Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


Pagini

joi, 18 iulie 2019

Raport despre starea Koloniei


Prolog:
”BIG BROTHER IS WATCHING YOU”

Așa se întâmplă în autarhiile distopice de rit neo-gestapovist, în care HOȚII dețin cheia cătușelor, Legea și aplicarea acesteia.
În atare condiții INFRACTORII CÂRDAȘI în Grupul Infracțional Organizat „Justiție de Stabor și Paradeală Protocolară” hotărăsc cine rămâne liber și cine merge la ocnă, cine are dreptul să trăiască în genunchi și cine trebuie să moară în picioare.
Acesta este specificul SATRAPIILOR aflate într-o permanentă sărbătoare a SATURNALIILOR JUDICIARE: HOȚII AU CHEIA CĂTUȘELOR ȘI CETĂȚENII CINSTIȚI DEVIN AUTOMAT OCNAȘI.
Acesta este specificul Koloniei Penitenciare și Experimentale Rröemenika, Absurdistan neo-gestapovist cu rădăcini inchizitoriale staliniste, un spațiu al grotescului și ipocriziei, în care IMPOSTORII s-au deghizat în Quiriți iar Hoții strigă „Hoții!” arătând cu degetul bont, mânjit de sânge nevinovat, către cetățenii cinstiți.
Un absurd absolut față de care Kafka e doar un copchil de țâță iar Orwell dă în icter, pălind și îngălbenindu-se de invidie.

==========================================================

Metastazele cancerului din S.C. Grupul Infracțional Organizat „Justiția de Stabor și Paradeală Protocolară” S.R.I.* se extind, cuprind noi și noi zone, TABU prin însele atribuțiunile lor de veritabili piloni ai stabilității edificiului social. 
Prima dată a început DNA să duhnească a umori vaginale și izuri de cristale nootropice.
După DNA au început să se cangreneze, să duhnească a mortăciune și să arate în tonuri vineții multe dintre Parchete.
Apoi și-au etalat putreziciunea morală și comportamentală sute și sute de Androizi și Cyborgi judiciari, ce funcționează doar pe baza mecanismului ceasornic și a cheiței întoarsă de neo-securitate.
Apoi a venit rândul baborniței gestapoviste de la ÎCCJ să devoaleze lozinca de pe frontispiciul Curții Supreme: „Lasciate ogni speranza voi ch'entrate!”.
Zilele acestea vedem, cu regret, cum pecinginea Ticăloșiei în stare sublimată cuprinde CSM - garantul independenței justiției, iar apoi asaltul metastazelor asediază, urcă zidurile și intră chiar în Castelul Templierilor Constituționali.

MAKTUB! (trad: „Așa a fost scris!”)



epi-log
„Acolo unde Justiţia nu funcţionează, e periculos să ai dreptate”.
 Francisco de Quevedo

===========
* Societate cu Răspundere Inexistentă, în care se tranzacţionează veros şi venal un concept etic ajuns doar o simplă marfă perisabilă: JUSTIŢIA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu