Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

vineri, 5 iulie 2019

ALEGAȚIA - metodă predilectă de falsă argumentație a borfașului hastag




Mey, hai să esprimăm și un punct de vedere al unora care nu-s încazarmați în S.C. Grupul Infracțional Organizat „Justiție de Stabor și Paradeală Protocolară” S.R.I. *!

Inga cum se vede tărășănia de la înălțimea diafană și aseptică a turnulețului meu ivoriu.
Apăi, taman ca o … ALEGAȚIE = „invocare a unei teorii, a unei păreri în sprijinul unei afirmații făcute sau pentru a justifica ceva.”
Și nu orice fel de alegație ci o ALEGAȚIE PROPRIE.
Este exact acel viciu de raționament prin care tu însuți afirmi o opinie după care, după ce mai plimbi teza „de trei ori pe după șură să te nimerească-n … GRECO”, vii și reiei tema de dezbatere, aducând drept enunț  argumentativ propria ta opinie exprimată cu câțiva centimetri mai înainte.

Fals!
Întregul eșafodaj rațional este sortit din start erorii invariabile.

Așa fac și borfașii ăștia din GIO „Justiție de Stabor și Paradeală Protocolară”. Prima dată enunță niște aberații și niște scorneli abominabile, pe care apoi, prin aportul mașterei Keep Walking a kaghebismului inchizitorial de rit sovietic  (monik luisa ghergescu) reușesc să le includă în rapoartele celor două urdori pseudoinstituționale europene – comisia de la veneția – pe post de diriginte al învățăcelului România și GRECO – pe post de pedagog al ucenicului România.

Faza a doua a acestei abominații argumentative vine odată cu greva INFRACTORILOR DIN CSM. Prin INFRACTORI am numit aici în mod expres cele 7 cozi de topor gestapoviste ( Die SIEBEN GESTAPO AXTGRIFFE / AXTSTIELE) care condiționează îndeplinirea atribuțiilor lor funcționale, stipulate într-o lege de rang primar (see art. 297, alin. 1 C.p. coroborat cu Decizia CCR nr. 392 din 6 iunie 2017) de lecturarea și analizarea propriilor lor alegații, inserate în infamele rapoarte redactate de cele 2 urdori instituționale.

În atare condiții analitice, care ar fi elementul de obligativitate al lecturării acestor teze neo-gestapoviste?
Doar satisfacerea orgoliului personal al unor bagabonți cu robe din CSM, ce simt iminența, răceala și zăngănitul inconfundabil al unei perechi de cătușe, croite de Krupp Industrietechnik GmbH din oțăl trainic, rezultat din topirea bateriilor Lindemann de la Zidul Atlanticului?

Sau satisfacerea intereselor oligarhice ale Cârdășiei numită generic S.C. Grupul Infracțional Organizat „Justiție de Stabor și Paradeală Protocolară” S.R.I.?
Simplu fapt că porțiunea cangrenată a Justiției, atinsă de putreziciune și care împrăștie miasmele fetide ale terorismului poliției politice, NU VREA SĂ RĂSPUNDĂ PENAL, CIVIL, ADMINISTRATIV față de potlogăriile, matrapazlâcurile, ticăloșiile și crimele comise, asta nu este o condiție necesară și suficientă pentru a le da satisfacție prin desființarea SIIJ.
Căci este mai mult decât evident că SIIJ este mărul discordiei în toată această dramoletă pseudo-judiciară, de un prost-gust fad și acrișor.
Pentru toată lumea, inițiată sau novice, practicanți sau nepracticanți ai mânuirii măciucii judiciare ce suplinește balanța și sabia  Temidei, este limpede ca picătura de cleștar că miza acestei frăsuieli „ca la ușa cortului” este SIIJ.
Primele zvonuri despre falimentarea, sabotarea în vederea desființări acestei structuri juridice emanată la cererea Agorei au apărut încă de acum multă vreme, pe forumurile sapropelice și sulfuroase ale acelor efemeride organizate în forumul juzilor teleolteni și trasdoljeni, ulterior upgradat prin himenoplastie la rangul de Forumul Judecătorilor din Kolona Penitenciară și Experimentală Rröemenika.
Încă de acum aproape un an transpiraseră în media chițăielile acelor șoricei cu mustățile mânjite de materii fetide protocolare, chițăieli prin care se încurajau reciproc asupra faptului că totul va rămâne în acel status-quo al protocoliadei, că nimeni nu va fi tras la răspundere și că SIIJ va fi desființată înainte de a produce efecte vătămătoare. Opinia publică neinițiată are în memorie numele acelor veveriți, bani, matileți, marinași, diaconi, călini sau … cu voia dumneavostră, danileț - Fanfaronul Nepereche, Saltimbancul și Bufonul systemului judiciar românesc.

Așadar, ca o concluzie:
veveriții, danileții, matileții etcaetera (nomina odiosa) acum vreun an au enunțat un argument scornit din fundul minții lor cea adâncă, goală și neagră, aidoma unui furnal abandonat.
Prin metode cupide și cabotine, au reușit inserarea acelor enunțuri în rapoartele Greco și  Venezia.
Acum aceeași șoricei chițăitori, prezumând uitarea de minte a rrumânului, vin se bat cu cărămida în piept susținându-și cererile inepte prin… PROPRIA ALEGAȚIE.

Rușinică, breeee zeloților GeheimeStaatsPolizei!
Voi centrați, voi dați cu capul gol, voi luați mingea din plasă s-o duceți la centrul terenului și tot voi fluierați ca jocul să reînceapă imediat, în aceleași reguli bizare.
------
* S.R.I. în titulatura unei S.C. vrea să însemne Societate cu Răspundere Inexistentă
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu