Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

duminică, 19 august 2018

RUPTLY (by RT)


Actualitatea politică și economică, națională și internațională …în doar 2 imagini (care fac mai mult decât 2.000 de cuvinte)



„Din partea Nașului Mare - Czar Putin I cel Groaznik - pentru „tânăra” miresică un cor bărbătesc alcătuit din cazaci, să-i cânte la nuntă și un cor românesc, alcătuit din huligani și jandarmi, care să le tragă austriecilor preșul de sub picioare.”



 „Ei, gajico, acum că m-am căcat în conducta voastră BRUA, ia zi? Te fuck un Nordstream 2 Pipeline? Zi repede ca la koorve „Ja” oder „Nein”, căci e târziu, vine iarna și iar vă smiorcăiți că vi-i frig!”

link 1 

link 2




============================================================ 
Addendum umoristic:


„Viktor-bácsi, mi-a șoptit o păsărea că pohtești să devii geambaș de gaze taman la mine-n parohie! NU ZAIEȚ, NU PAGADI!”

============================================================

Pun pe LuJu linkul postării de mai sus și, evident, imediat apare PITICUL DE DIJURNĂ NON-ARGUMENTATIV.

 
Ș-atunci sunt nevoit să-i răspund:

„Iacătă silogism: 

1. Anexa propusă de C. Dep. nu e pe placul OMW (2 perimetre de exploatare) și OMW&Exxon (1 perimetru), respectiv Black Sea Oil and GAS - în fapt Carlyle (2 perimetre). Această anexă infirmă clauza din legea adoptată de Senat, prin care valoarea redevențelor este cea de la momentul semnării contractului de prospectare).

2. Golănașii ăștia globaliști imediat pun în mizanscenă scenariul aplicabil Bantustanelor africane babuinizate: lobby pe lângă serviciile secrete din țara de origine a acțiunii, respectiv serviciile din țara targhet. Aceștia toți își conjugă interesele financiare, politice, strategice, informaționale etc. și o pun de-o arhicunoscută dramaturgie bazată pe leitmotivul „Coloanei a V-a” diversioniste.

3. Scopul oricărei Coloane a V-a este fie dărâmarea regimurilor guvernamentale, fie a monarhiilor sau a președinților incompatibili cu interesele lor. În acest caz scopul consorțiului gazului este de a dărâma guvernul ce este pe cale să le afecteze grav interesele și profiturile, respectiv de a-l arunca în temniță pe inițiatorul „abominabilei” (pentru ei!) Anexe la Legea off-shore. 
Din acest punct 3 cred că înțelegi că este INEVITABILĂ intrarea lui Dragnea la brutărie!!!

4. Cineva, mai  ’oț decât mămăligarii din Serviciul Român de Mămăligari Trădători, prinde un zvon despre planurile infame ale Monstruoasei Coaliții GAZ + SRI = Everlasting Love. Acest Cineva ’oț îl pune pe Ovidiu Grosu să interpreteze un monolog teatral, referitor la evoluțiile viitoare ale protestului, evoluții confirmate în procent de 115,(6)%.

5. Mai departe mitingul prin care Monstruoasa Coaliție intenționa să dea semnalul debarcării guvernului „incomod” este torpilat de … niște huligani! Unii spun că huliganii ar fi autohtoni, alții spun că ar fi „fraț de-ai noștri di pisti Prut”, grăitori de limbă rumânească. În fine, prea puțin contează nația mercenarilor huligani.  Interesant este că un protest ce se vrea a se întinde pe O LUNGĂ PERIOADĂ DE TIMP (luni întregi) este SABOTAT de niște „derbedei” care reușesc să stârnească forțele de ordine și să declanșeze reacția lor represivă.

6. Consecința: proiectul inițial al unei manifestații de anvergură și de anduranță temporală, este azvârlit la marele Kosh! CINEVA, o structură Intelligences a unei terțe părți,  A REUȘIT SĂ SE CACE ÎN DONIȚA MONSTRUOASEI COALIȚII.

L_indici de descoperire a catacombelor macro-politicii economice:

a) Putin își permite să se afișeze la nunta Ministrului austriac de externe și să-i dea cu flit în față exact în timpul „Dansului Miresii”. (Komm, Frau, să te fac o… M*IEOMV în ritm de Radetzky March!”)

b) Tot Czar Putin I cel Groaznik își permite să-i facă Anhelei veritabile indecent proposaluri, cu zâmbetu-i inconfundabil afișat pe față: „Tu fatooo, tu, acum că v-am vă_müit  planul conductei BRUA, te fack quickie un Nordstream 2, dar zi iute „JA” sau „NEIN” fiindcă vine iarna și iar vă smiorcăiți că-i frig și n-aveți gaze.”


În loc de încheiere: ultima corporație care mai are perimetre în Marea Neagră este Lukoil.

Consorțiul care administrează Nordstream 1 este „societatea Nord Stream înregistrată în Elveția și deținută în proporție de 51% de GAZPROM. Mai dețin participații companiile GERMANE Wintershall Holdings și E.ON Ruhrgas (câte 20%) și societatea OLANDEZĂ Gasunie (9%). În proiect ar putea fi cooptată și compania  FRANCEZĂ GDF Suez.”

Nordstream 2 
„In April 2017 , Nord Stream 2 AG signed the financing agreements for the Nord Stream 2 gas pipeline project with ENGIE, OMV, Royal Dutch Shell, Uniper, and Wintershall
These five European energy companies will provide long-term financing for 50 per cent of the total cost of the project.” 

Deci avem așa: Rusia, Franța, Austria (joacă la 2 capete), Olanda, Germania și iarăși Germania.

Principalele oponente la proiectul Nordstream 2 sunt: SUA, UCRAINA  și cele 8 UE: Cehia, Ungaria, Estonia, Letonia, Polonia, Slovacia, România, Lituania.

ALLES SIND KLAR JETZT?

Nu-i greu de înțeles. Punct de referință: QUI PRODEST?

Șî m-am dus fuguța la articolul din 11 august din LuJu „PSD îl zdrobește pe Iohannis” să văd ce i-am răspuns lui Neanae. Iacătă finalul: 

„INDICIU: GAAAAAZUL! ATÂT EXPLOATAREA, CÂT ȘI TRANSPORTUL? Dacă ar fi să dau cu ghiocul aș spune (cu nerușinare de chivuț gâcitor care n-are nici un fel de responsabilitate certă asupra celor profețite): GRU :eek: Cu acordul tacit și acceptul beneficiarilor de la celălalt capăt al țevii de gaze: DGSE și BND.” 
============================================================= 



Iar dacă tot grăirăm de BRUA, iacătă cât de infame, cât de abjecte sunt subterfugiile acestui act de incontestabilă Mare Trădare Națională.

Cică țava asta, pleacă de la Marea Neagră, trece prin cele patru țări și deservește Europa centrală și de west. La capătul ei estic ar trebui să fie punct de gazeificare a gazelor lichefiate aduse cu vaporul din zona caspică.

Boon! Pentru construcția conductei asta, pe teritoriul Coloniei Penitenciare și Experimentale Rröemenika – Bantustan Petrolier Babuinizat, a fost ales Transgaz să îndeplinească rolul de maur – idiot util. Adicătelea Transgaz s-a ocupat de toate formalitățile necesare, începând de la studii de fezabilitate și terminând cu formalitățile de expropriere.

Acum, parșivenia mare este că BRUA pe tronsonul rromânesc se construiește o parte din bani oiropeni, iar cealaltă parte pe cheltuiala Transgaz.
 



Transgaz se împovărează în datorii bancare, ca să aibă ce investi. Bineînțeles că, într-un final, costul acestor investiții se regăsește în factura de gaze a mujicului rumân.

ref:  https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/energie/transgaz-vrea-sa-imprumute-inca-186-milioane-lei-pentru-brua-proiectat-sa-duca-gazele-din-marea-neagra-in-occident-si-proiectul-si-lichiditatile-companiei-sunt-sub-presiuni-tot-mai-mari-18280425


Iarăși Boon!

După ce Transgaz își isprăvește misiunea de maur, i se aplică celebra diatribă „The moor has done his duty, the moor can go!” cu parafraza „Transgaz și-a făcut datoria, Transgaz poate să moară”

Moartea Transgaz este deja preconizată de uriașele împovărări fiscale la care deja este supus, prin însăși cadrul fiscal etapizat impus de prețul gazelor.

Punându-i-se în cârcă și corvoada BRUA înseamnă nimic altceva decât faliment sigur.

Într-un final, ideea este astfel: Transgaz, pe banii rrumânilor, LE CONSTRUIEȘTE LA WESTICI o conductă care n-are nici o borticică, nici un robinet și nici o țeavă înspre teritoriul sau consumatorul rrumân. Totul este în favoarea beneficiarilor proiectului. Westicii stau iarna în case echipați cu chiloți tanga și se delectează cu swing orgiastic, Fejedelem Orban devine cel mai mare geambaș de gaze naturale din toată Europa, iar rrumânii stau în casele cu țurturi pe pereți, înfofoliți cu șubă și-și sug M*IA pe care o tot trambalează prin gură, M*IE ce suplinește strălucit lipsa Proiectului de țară pentru Rröemenika. (Da! dar măcar e delicatesă de M*ie granita! Să mai zică careva că rrumânii n-o duc bine!).

E atât de urlătoare la cer Marea Pâcăleală Națională de rit penelisto-austriaco-americană încât frizează cele mai consacrate scrieri a lui Kafka.

Sau, dacă ar fi să ne punem plaivazul imaginației la treabă, ar fi exact situația unui condamnat la moarte prin atârnare, dar care trebuie să-și cumpere singur și funia, și soponul, dar și copârșăul. Bineînțeles, se subînțeleg ciubotele din picioare care „de jure”, postum revin călăului.

Deci rumânul, pe resursele naturale ale Țării lui, nu numai că n-are nici un beneficiu economic real, bașca mai este nevoit să cotizeze ca să le facă la putorile occidentale ȚAVĂ MESERIAȘĂ prin care să fie înstrăinate resursele ȚĂRII.

Al doilea aspect, ce trădează abominația Trădătorilor ce ne conduc la dezbinare și război civil, stă într-o lege-abureală, pe care mai ieri cică a semnat-o spre promulgare Întâiul OMV-ist al Țării: cică legea care obligă Transgaz să realizeze obligatoriu, pe cheltuiala lui, orice lucrare de transport și racordare a consumatorilor industriali și casnici rrumâni.

ȚZEAPĂ!

Fiindcă REȚEAUA Transgaz și conducta BRUA NU AU NICI UN PUNCT DE INTERCONECTARE,  DE TRANSFER SAU  DE POMPARE.

Deci, vrăjeala ieftină, de tip Plăvan Alogen, Liftă Tupeistă și Năimit Neobrăzat, se referă la transportul și distribuția gazelor din producția internă, sau din import rusesc.
Ceea ce se scoate din Marea Neagră pleacă binișor acolo unde este stabilit prin oculte acorduri și esoterice clauze contractuale.
Ca să nu mai vorbim de predictibilitatea 100% în ceea ce privește falimentul Transgaz în viitorul cât se poate de imediat.
Rrumânii au drepturi legale la o rețea de transport prin care NU circulă gaz din platoul Mării Negre, și au drepturi la o societate comercială din care, peste puțin timp, vor rămâne doar oasele, oalele, ulcelele și potcoavele.

În loc de concluzie: CUI TREBUIE SĂ-I FAC ACT DE DONAȚIE PE CIZMELE CE LE PORT ÎN PICIOARE?

Post-script: dacă are tupeul careva să spună că Io* sunt pruost și ghisăz cai verzi pe pereți, iacătă 2 linkuri ale unor analize exhaustive, elaborate de economistul Ilie Șerbănescu.
Ori, omul ăla e … Om Mare, cu Carte!

6 comentarii:

  1. Din nou...zic.. Cum de nu capotara astia pana acum? N-au telectualii, din interior muie, din exterior muie, muie cat cuprinde... Si ei nu, si nu...Cine ii sustine, ce ii mana in lupta?

    RăspundețiȘtergere
  2. Vezi următoarea postare de pe acest blog - „Tweet Twat - revista presei gazeifere”

    RăspundețiȘtergere
  3. da, dar tot cu virgula imi da.... Ca putin danseaza cu verisorul fuhrerului, ca merkel se caca imprastiat si improasca latura, ca bulgarii, ungurii, vizigotii... Eu imi bagam pula... Am dat salarii marite, pensii, biciclete, triciclete... Si lumea imi da muie... Ia luati ma MUIE, eu plec...

    RăspundețiȘtergere
  4. mai mult, taiam in pula mea tot, parjoleam.... In istorie avem aceasta cutuma... Esti in pericol iminent... nu ai ce sa mai faci.... PARJOL!!

    RăspundețiȘtergere
  5. astia ne dau bunaciuni si-si iau MUIE. Base ne-a dat muie si si-a luat 2 mandate... Si scapat la refendum... de 2 ori... Sa-mi fut una, cred ca merita sa fim calcati in picioare... Si rau...

    RăspundețiȘtergere
  6. Mda, ma uit la Dexter acum, sezon8... pe final.... Ma aproape doare in cur... Am distractie, sunt vesel, nu vasal :)

    RăspundețiȘtergere