Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

duminică, 28 iulie 2019

ANNI HORRIBILI



# antonia pink (Book of Beasts)

Golănașii #resist, mitomani genetici care mint cu aceeași seninătate și dezinvoltură cu care respiră sau beau apă, care suspină amintindu-și de protocoale, ohtează  melalcoolic după vremile de haur ale paradelii și se smiorcăie  când simt miasmă de SIIJ, sunt în stare să-și facă jocurile cățărându-se cu bocancii chiar pe copârșului îngropăciunii mumei lor! 

Borfașii hashtag sunt capabili să-și declame partitura de pe DVD chiar și dedesubtul copacului de ale cărui crăci l-au spânzurat pe tac-su cu nici 5 minute mai înainte. 

NEOAMENII HASHTAG sunt în stare să comită orice „neînchipuire” fiindcă așa au fost triați la interviul de admitere în magistratură/ INM: BAPHOMEȚI GENUINE. Alias veveriți, danileți, pinkuleți, matileți, călinuți, milităruți, pârloguți et ejusdem maledictum farinae. 

O specie endemică și pandemică de demoni camuflați în oameni și purtând mască de om și care se hrănesc exclusiv cu nenorocirile oamenilor.




the contemporary map of beasts (Book of Beasts)


Cea mai tare glumă a momentului în Wallachia Mioritica?
Prevederea constituțională de la art. 131, alin. (1):
„În activitatea judiciară, Ministerul Public reprezintă interesele generale ale societăţii şi apără ordinea de drept, precum şi drepturile şi libertăţile cetăţenilor.”
OMG!
LOL, LOL, LOL!

Cea mai caraghioasă făptură?
Procurorul mioritic. 
LOL, LOL, LOL!

(legendă: „Wallachia Mioritica” = saivanul turmelor „servum pecus” ale Oilor de Teracotă)

 
wallachian judiciary beasts (Dracopedia1909)



Cea mai concisă și exhaustivă sinteză a abominației de care poate da dovadă această sectă a pseudomagistraților #rezist a fost enunțată de Radu Herjeu: 

„M-am luminat. Aşa putea fi evitată tragedia de la Caracal”

„În sfârșit m-am luminat! De fapt, m-au luminat jegurile... pardon, minunații apostoli ai adevărului. Tragedia de la Caracal ar fi fost evitată dacă:

1. Erau în vigoare protocoalele secrete între justiție și serviciile secrete (care permiteau localizarea la milimetru a dușmanilor nației);

2. Nu era înființată Secția de Investigare a Magistraților (de care i-a fost teamă procurorului care a(r fi) împiedicat intrarea în clădire până la ora 6);

3. Nu elibera ciuma roșie infractori pe baza legii promovate de dna Prună, a recursului compensatoriu;

4. Penalilor le era interzis în funcții publice!

Acum înțeleg de ce atâția proști înghit pe nemestecate toate mizeriile propagandei, oricât de ilogice ar fi. E mult mai ușor decât să gândești singur. N-ai bătăi la cap să înțelegi. Și-apoi, ura nu se hrănește cu rațiune, ci cu emoții viscerale ațâțate de profesioniști! 

-----
La care Io*, uitându-mă pe pagina feisbuc a Fanfaronului Nepereche, aș adăuga:

5. Dacă erau implementate recomandările Grivei și ale Comisiei de la Florența.

După ora 20.00, după fonemele scrâșnite în tonalitate fricativ-bavareză de Întîiul Plăvann al Țării, aș adăuga și

6. Dacă nu erau modificate Codurile în materie penală prin prevederi care încă nu sunt intrate în vigoare.

 


#enfield alexandra (Dracopedia)


Decalogul manipulării (Chomsky):

5. Poporul trebuie să aibă o gândire care să nu îi permită sesizarea legăturii dintre cauze și efecte Pentru aceasta: Să te adresezi oamenilor ca și cum ar avea cu toții o gândire infantilă. În felul acesta, îndrepți mulțimile spre un tip de GÂNDIRE SUPERFICIALĂ, NAIVĂ ȘI CU PREDISPOZIȚIE LA INTOXICĂRI INFORMAȚIONALE.”

6. Poporul trebuie DEZOBIȘNUIT SĂ PROBLEMATIZEZE REALITATEA ȘI SĂ ACȚIONEZE SUB IMPULSUL EMOȚIILOR. Pentru aceasta: Să faci tot timpul apel la SENTIMENTE ȘI REACȚII GLANDULARE, nu la rațiune. Să încurajezi REACȚIILE EMOȚIONALE, PENTRU CĂ SUNT CEL MAI UȘOR DE MANIPULAT.”


#vasili(s)că

#manticore călin


hydra (secția de procurori din Dracopedia1909)


Popescu Cristian-Ovidiu – PJ Caracal

Evidențiat de Lulutza pentru „merite deosebite” în activitatea de nazificare etapizată a Koloniei;

Semnatar la nr. crt. 1129 a Memoriului Magistraților români pentru apărarea statului de drept;

Semnatar la nr. crt. 936 a Rezoluției magistraților pentru retragerea proiectelor de modificare a legilor justiției;

Semnatar la nr. crt. 329 a protestului magistraților împotriva deciziei CCR nr. 358/2018 (solidarizare împotriva demiterii Lulutzei);

Semnatar al listei magistraților care solicită abandonarea procedurii de revocare a Tractoristului Augustin Lazăr din funcția de PG.

ALLES IST KLAR JETZT?


flind popescu (Caracal bestiary) 
-----------------

update ora 20.44

Dacă nu o va face acest guvern, voi face o nouă majoritate după alegerile prezidențiale pentru ca drepturile românilor să fie apărate și garantate cu adevărat”, a declarat președintele Klaus Iohannis.


Altul care se cațără cu bocancii pe dispariția tragică a celor două copile!
Atât a înțeles el din această tragedie!

Știm, știm, Plăvanne!

„A trebuit să moară oameni ca să-mi fac eu Guvernul Miau care să-mi dăruiască al doilea cincinal de plajă în Florida și schi în Alpi!”

Déjà vu, Plăvanne!


membrii asociațiilor profesionale ale bestiilor judiciare (”AMASP”, ”FRJ” și ”IPJ”), alături de reprezentanții ”societății civile” (aleși pe sprânceană) prezentându-se la consultările  inițiate de Klaus Plăvannis I cel Clăpăug și Rânjit

Minotaur Plăvann

în loc de epilog:
A FOST NEVOIE SĂ MOARĂ COPILELE* ASTEA CA EU SĂ FIU SIGUR PE CEL DE-AL DOILEA CINCINAL DE SCHI ÎN ALPI SAU LA PLAJĂ ÎN FLORIDA ȘI TENERIFE, ÎMPREUNĂ CU RAVISANTA ȘI RĂVĂȘITOAREA MEA CARMENCITĂ!

„IH LIBE DIH, KARMEN!”
-------
*de care, sincer să fiu, mă cam doare-n kur fiindcă eu nu am copii să am sentimente paterne.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu