Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

joi, 4 iulie 2019

Autismul Judiciar




Premise:
Metastazele cancerului din Grupul Infracțional Organizat „Justiția de Stabor și Paradeală Protocolară” se extind, cuprind noi și noi zone, TABU prin însele atribuțiunile lor de veritabili piloni ai stabilității edificiului social.

Prima dată a început DNA să duhnească a umori vaginale și izuri de cristale nootropice.

După DNA au început să se cangreneze, să duhnească a mortăciune și să arate în tonuri vineții multe dintre Parchete.

Apoi și-au etalat putreziciunea morală și comportamentală sute și sute de Androizi și Cyborgi judiciari, ce funcționează doar pe baza mecanismului ceasornic și a cheiței întoarsă de neo-securitate.

Apoi a venit rândul baborniței gestapoviste de la ÎCCJ să devoaleze lozinca de pe frontispiciul Curții Supreme: „Lasciate ogni speranza voi ch'entrate!”, substituind esența conceptului de Justiție, întronizată de patriarhii dreptului roman:
Iustitia haec enim una virtus omnium est domina et regina virtutum.”

Zilele acestea vedem, cu regret, cum pecinginea Ticăloșiei în stare sublimată cuprinde CSM - garantul independenței justiției, iar apoi asaltul metastazelor asediază, urcă zidurile și intră chiar în Castelul Templierilor Constituționali.

MAKTUB! (trad: „Așa a fost scris!”)

Așa a fost scris să se producă aceste evenimente precursoare ale întronizării DREPTULUI FORȚEI!
-----------
Acestea sunt condițiile actuale la care a ajuns Justiția Putrefactă.

În totală antinomie cu evenimentele radicale ce se petrec la nivel național, Kăkănarul de Suceava ne anunță într-un komunikat triumfalist că la Curtea de Apel se înscăunează un nou Gauleiter ale cărui principale priorități sunt, chipurile... creşterea calităţii actului de justiţie prin creşterea calităţii hotărârilor judecătoreşti.”

Am început să râd cu sughițuri amare!

Și, bineînțeles, neavând altă posibilitate decât a posta la komunikatul kăkănarilor două exemple din bogata-mi experiență de subiect al unor proceduri penale, exemple din care se poate desluși lesne cam care este „calitatea hotărârilor judecătorești” de la Vespasiana de Apel Suceava.

comm. 1:


Hai să povistesc o fază shock cu mimoza lui crăciun.



Eram prin 2016, în procedura de cameră preliminară, faza contestației la tribunal față de încheierea judelui CP de la judecătorie. (se întâmpla în primul dosar penal, cel scornit de năroada lui vicol de la Rădăuți).

Trimit de dinainte toate motivele și argumentele contestației, probe propuse, scanări de înscrisuri, excepții ridicate, nulități invocate.

Ca omuleț care întotdeauna am tratat cu respect actul de justiție, m-am pregătit și Io* pentru o mică pledoarie în fața instanței (îmi eram apărător propriu).

La Tribunal am nenorocul s-o prind pe tuta asta a lui crăciun.

Dau să zic ceva și-mi retează tot elanul
(… țân-te bine de parâmă, neicuță, că urmează tsunami-ul judiciar!...)
Știi ce scoate pe sfincterul guriței năroada țâfnoasă?
„INSTANȚA NU ARE TIMP SĂ VĂ ASCULTE CE V-AȚI PREGĂTIT DUMNEAVOASTRĂ!”

Am rămas BLOCAT!
Instanța nu are vreme să asculte INCULPATUL!
Inculpat care a depus la dosar mențiunea că se apără singur.
În fine, am rămas blocat, n-am mai făcut nici un căcat de susținere orală a contestației și am ieșit din sală sperând ca măcar actele de procedură efectuate în formă scrisă să le citească mimoza țâfnoasă!
Ți-ai găsit!
O PWLĂ MĂREAȚĂ!
Când am primit acasă încheierea mimozei, m-am dat seama că aia nici n-a citit măcar un singur rând din argumentele depuse, a luat cu copy-paste din încheierea judelui CP de la instanța de fond, a alcătuit câteva pagini de behăială pseudo-judiciară și și-a băgat pwla-n contestația mea, azvârlindu-mi-o la coș.
Asta este ilustra și augusta sclifosită crăciun gina ionela, între timp ajunsă mare căpcăună pe la Vespasiana de Apel Suceava!

„INSTANȚA NU ARE TIMP SĂ VĂ ASCULTE motivele de nulitate, excepțiile ridicate, probele propuse și argumentele enunțate!”
Contestație în care principala nulitate invocată se referea la materialul probator lovit de sancțiunea nulității, obținut în afara oricărei proceduri judiciare, înaintea procesului penal, prin activități investigativ-operativ nelegale, intruzive în viața privată a unui cetățean și care aduceau atingere unor drepturi fundamentale.

Procedură în care invocam jurisprudențial o speță similară, soluționată admirabil de Tribunalul Suceava prin excluderea din procesul penal a tuturor probelor nelegale, obținute în afara procesului penal.
(Încheierea nr. 104, pronunțată de Tribunalul Suceava în dosarul 4310/285/2015 depusă la dosar în format integral, cu sublinierile de rigoare !!!)

INSTANȚA NU ARE VREME SĂ ASCULTE PLEDOARIA DVS DESPRE DREPTURILE FUNDAMENTALE ÎNTRUCÂT ÎN KOLONIA PENITENCIARĂ ȘI EXPERIMENTALĂ, DREPTURILE FUNDAMENTALE SUNT UN LUX.

Probabil instanța era grăbită să termine mai iute ședința, probabil avea întâlneală cu liubovnikul titular, să meargă în târg să mănânce vată pe băț, să se dea în călușei și tiribombe iar mai apoi să meargă în piața de gros de unde ionela să cumpere gogonele, caștraveți, hrean, usturoi și pintrijăl, ca să-i pună lui mihăiță câteva poloboace de murături.
Asta este „JUSTIȚIA” din Suceava
Asta este una din caricaturile judiciare ce mă îndreptățesc să asociez peiorativ titulatura de Vespasiana de Apel.

„Instanța n-are timp să ascute apărarea inculpatului!”
F*tu-ți cristosul mă-tii de panaramă să-ți f*t Io* a’și mâine!
INSTANȚA N-ARE TIMP să acorde respectul procedural cuvenit unui subiect al procesului penal.

BORDEL!
VESPASIANĂ!
TRACTIR!

----------
comm. 2



Azi e 4 iulie!

Se împlinește exact un an de la cea de-a doua liberare condiționată!
Am reușit să ies după numai 35 de zile de la încarcerarea ce mi-au servit-o JEGUL lui HETRIUC și ZDREANȚA lui GRIGOREAN.
Borfași care mi-au preschimbat o sentință de ACHITARE pe fond în baza art. 16, alin. 1) lit. c) C.p.p „nu există probe că o persoană a săvârşit infracţiunea”
într-una cu ÎNCHISOARE CU EXECUTARE!
Cum au reușit mizerabilii și ordinarii de la C3A Pen să comită asemenea mârlănie systemică?
Apăi, la obiectul infracțional dedus dosarului, porcușorul de caz a efectuat extinderea urmăririi penale, față de alte acte ale aceleiași infracțiuni FĂRĂ SĂ MAI ÎNCUNOȘTINȚEZE SAU NOTIFICE ȘI INCULPATUL.
Actul de cercetare penală public, efectuat în prezența inculpatului, încheiat cu referat și însușit de procuror, este urmat de o nouă fază a urmăririi penale, efectuată doar de procuror, în mod nepublic,fără citarea încunoștințarea sau audierea inculpatului.
Am reușit în faza judecății de fond să elimin această fază a urmăririi penale efectuată în lipsa inculpatului.
Mai rămăsese exact perioada inițială, perioadă cu dovada achitării obligațiilor depusă la dosar.
Cum m-au manevrat jigodiile lui hetriuc și grigorean?
Atâta s-au scremut ei până când la perioada presupusă a fi acțiune infracțională (cu prejudiciul acoperit și dovada depusă la dosar) au lipit ei cu superglue și următoarele 3 luni, deși acestea nu făceau parte din perioada incriminată prin plângerea penală depusă inițial.
Este vorba de perioada lunilor  nov. 2014 – feb. 2015 – perioadă în care am fost priponit în control judiciar în celălalt dosar penal, cu interdicția de a părăsi localitatea și cu majoritatea bunurilor așa-zis profesionale (PC, medii optice, medii de stocare etc.) ridicate prin proces verbal de percheziție.
Este vorba despre o perioadă neagră de tot, pe care am „trecut-o” călcându-mi pe orgoliu pentru prima și ultima dată în viața mea și aplicând la Primărie pentru obținerea pachetului cu ajutoare alimentare europene.
AIA ESTE PERIOADA pe care bulangiii hetriuc și grigorean mi-au lipit-o cu târnăcopul la cercetarea penală inițială, ca să aibă motiv să-mi fută o nouă condamnare, după achitare pe fond, condamnare care să mă văduvească de posibilitatea de a mă îndrepta împotriva țiganului jegos bucșa cu plângere penală pentru represiune nedreaptă.
(sandrinio, asta e cea de-a doua „condamnare” despre care sufletul tău jegos scria cu atât entuziasm în komunikate kaghebist-gestapoviste).

Nu mai detaliez bizareriile acestei uluitoare probe de ticăloșie judiciară dublată de diletantism și superficialitate.
Cine e curios să vadă cum se poate GREȘI o Decizie penală, cum se poate băga un om la închisoare având deja efectuată fracția de 2/3 din noua pedeapsă, (toți lucrătorii de la evidența Penitenciarului Botoșani i-au înjurat de toți Dumnezeii pe kretinii de la C3A Pen, neputând înscrie în aplicația electronică nărozia bulangiilor: data încarcerării 31 mai 2018; data analizării în comisia de liberare condiționată 31 mai 2018), sau despre cum se poate omite aplicarea art. 105 alin. (1) și (2) Cod penal (c-așa vrea pula lui hetriuc și clitorisul grigorencei), despre cum se poate UITA revocarea unei liberări condiționate anterioare, despre cum se poate fușări prevederile art. 106 Cod penal aplicabile speței, despre cum se poate confunda, la nivelul unui jude de CA (!) „concursul infracțional” cu „pluralitatea intermediară” se poate citi în plângerea penală pe care am adresat-o SIIJ împotriva celor 2 bagabonți cu robe de la C3A Pen

Ca o concluzie a celor detaliate succint:
Grosule, grăiești de funie în casa spânzuratului?
Grăiești de creșterea calității actului de justiție?
Bă băiatule, ia-ți jigodiile din parohie, fă un meeting cu ele și instruiește-le asupra unor minimale și elementare norme de drept material și drept procesual penal!
Siktir, bă nărodule!
Nu vorbiți de Lucruri Mari, voi păduchii și efemeridele ce colcăiți în catacombele sulfuroase ale Vespasianei de Apel!
O să vină vremea în care voi – Cârdașii din Grupul Infracțional Organizat „Justiție de Stabor și Paradeală Protocolară” o să fiți alergați cu parii pe stradă și o să fiți alungați din cetate cu Pietre (apud. Adriana Stoicescu – președintele Tribunalului Timiș)

Când se va întroniza Dreptul Forței la rang de Lege, substituind astfel Forța Dreptului intrată în disoluție și mânjită de acțiunile cârdășiei voastre, Io* VOI FI ÎN FRUNTEA GLOATEI!

Link plângere:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu