția publică de la un subiect sensibil, creează un boom mediatic superior, care să acopere subiectul de senzație actual.” Adică, dacă vrei să le „tencuiești” celor de la putere zidul mediatic, pe care de defilează știri și dezbateri despre protocoalele de o criminală ilegalitate nazistă, inventează un eveniment de interes public, a cărui aplicare pe canalele media să acopere stratul mediatic curent.

 „Fiat Revoluția!” (lit. „Gib mir MEINE Revolution!”) - a ordonat Plăvanul cu cap din Lemn Sec, dimpreună cu cohortele lui de lătrăi, lingăi, securiști și corporatiști. Inga așa, o perioadă scurtă de timp, s-a reușit ca „protocoalele” să fie tencuite de căcăcioasa Victorye înfrântă a #mercenarilor spolierii gazelor. Însă, pentru mine, care am semnalat ÎN PREMIERĂ faptul că o entitate INTELLIGENCES terță a reușit să se cace în donița prostovanilor mămăligari de la SRI&CIA, este mai mult decât evident că și cei de la putere beneficiază și ei de consilierea de specialitate și expertiza unui „MAISTRU ZIDAR”. 

Pe cale de consecință, pe zidul mediatic a fost aplicat, cu forța pompei vacuumatice, un nou strat de Ceresit CT 174 - Tencuială siliconico-silicatică, decorativă pentru exterioare mediatice. 
CT 174 = racheta nucleară ce le-a înfipt-o-n dosul lăbăralilor Darius Vâlcov, rachetă având la focos „contabilitatea dublă” a protocoalele de colaborare dintre RSHA (Reichssicherheitshauptamt – Biroul Principal de Securitate al Reichului Wallach) și GEheime STAatsPOlizei. (Gestapo). 
Așadar, în numai câteva săptămâni se poate sesiza existența a 2 lucrări de reabilitare ornamentală a fațadei mediatice dâmbovițene. 

Acum încearcă #Sturmabteilung-urile cu capetele sparte să-și ia revanșa, încercând să aplice peste Ceresitul pedeseilor un nou stat de tencuială mediatică, fundamentat pe criza pestei porcine. Fără prea mari șanse de reușită, întrucât untura de pork fiind grasă, nu se prinde de zidul mediatic nici măcar să-l dai înainte cu amorsă. 

Epilog: formula finală, cu dedicație pentru piticii impotenți din tagma lui orb-ban, czolosz, iocannis etc. vine de la Leonardo da Vinci, sub forma unui aforism: 

"Nu poți face ce vrei?
Fă doar ce poți.
A vrea este o nebunie
Când n-ai în mână puterea."

Rumânul zice aidomă: „Geaba voință dacă nema putirință!”

2 comentarii:

  1. Dulcica haioasa, iti citesc listuta de cartulii, is faine. De nu te superi iti indic si eu una grozava free de descarcat pe net, e o carte ce fu de 6000 pagini din care omenimea avu permisiune a cetii 10%, deci te vei multumi cu 600. Autor Scarlat Demetrescu, titlu "Din Tainele Vietii si ale Universului" si o vezi cum anume ajunse informatia de exceptie la noi umanii de azi. Daca-ti place genul, o sa mai vb si despre altele. S-o razi cu nespusa seriozitate. Acum cca 30 de ani se spunea ca nu te poti numi intelectual daca nu ai citit-o. Poate acum e vremea ta, sa te bucuri din plin de ea!

    RăspundețiȘtergere